Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož mi je postavil ultimat

Mož mi je postavil ultimat

Mož mi ne pusti na pogreb mojega pokojnega ljubimca. Pred leti sem varala moža, ker je bil cele dneve odsoten in nisem imela nič od njega. Imela sem nekajletno razmerje. Mož je po nekaj letih izvedel. Ostala sva skupaj kljub vsemu, ljubimcu sem se odpovedala, ker bi drugače mož povedal otrokom. Rada sem ga imela a otroke sem imela rajši. Sedaj je ljubimec umrl. Rada bi šla na njegov pogreb a mi je mož postavil ultimat. Če grem naj vzamem sabo tudi svoje stvari in se ne vračam. Ko ga vprašam zakaj taka odločitev mi pove, da mi je enkrat odpustil, to pa je zanj enostavno preveč. Jaz bi rada imela mir v sebi in se poslovila od njega na njegovi zadnji poti, ker se takrat, prekinila z njim brez slovesa. Rabim zaključek. Možu sem morala povedati za namero, ker bi sigurno izvedel, da sem šla na pogreb. Počutim se stisnjena v kot. Ne razumem moža, zakaj tak problem, saj sem se odločila, da ostanem z njim in ga mrtev moški ne ovira.

Oba vaju razumem, čeprav malo bolj tebe. Ta človek je namreč umrl.

Razumem tebe. Tudi jaz bi se želela posloviti. Vendar bolj razumem moža. V več letih varanja so ljudje vedeli za vaju, če slučajno kdo ni, bi zvedel s tvojo prisotnostjo na pogrebu. Predvsem pa, verjetno ga grize, da imaš še vedno taka čustva do pokojnega. Poskusi drugače. Reči možu, da gre s tabo. Da oba potrebujeta ta konec, to dokončnost, da lahko obrneta nov list v življenju. Da bosta stala dovolj vstran, pa vendar dovolj blizu, da sebi in drugim dasta vsa potrebna sporočila. Če je dovolj močan, bo zmogel to. Če ni, pa pojdi sama. Plačala boš sicer ceno, ampak verjetno bo sedaj nižja kot čez nekaj let. Ker možu si odprla vrata in prva, ki bo vstopila skozi njih, bo šel za njo. S tem, da boš starejša in manj prožna kot si danes.

Nisi normalna in ljudje ti celo priporočajo,da greš na pogrem in to z možem.Ga še bolj ne moreš ponižat????

Če te ni prvič postavil čez vrata po nekaj letih z ljubčkom, te bo pač sedaj. Mož naj gre z njo na pogreb za njenim dolgoletnim ljubčkom? 🙃☺️☺️☺️

A na ženo/partnerko pokojnika si morda pomislila? Njej je že tako težko, potem se pa pojaviš še ti.

To, da si bila njegova ljubica, vedo vsi iz okolice, ker se te stvari razvejo. Moža si z varanjem hudo osramotila, da se čudim, da je sploh ostal s tabo. Zdaj bi ga pa še dodatno ponižala. Ne vem….tudi tvoj mož se mi ne smili, ker bi te že zdavnaj moral postaviti pred vrata.

Ko že trolate zgodbice, se vsaj toliko potrudite, da z neta kopirate take, ki niso že stokrat prežvečene in že povsod bile.😁

Odgovor na objavo uporabnika
Ljubljana803, 08.09.2023 ob 05:34

A na ženo/partnerko pokojnika si morda pomislila? Njej je že tako težko, potem se pa pojaviš še ti.

Kdo pa pravi, da je ljubimec imel ženo?

Že to da ti je odpustil je nekaj čez kar večina ne bi mogla, ti pa greš in še bluziš naprej. Očitno ti ni veliko do moža kot človeka.

