Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož me zavrača

Mož me zavrača

Pozdravljeni.

Pišem tukaj, ker sem čustveno izčrpana in ne vem več, kaj naj. Moj partner me občasno zavrne, kadar želim bližino ali spolnost. Danes sem ga nežno začela dotikati, pa me je odrinil stran z dlanjo, rekel da sem tečna, da ga boli hrbet. Jaz pa sem samo iskala toplino. Bila sem prizadeta, razjokala sem se in se počutila kot smet.

To ni prvič. Vedno znova, ko skušam začeti pogovor, se konča z “oprosti, nisem mislil tako”, a se nič ne spremeni. Počutim se zavrnjeno, osamljeno in nepomembno.

Ne razumem več, kaj želi. Zakaj ostaja z mano, če se tako obnaša? Kaj naj naredim? Ima kdo podobno izkušnjo?

Hvala vsem vnaprej za iskrene odgovore.

Ima drugo in sta skupaj zaradi otrok?

Mu “orodje” ne deluje in ima težave?

Koliko časa sta poročena? Je naveličan vsega? Kakšen je sicer vajin odnos?

Bere se, da ga verjetno boli hrbet in hoče imeti mir. Predvidevam, da je zmatran. Izgleda, da mu ni do seksa, vsaj danes ne.

Drgač mi tu gor ne moremo ugibati, kaj ne štima. Bi moral vsak od vaju povedat svojo verzijo. Vsak lahko sklepa samo po svojem primeru ali pa po nekem drugem primeru, ki smo ga nekje slišali.

Pogovarjat normalno se ziher ne znata. Vprašanja, ki jih imaš za njega, si lahko postaviš tudi sebi. Človeka ne moreš prisiliti v spremembo. Ne moreš nekoga narediti v nekaj, kar ti bo ugajalo in ti bo vedno na voljo. Svet se ne vrti okoli tebe.

Treba je sprejemati kompromise in se znat pogovarjat. Če samo eden tega ni zmožen, je vse brezveze in izguba cajta.

A je to norčevanje iz tistih tem, ko se moški sprašujejo, zakaj žene ne dajo? Njega boli hrbet, njo pa glava? hihi

Zmehčana banana! To bo to.

Tudi moškim pade libido. Pač pade in nimajo več želje po spolnosti.
Včasih je kaka malenkost, na katero niti ne pomisliš, pa vpliva. Recimo prdec med seksom.
Si se zredila? Telesno spremenila prav na tistem atributu, ki je njemu bil erotičen?

Boleč hrbet je absolutno lahko zavora za seks. Z bolečinani pač res ni prijetno seksat.
Se je spremenila splošna dinamika med vama? Ti polna energije, on pa na low batery?
Ali pa je samo obdobje in ga pusti pri miru, pa bo sam od sebe začel pogrešati spolnost.

Saj res , zakaj bi samo moški prosjačili, dajte za spremembo še babe, tole se bere kot bi moja napisala  sedaj ko je šokirana ugotovila da to zmoremo tudi desci, kar slini se, tudi jaz ti znam povedati tisto, “dober , dost je blo, sedaj pa pojdi na svojo stran in zaspiva ”

Pred leti sem jo že enkrat takole šolal, pa je zaleglo, za kratek čas sicer , tokrat bo videla kako bedno se človek počuti ko je vsakič znova zavrnjen.

Pa ne narobe razumet, mi je do nje, ne prenesem pa stalnih zavrnitev !

Odgovor na objavo uporabnika
Velvetecho, 09.05.2025 ob 22:41

Pozdravljeni.

Pišem tukaj, ker sem čustveno izčrpana in ne vem več, kaj naj. Moj partner me občasno zavrne, kadar želim bližino ali spolnost. Danes sem ga nežno začela dotikati, pa me je odrinil stran z dlanjo, rekel da sem tečna, da ga boli hrbet. Jaz pa sem samo iskala toplino. Bila sem prizadeta, razjokala sem se in se počutila kot smet.

To ni prvič. Vedno znova, ko skušam začeti pogovor, se konča z “oprosti, nisem mislil tako”, a se nič ne spremeni. Počutim se zavrnjeno, osamljeno in nepomembno.

Ne razumem več, kaj želi. Zakaj ostaja z mano, če se tako obnaša? Kaj naj naredim? Ima kdo podobno izkušnjo?

Hvala vsem vnaprej za iskrene odgovore.

