Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož mi gre vse bolj na živce, ker spušča razne zvoke

Mož mi gre vse bolj na živce, ker spušča razne zvoke

Srka, cmoka, diha naglas, z jezikom si trebi hrano iz zob in ob tem spušča moteč zvok, hrka, smrči, prdi, ni da ni. Tako me nervirajo ti zvoki, da včasih pomislim tudi na kaj, kar si ne upam zapisat tukaj.

Se je že kdo ločil zaradi zvokov?

Sem pa mislila, da imam samo jaz te težave 🤣🤣

Kolk je pa star tale tvoj desc? Je od vsega začetka tolk glasen?

Odgovor na objavo uporabnika
😅, 16.01.2025 ob 23:33

Sem pa mislila, da imam samo jaz te težave 🤣🤣

Kolk je pa star tale tvoj desc? Je od vsega začetka tolk glasen?

Ni od začetka. Al pa nisem opazila. Zdaj sem mi pa zdi vse huje. Včasih bi ga kar zaštihala.

Na začetku tega nisi opazila ker te je zaslepil njegov denar. Zdaj ko si se navadila na življenski slog in mu lahko z ločitvijo ukradeš polovico premoženja te pa naenkrat vsaka malenkost moti.

No tvoj mož je sam kreten ker se je poročil s tako parazitsko spako.

Anonimno 2047, 16.01.2025 ob 23:54

Na začetku tega nisi opazila ker te je zaslepil njegov denar. Zdaj ko si se navadila na življenski slog in mu lahko z ločitvijo ukradeš polovico premoženja te pa naenkrat vsaka malenkost moti.

No tvoj mož je sam kreten ker se je poročil s tako parazitsko spako.

podpis,bravo!

Haha, mogoče je pa res.

No in smo pri tem, če in ko pride glih kej vmes, gre pa ustvarjalnost do 50 ali po, po gobe. 😅☺️☺️☺️

A tvoja luknca pa ne prdi?. Tvoja pa diši………MMMMMM

V zacetku razmerja so redki tako sprosceni, da se ze takoj pokazejo v pravi luci. Vsak se hoce kazat v cim lepsi luci. Z leti pa to mine. Jaz bi se locila takoj. Ne prenesem cmokanja, govora s polnimi usti, razno raznih zvokov. To mi je tako kot bi mi vrtal v mozgane. Enostavno ne zmorem tega poslusat. Sem poskusala, pa ne gre. Saj ni tezko it v kopalnico a ne. Pri jedi smo se pa v vrtcu ucili kako se je…

nervozna, 16.01.2025 ob 22:59

Srka, cmoka, diha naglas, z jezikom si trebi hrano iz zob in ob tem spušča moteč zvok, hrka, smrči, prdi, ni da ni. Tako me nervirajo ti zvoki, da včasih pomislim tudi na kaj, kar si ne upam zapisat tukaj.

Se je že kdo ločil zaradi zvokov?

to pa pride, ko ljubezen mine.

usedta se pa mu povej, da te tok fejst to jezi, da rabis en cas da se umiris in ko se umiris, ze prdne.

to je tko. bolj ko bos zoprna prej se bo tud mal kontroliral. trebi si lahko v spalnici. al pa na balkonu.

pri v kopalnici razen ce uide. dobr se loci al je nalasc al ponesrec.

cmoka za mizo je pa tezka. ko je lacen ko lev se sam usede in okolice sploh ne vidi slisi. probi naj ma zaprte uste. al pa eno kosilo oz 3 tud ti tako jej ko svinja. ce prvic ne o skapiral se jej ko svinja. lahk pa mu reces da se naj drzi vsaj tista dva zvoka da se odmakne .

a sta v hisi. ce ja. zacni razmisljat kje si bos sobo nardila. ker smrcanje te lahko znori.

ljubezen gre in ostanejo zvoki. pa to ne pomen da sta za narazen. ko bo nehu cmokat se bos umirila in ga zacela met rada nazaj. razn ce ni s tvoje strani ze k9nc

Hja… nekaterih stvari se ne da spremeniti, ker so prirojene ali pa fiziološko pogojene. Npr dihanje, lahko tudi hrkanje, dostikrat smrčanje. Zvoki ob žvečenju hrane so odvisni tudi od oblike čeljusti/zobovja, mišic okrog čeljusti, debeline ustne stene, pa tudi na peristaltiko ni enostavno vplivati…

Mizofonija je pa na meji zadev, ki jih poskušajo urejati nevrologi/psihiatri; lahko poskusiš, če ti lahko pomagajo.

Sicer pa ločitev in selitev na antarktiko.

A ni lepo prdnt za mizo med kosilom?

Moj foter je to nonstop delal..pa ni moje mtke nič motilo. Za kuga bi šel v kopalnico?. Do tja te že 5-krat mine.

To da te moti, je samo površinski razlog, da si boš naglumila neresnico.

