Mož me vara, a ga ne bom zapustila, prijatelji pa me obsojajo
Pravzaprav ne, 04.11.2020 ob 08:16
Niso majavi. Lepo je dokazala, da je za dobrobit svoje družine pripravljena narediti vse. To so dobri temelji na dolgi rok gledano, saj se bo mož kmalu umiril in ustalil, odnos se bo zbalansiral in popravil, takrat boste uživali kot družina v vsem kar ste ustvarili. Te nevihte občasno pridejo, stresejo malo rutino in okrepijo korenine družinskega drevesa. Samo pogumno naprej.
Na osebe,ki varajo se ni moč zanesti, ne v mladosti se manj v starosti.
prevaranamici, 04.11.2020 ob 07:21
zgodilo se mi je. Po 15. letih zakona me je mož prevaral. Ko sem za to izvedela, sem bila popolnoma zlomljena, neutolažljiva. V življenju se nisem slabše počutila in takrat sem se odločila.
Čeprav me mnogi niso podpirali, sem se odločila, da ostanem z njim.
Mislim, da po prevari ne smete sprejemati nenadnih odločitev, ampak se morate s partnerjem pogovoriti in razumeti, v čem je težava. Rešitev vedno obstaja. Ko sem izvedela za njegovo afero, sva se nenehno prepirala in želela sem, da več časa preživi z mano.
Potem pa sem spoznala, da tega ne bom tako dosegla. Postala sem bolj umirjena in pustila, da se stvari odvijajo po svoje. Nisem mu očitala, kar se je zgodilo. Tudi sam je postal bolj umirjen in skupaj bolje delujeva. Postal je bolj prijazen, odgovoren in ljubezniv. Čeprav mu nisem nikoli popolnoma oprostila, niti pozabila, sem spoznala, da je veliko bolje ostati z njim, kot začeti novo življenje. Ljubezen kljub vsemu še vedno obstaja.
o, kar je odločilo, da ostanem, je, da res nimam moči, da bi se borila in šla naprej. Pokesal se je in verjamem, da imamo vsi pravico do napake. Čeprav je bilo zaupanje prekinjeno in nisem čisto prepričana, da se s tisto žensko ne videva več.
Brez njegovih dohodkov ne bi mogla imeti življenja, kakršnega sem vajena. Imava čudovite otroke in hišo na dobri lokaciji. Delam le občasno in večinoma se posvečam svojim hobijem, ki ne prinašajo veliko dobička.
Zelo dobro zasluži in temu se ne želim odreči. Skrbim za gospodinjstvo in vzgojo otrok. Jaz sem tista, ki zagotavlja, da je naš dom prijeten in udoben.
Mogoče bom nekega dne imela voljo in moč, da odidem, a zdaj mi je kar dobro. Raje sem včasih sama in osamljena, kot pa da izgubim vse, kar imam zdaj.
Ja ljubezni je med vama še veliko. Kolikor ima on denar toliko je ljubezni. Res ne razumem a ti res toliko pomeni denar ali nitranji mir? Sej ve da ne boš šla. Verjetno dela še vedno isto le bolj pazljivo. In če je doma na izgled kokr tok ok in boš ti tiho bo on lahko veselo naprej. Videno večkrat!
No, si vsaj priznala, da si z njim zaradi denarja….
In če si se tako odločila tudi prav.
On zdaj vidi, da lahko dela kar hoče in s kom hoče. Ti boš ostala, skrbela za otroke in gospodinjstvo. In boš srečna, da te bo 2x na leto peljal na počitnice.
Res denar toliko pomeni? Si res srečna v duši? Kako bo čez 10 let, ko bodo otroci odrasli? Kaj bosta imela skupnega?
Vse dobro ti želim. Tudi za tako odločitev moraš biti močna.
Zvezda130, 21.11.2021 ob 10:51
No, si vsaj priznala, da si z njim zaradi denarja….
In če si se tako odločila tudi prav.
On zdaj vidi, da lahko dela kar hoče in s kom hoče. Ti boš ostala, skrbela za otroke in gospodinjstvo. In boš srečna, da te bo 2x na leto peljal na počitnice.
Res denar toliko pomeni? Si res srečna v duši? Kako bo čez 10 let, ko bodo otroci odrasli? Kaj bosta imela skupnega?
Vse dobro ti želim. Tudi za tako odločitev moraš biti močna.