Ne morete pričakovati, da bo vedno tisti moment na voljo za vas, kot ste vi zanj. Ali pa ima težave s potenco in se boji, da vas ne bi zadovoljil, ali težave v službi, sam s seboj itd. Veliko je lahko možnosti. Na vašem mestu bi jaz mirno, brez siljenja vanj počakala, da se mi on prvi približa, četudi bi trajalo mesec ali dva. Naposled pa bi se resno pogovorila z njim, ker imate vso pravico vedeti, kaj je narobe.

ZAčni malo raziskovat ce ima drugo žensko..

Drugače pa kar udari po mizi in naj ti pove zakaj je tako.Ne čakaj da bo huje.

Tudi jaz sem to doživela in ni prijetno.

Pri meni je ona začela zavračati spolnost in skupne trenutke po 15 letih zakona.

Od tega je sedaj že deset let ni prave bližine ne spolnosti ne normalnih odnosov…

Imamo standard višji kot velika večina lahko bi se privoščilimarsi kaj….

Pred dvemi leti sem si našel mlajšo žensko in z njo hodim in potujem živiva pa vsak posebej.

Dal sem ultimat svoji ženi in ji dokazal da dela narobe kakor koli že življenje se odvija tako kot je smiselno in normalno…

Imam obratno stanje z dodatkom grožnje s prijavo poizkusa posilstva, če se je samo dotaknem v postelji.

Ni vreden tvojih solza.

Gre za grobjana, ki te očitno nima rad. Če imaš človeka rad, ne zavračaš bližine, če pa že iz kakšnega razloga zavrneš bližino, to storiš na lubeč način.

Temu človeku greš očitno na živce – problem ni v tebi, problem je v njem – in ne trudi se z njim.

iskreno: ženske imamo toliko lepega za dat in doživet, da se nam ni treba truditi z grobjani in zoprneži, ki si tega ne zaslužijo.

Anonimno 9010, 13.05.2025 ob 10:20

Imam obratno stanje z dodatkom grožnje s prijavo poizkusa posilstva, če se je samo dotaknem v postelji.

In zakaj še vztrajaš z njo? Spakiraj in si ustvari novo življenje/zvezo… S človekom, ki ti takole grozi pa res nima smisla biti.

Pogovorita se kasneje, ko bo umirjen … Naj te te zavrnitve ne odvrnejo od tega, da bi mu izkazovala ljubezen in željo po spolnosti.

Mislim da je to manipulacija in neresnična tema. Ce pa je resnicna, jahh..to ni ok zate in za tvoje pocutje. Mogoce te lahko potolazim s tem, dz po raziskavah naj bi 97% moskih imelo takšno stanje s svojimi zenskami kot ti z moskimi. Ampak to vseeno ni ok. Verjetno pa ti je jasen razlog. To je privlacnost. Nisi mu dovolj privlacna. In privlacnosti se ne more izpogajati. Sicer nekoliko pride nazaj v primeru ce imas to dobre snubce, ki te cakajo…ampak lahko se tudi razvije sla odnos, saj pride do ljubosumja in ostalega zelo neprijetnega okolja.

Pa če ga boli hrbet. Česa ne razumeš? Najbolje, da ga še okoli hiše pošlješ delat, da si še za to lahko užaljena.

Žal verjetno  ima drugo.

Zredila si se.

Meni se je isto zgodilo. Zavračanje z njegove strani, posmehovanje, poniževanje pred drugimi. Imel je drugo. Upam, da vi kaj rešite. Morda bi vam lahko pomagal kakšen terapevt.

Kupi si darilce. Mogoče kaj zapeljivega. mogoč rabiš kakšno presenečenje in razvedrilo. Knjigo in sladoled ali pa dobro nadaljevanko

Ti si mu postranska skoda verjemi da kje drugje ne dela tako

Jaz te sigurno nebi zavrnov l.p.

Kot je že nekdo napisal, dala si premalo podatkov. Iz zapisanega je razumeti, da je tak samo občasno. Če je tako in se drugače ujemata, ni panike. Vsak ima trenutke, ko se slabo počuti iz kakršnega koli razloga in mu gre na živce, če partner rine vanj, ko mu ni do tega. Različni smo. Nekdo, ki je nesrečen in v stiski, išče nežnost, drugi si želi samo, da ga ves svet pusti pri miru.

en t(r)ip, 13.05.2025 ob 10:24

In zakaj še vztrajaš z njo? Spakiraj in si ustvari novo življenje/zvezo… S človekom, ki ti takole grozi pa res nima smisla biti.

Hvala za dobro idejo.

New Report

Close