Prava resnica je verjetno globja, verjetno ti je preveč neprijetna zato si jo prikrivaš. ☝️🤌

Mogoče ga pa nisi nikoli imela rada? Ali pa te je ujel na neko brezvezno foro, sedaj si pa spregledala, mogoče ni več 💪 potence ali denarja, ali pa ni nič napredoval od začetka. 🤷‍♂️ ne vem, a je moj zakon?

Tvoj mož je po duši primitiven kmet, ki je sedaj svojo fasado nehal vzdrževati in pokazal kakšen v resnici je.

Ne boš ga spremenila, tak je po duši in sovražila ga boš vedno bolj.

Pojdi prej, ko slej

Nabavi slušalke in poslušaj muziko.

Lora, lora, lora…

Kolk si me pa ti nadmejala dons me pa redko kdo.

Do solz je šlo tole.

Hvala obema 😅😅😅

Tole si preberi – opisanih je tudi nekaj strategij obvladovanja:

..https://portal24.si/mizofonija-in-zivljenje-izzivi-in-prilagoditve/

Mene ne moti. Sicer res včasih  smrči, jaz naj bi občasno  tudi rahlo smrcala (tako on pravi), ampak me ne moti. Sprejemam ga takega kot je. Je kulturen, obnaša se civilizirano tudi doma. Je pa tudi meni že kdaj ušlo in bi se on lahko zgražal , na primer med seksom sem močno zakašljala močen kašelj  in mi je malo ušlo . Pa se zaradi tega ni ločil , niti obsojal, niti se mu nisem zagabila.

Xvb, 17.01.2025 ob 14:19

Mene ne moti. Sicer res včasih  smrči, jaz naj bi občasno  tudi rahlo smrcala (tako on pravi), ampak me ne moti. Sprejemam ga takega kot je. Je kulturen, obnaša se civilizirano tudi doma. Je pa tudi meni že kdaj ušlo in bi se on lahko zgražal , na primer med seksom sem močno zakašljala močen kašelj  in mi je malo ušlo . Pa se zaradi tega ni ločil , niti obsojal, niti se mu nisem zagabila.

Potem si pa naravnost zame, sem tak prdec hrkač.

Meni gre na živce, da žre ko pujs. Ja, cmoka, hrka zraven, glavo tišči v krožnik ko pujsi v korito. Bruhnila bi včasih. Pa kao nek intelektualec, šolan, na položaju. Nobena denarnica ni to, ni bil tako prase prvih petnajst let. Sama jem zelo omikano, tudi on se je od začetka trudil to oponašati, še zmeraj v družbi pozna omiko, doma pa kot tisti idioti, ki hodijo v  spodnji majici. Ja, včasih bi ga lahko čez balkon porinila. Grozno

Grozno žre, 17.01.2025 ob 19:54

Meni gre na živce, da žre ko pujs. Ja, cmoka, hrka zraven, glavo tišči v krožnik ko pujsi v korito. Bruhnila bi včasih. Pa kao nek intelektualec, šolan, na položaju. Nobena denarnica ni to, ni bil tako prase prvih petnajst let. Sama jem zelo omikano, tudi on se je od začetka trudil to oponašati, še zmeraj v družbi pozna omiko, doma pa kot tisti idioti, ki hodijo v  spodnji majici. Ja, včasih bi ga lahko čez balkon porinila. Grozno

😅😅😅

@grozno žre, pri nas enako! Pa kaj se to z leti zgodi z njimi??

Moj je isti, pa še skozi smrdi po drekih , ko gre zjutraj pred mano v kopalnico mi gre na bruhanje za njim tako vse zasmradi, da moram najprej vse prezračit ,  na kavču smrdi pi drekih  je nevzdržen smrad, da o cmokanju za mizo ne govorim, v gostilni pa bo znal lepo jesti, samo nalašč provocira, ga opozorim pa še bolj cmoka nalašč. A ja je pa veliko starejši od mene, se mi je začel gnusiti, če bi vedela , da bo tako nebi nikoli izbrala starejšega moškega, a kaj ko si bil mlad ti ni noben tega povedal, kako bo z toliko ostarelim možem. Danes bi izbrala drugače,  moškega svojih let, ne pa enega starega kampa., kjer sem samo negovalka , in za vse sama.

V hlev ga zapret to je hujše od svinje

kolk ste fine, 17.01.2025 ob 10:07

A ni lepo prdnt za mizo med kosilom?

Moj foter je to nonstop delal..pa ni moje mtke nič motilo. Za kuga bi šel v kopalnico?. Do tja te že 5-krat mine.

Da se pa pri za mizo, ko je na njej  kosilo ali karkoli, je pa zame najbolj primitivno in brez spoštovanja do drugih.Taki sodijo v hlev k prašičem.

Jah, zoprno… računaj še koliko ti praznina v glavi ojača vse skupaj z odmevi…

New Report

Close