Nihče ji ne more garantirati, da bo živela čez 10 let. Zakaj bi se obremenjevala s tem? Prihodnost je tako nepredvidljiva za vse nas. Najbolje je ostati skupaj, z družino. Boljših ni, verjemi. Kvečjemu si boš našla enega hujšega, pa se boš šele takrat tepla po glavi.
Pač si prodana duša. Ko te bo še okrog obraza, all for money 🙄 Zlagana družina pač ni neko udobje. Kakšen prijeten dom je to, če te žuli, ko se kurb* okrog? Imaš skregan koncept. Kako po svoje, vmes še 15 podre, preden se ne zdivja? Sta ista tiča, zlagana oba. On tebi laže, ti pa sebi in vsem okrog. Kaj sama zasluži. Morda ti trda prede, ko ne bo več gelov in boš prenesla vse za cent, ne evro. Otrokom pa kaj, pravljice še vedno? 🙄😂 A si to povedala njemu? Naj se goni, ti pa sviraj čistačico. Po drugi strani pa beremo, kako vzorni ste vsi. Ko pridete točno domov, a se na polno štemate. Če je to tvoje opravičilo. 🙄😂
jah lej, 04.11.2020 ob 07:31
Ce si z njim zaradi dnarja, statusa, udobja si pac navadna kurbetina. Pardon high class kurbetina,ker si ga omozila.
Nah ja, ko to stori Seve, ampak ona ni ona z geli in lih obratno 🤣😂😂😂😂😂 Kakor obrneš₩, slaba tolažba, obsojajo pa obe , bi mogla pol bolj v plus posesati. In seveda, sam enkrat je to naredil, ona pa 200 krat zamižala, right 🤣😂 Pa ni smešno za ceno. Ker je nizka za navidezno popolnost.
Pejt sama na kofe, če imaš teh nekaj evrov, mogoče tudi tebe avtorica kdo dripne. Za piko na I popolnosti. Prodana duša, kaj češ. Če bi bilo to v Arabiji ali Indiji, da, mož ponosen, ti pa uboga jera, odvisna od njega. Veš kaj, zato ženske gledajo iz Azije na naše strani Alp. Sam ne nate. Skrite kurb*ime majo tam zadost. Pa ko si nastopajo v naprej koncept poroke, pa potem familija pove, na lep način, ne ustreza konceptu naše familije. Taka si ti verjetno, zato trpi al zakaj pišeš v tolažbo komu? Coming🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂 čak moram to pokazat gosh 🤣😂😂😂😂😂🤩🤩😆😆😆😆😅😆😆😆😅😅 Sem omenjala filane paprike, pa je mother India rekla, ok, spicy you will try Contecst 🤣😂😂😂😂😂 Gosh how many smile on Peppers 🤣😂😂😂😂😂 Avtorica, vsaj en dan tolk smeha, mogoče prideš še kdaj do seksa. Ti, ne ljubice.
Kdo, 23.11.2021 ob 16:34
Nihče ji ne more garantirati, da bo živela čez 10 let. Zakaj bi se obremenjevala s tem? Prihodnost je tako nepredvidljiva za vse nas. Najbolje je ostati skupaj, z družino. Boljših ni, verjemi. Kvečjemu si boš našla enega hujšega, pa se boš šele takrat tepla po glavi.
Da Jo ne bo ljubica še po denarnici 🤣😂😂😂😂 butarce žepnine no al smem to reče Sori Bog no, smeh je pol ali vse zdravja🤣🤗☺☺☺ ☺
Res ne razumem, kako lahko tolerira vse to. Vsaka zenska mora zasluziti vsaj toliko, da ji po polovicno placanih stroskih ostane vsaj 500 eur na racunu vsak mesec. To je crni fond za hude case. Ne razumem zensk, ki so ves cas doma in se ukvarjajo s hobiji, ki jim financno nic ne prinesejo in so tako v celoti odvisne od moza. Izgovor pa urejen dom in cuvanje otrok. Saj nismo v casu Marije Terezije. Potem pa cvilijo in mijavkajo, da ne morejo iti stran od moza, ceprav jo ta vsak dan ponizuje. Zame so to trape na kubik. Sama sem zenska in mama, pa se vse da…gospodinjiti, hoditi v sluzbo, skrbeti za majhnega otroka, imeti hobije, se ljubiti s partnerjem, ga spostovati in poleg 50% placila vseh stroskov precej se privarcevati. Pa lastno nepremicnino imeti brez tuje pomoci – no, banke tukaj ne stejem 🙂
Good storry, 04.11.2020 ob 07:54
Dam roko v ogenj, da če ne bi imel dobro plačane službe, ali če bi bil celo arbeitslos, da bi ga že zdavnaj zapustila. Imam prav? Za vas ženske je denar sveta vladar.
