Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož me prosi za potrpljenje

Mož me prosi za potrpljenje

Odgovor na objavo uporabnika
Prevarana žena, 25.07.2023 ob 11:34

Mož me vara! Zdaj, ko sem ga dobila, ko sem dobila dokaz je ves obupan in me prosi za potrpljenje. Vse mi je priznal. Vara me dve leti. Imava tri majhne otroke in skupno premoženje. Pravi, da me ljubi, da pa rabi čas, da uredi stvari z ljubico, da gre tam samo za telesne užitke, ker pri meni ne dobi tako pogosto kot potrebuje. Meni se njegova prošnja zdi nora, pa vseeno razmišljam o njej. Nekje globoko je še upanje, da nama uspe, po drugi strani pa me skrbi, če mu bom lahko še kdaj zaupala. V neprestanem strahu pa bom težko živela. Zanima me, tisti, ki ste varali ali bili prevarani, kako je po… Je drugače? Kako ste sprejeli?

Še ti ga prevaraj da bo 1:1, potem pa začneta od začetka.

OH kako si naivna. Kdor enkrat vara (dve leti) bo vedno prasec. Gasa stran.

Imaš 3 otroke, urejeno življenje. Ne poslušaj nevoščljivi žensk, ji ti svetujejo, da povleci črto čez zakon. Da, so vzponi in padci in trpljenje. Ni samo med in mleko. Edino moža malce privije, tako finančno kot glede izostankov od doma. Naj ima zadolžitve doma, predvsem okoli otrok in tudi gospodinjstva, da ga zaposlil in s tem se bosta tudi bolj povezala. To je pogoj, da bo utrujen in ne bo imel časa ne energije mislit na druge stvari.

kaj ima za urejat  z ljubico ???

NIČ

Če želi ostati s teboj, ma da prekine TAKOJ.

Na tvojem mestu bi se potihoma pripravljačla za ločitev, finance, nepremičnine, itd, karkoli je za urejat. Lahko da si on pripravlja teren za odhod.

Matr desci, Če bi se bolj angažiral pri otrocih, bio biča tudi ti bolj spočita za seks.  Kar vprezi ga, naj se matra

lepo si fukjena kot treska!

naj te vara, privoščim ti, 3 male otroke in potrpeljenje, čakaj ženska, ti rabiš šus v glavo, da prideš k sebi.

budaletina

Pa avtorica,kaj še imaš za premišljati??? !! 2 leti te je varal. Brcni ga čez prag,ali pa ti vzemi otroke in odidite!!! Kdo se bo ukvarjal še s takim kurbirjem!!

Kaj ima za urejati? Kaj konkretnega? A on živi zdaj z ljubico ali še vedno s teboj?

Takole vsaj 2 X toliko recimo 3 X na teden ga spolno napadi, zmasiraj jajca. Pol naj pa s praznimi jajci vara. Vsakič, ko kam gre, če tik pred tem ne sexat, ga ne izpusti ven.

Odgovor na objavo uporabnika
Simona76, 28.07.2024 ob 17:53

Takole vsaj 2 X toliko recimo 3 X na teden ga spolno napadi, zmasiraj jajca. Pol naj pa s praznimi jajci vara. Vsakič, ko kam gre, če tik pred tem ne sexat, ga ne izpusti ven.

dzizus spet je eden staro temo privlekel

No zdaj jo vara že 3 leta. Pa ženske ubite si že v glavo, da če ima osvajalec priložnost za osvojitev bo to storil. Ljubezen, spoštovanje pa to priložnost samo malo zmanjša ali zamakne. Ostalo pa poznamo.

Nama je pomagala terapija. Najprej zakonska, potem individualna. Sva se pošteno.pogovorila, priznala tudi lastne napake. Mož je na terapiji moral povedati, če misli resno, prekinil z njo. Je pa potreboval čas. Meni je pomagalo tudi to, da je povedal sam. V prvem šoku niti nisem imela moči oditi, dala sva si tri mesece, da se umiriva in se odločiva. Ker ni šlo samo za sex, tudi pri tbokem možu ne.So pa bili ti trije meseci dobra odločitev. Brutalno iskreno sva se pogovarjala. Bolelo ko hudič. Letos bo tri leta od takrat, nikoli več ne bo tako naivno, kot je bilo, je pa dobro, celo boljše kot prej. Ne jemljeva se za samoumevne in se iskreno trudiva za naju. Nikoli ne bom pozabila, tudi on ne, ampak najin zakon je boljši.  Če je vsaj malo upanja, če mu je res žal, je vredno. Ampak brez tretje nevtralne strani terapevta nama ne bi uspelo. Poiščita pomoč.

Ti pa povem, da je varanja ogromno. In poznam zakone, ko je mož varal nekaj let, žena nikoli izvedela, on se je odločil za ženo in imajo dobre zakone in možje več ne varajo.  Najlažje je obsojati, poslušaj sebe, svoje srce in svoje občutke o možu. Vse dobro.

Da uredi z ljubico? Resno te to prosi? Nima spostovanja do tebe zal..

Od daleč se zdijo tako oblečeni kot so oblečeni malčki kratkohlačniki, ne vem no…

kratkohlačniki

New Report

Close