pa saj je napisala, da je to pretehtalo… Na žalost je tako, da pri nas ženska ob ločitvi ni vredna nič. Vsi pravijo, da ji pripada polovica, kar sta skupaj ustvarila med zakonom, na koncu pa je tako, da je ženska srečna, če ji on sploh kaj da, saj če ona zahteva svoje na sodišču, se to vleče 15 let, izkupiček pa je na koncu enak stroškom odvetnika. Tudi to je res, da ko se enkrat navadiš na udobno življenje, je težko narediti korak nazaj. Še posebej je težko, če zaradi tega pade kakovost življenja tudi otrokom. Marsikatera ženska se zato “žrtvuje” – odpove lastni ljubezni in sreči, da družina ostane naprej… Nismo vsi isti, eni ljudje se prej vdajo v usodo in sprijaznijo s tem, drugi se ne bi nikoli….
Sem zenska, 23.11.2021 ob 17:22
Res ne razumem, kako lahko tolerira vse to. Vsaka zenska mora zasluziti vsaj toliko, da ji po polovicno placanih stroskih ostane vsaj 500 eur na racunu vsak mesec. To je crni fond za hude case. Ne razumem zensk, ki so ves cas doma in se ukvarjajo s hobiji, ki jim financno nic ne prinesejo in so tako v celoti odvisne od moza. Izgovor pa urejen dom in cuvanje otrok. Saj nismo v casu Marije Terezije. Potem pa cvilijo in mijavkajo, da ne morejo iti stran od moza, ceprav jo ta vsak dan ponizuje. Zame so to trape na kubik. Sama sem zenska in mama, pa se vse da…gospodinjiti, hoditi v sluzbo, skrbeti za majhnega otroka, imeti hobije, se ljubiti s partnerjem, ga spostovati in poleg 50% placila vseh stroskov precej se privarcevati. Pa lastno nepremicnino imeti brez tuje pomoci – no, banke tukaj ne stejem 🙂
Klinični, Nimam hobijev. Pa glustajte babnce.
🤣 Bo žena dala dedci 😅😂😂😂😂😂😂😂😍😅😅😅😅😅
micika356, 23.11.2021 ob 19:56
pa saj je napisala, da je to pretehtalo… Na žalost je tako, da pri nas ženska ob ločitvi ni vredna nič. Vsi pravijo, da ji pripada polovica, kar sta skupaj ustvarila med zakonom, na koncu pa je tako, da je ženska srečna, če ji on sploh kaj da, saj če ona zahteva svoje na sodišču, se to vleče 15 let, izkupiček pa je na koncu enak stroškom odvetnika. Tudi to je res, da ko se enkrat navadiš na udobno življenje, je težko narediti korak nazaj. Še posebej je težko, če zaradi tega pade kakovost življenja tudi otrokom. Marsikatera ženska se zato “žrtvuje” – odpove lastni ljubezni in sreči, da družina ostane naprej… Nismo vsi isti, eni ljudje se prej vdajo v usodo in sprijaznijo s tem, drugi se ne bi nikoli….
Ne gre se za kakršnokoli odpovedovanje, saj kdo pa ji garantira, da jo čaka ljubezen in sreča? Kaj pa če je kontra? Batine in nesreča?
Temu se reče prioriteta v življenju. Čez otroke, družino in topel, varen dom je ni večje sreče. Vse ostalo je prehodno, družina je za zmeraj.
Normalno, 24.11.2021 ob 11:14
Itak da ljubezen ostaja, itak se mata rada, ampak nonstop porivat v eno in isto se človk naveliča. Treba se je spraznit še drugje. Nekatere to ne razumejo, ti pa. In vsaka ti čast.
a niso vse luknje približno enake? Karakterji pa se recimo dosti bolj razlikujejo. Torej bi bilo logično, da se naveličaš enega karakterja in se zaljubiš v drugega. Onetu je vseeno kam ga rine.