Celjanka867, 08.09.2023 ob 01:56

Mož mi ne pusti na pogreb mojega pokojnega ljubimca. Pred leti sem varala moža, ker je bil cele dneve odsoten in nisem imela nič od njega. Imela sem nekajletno razmerje. Mož je po nekaj letih izvedel. Ostala sva skupaj kljub vsemu, ljubimcu sem se odpovedala, ker bi drugače mož povedal otrokom. Rada sem ga imela a otroke sem imela rajši. Sedaj je ljubimec umrl. Rada bi šla na njegov pogreb a mi je mož postavil ultimat. Če grem naj vzamem sabo tudi svoje stvari in se ne vračam. Ko ga vprašam zakaj taka odločitev mi pove, da mi je enkrat odpustil, to pa je zanj enostavno preveč. Jaz bi rada imela mir v sebi in se poslovila od njega na njegovi zadnji poti, ker se takrat, prekinila z njim brez slovesa. Rabim zaključek. Možu sem morala povedati za namero, ker bi sigurno izvedel, da sem šla na pogreb. Počutim se stisnjena v kot. Ne razumem moža, zakaj tak problem, saj sem se odločila, da ostanem z njim in ga mrtev moški ne ovira.

Ko si z ljubimcem prekinila razmerje, je postal zgodovina.

In tam naj ostane, ni pomembno, ali je živ ali mrtev.

Zate ga ni več.

Poskušam razumeti oba. Se želiš posloviti, obenem pa iz druge strani dobivaš pogoje. Sigurno se boš počutila slabo, če tega ne boš naredila. Naredi kakor čutiš ti. Če misliš, da se moraš posloviti, se pojdi. Vendar malo počakaj, da se zadeve umirijo. Potem si vzemi čas, in pojdi. Srečno.

Zelo nepošteno do moža. Ljubimca ni več, on tudi vedel ne bo, če si šla na pogreb ali ne. Bodo pa vsi ostali. Ne delaj možu tega.

Si se odločila, si. Zdaj živi s tem in stoj za svojo odločitvijo do zadnjega. Mislim, da si imela za norca oba, na koncu pa boš ostala sama.

Poslovi se v srcu, mislih, pomoli zanj in najdi svoj mir.

No meni bi to dalo znak, da ljubimec ni preteklost pač pa še kako sedanjost. Moža nisi varala le nekaj let pač pa skoz do sedaj, ok ne fizično, očitno pa si bila še vedno z mislimi pri ljubimcu.

Če bi bila vi tista, ki je bila prevarana in bi mož želel na ljubi čin pogreb, kako bi se počutila?

Kaj bi še želela od moža? Že prvič, ko si imela ljubimca bi te moral vrečt na cesto in ti  uzeti otroke. Ti nisi vredna ne moža, najmanj pa otrok! A misliš, da imaš zlato ali da si najboljša na svetu? Gnoj, ki si leta in leta nespoštljivo varala moža. Zdaj pa bi še šla na pogreb? Ako, kje imaš spoštovanje do otrok in moža!!!

Edino pravilno, madona vas je celjank defektnih in niso samo to moja opažanja. Prej una v oni temi o kurbah, sedaj ti.

Zberi se malo.Verjetno bodo na pogrebu njegovi bližnji verjetno tudi žena ,ti pa si želiš tja… Malo spoštovanja do njegovih bližnjih in tvojega moža pa le ohrani .

Bina996, 08.09.2023 ob 16:07

Zberi se malo.Verjetno bodo na pogrebu njegovi bližnji verjetno tudi žena ,ti pa si želiš tja… Malo spoštovanja do njegovih bližnjih in tvojega moža pa le ohrani .

Tako ja. Pomisli, tam bodo dejansko vsi njegovi. Sicer pa – bila sem na podobnem pred 10-imi leti. Ravno bi bil lahko ljubimec, pa je umrl. Na pogreb nisem šla, grem pa praktično vsako leto na njegov grob, čeprav je 100 km od mojega kraja. Najdem čas, da grem in tega nihče ne ve. In se malo pogovorim tam z njim.

Svoje slovo naredi. Zato ni potrebno na pogreb.

Tisti dan in uro

Prizgi svecko in se z njim v mislih pogovori. Ce bo moz doma. Rec da gres lezat zapri oci in se poslovi.

Potrdil ti bo da te je slisal. Bos vidla..

Varanje zelo prizadene človeka! In ti si varala nekaj let! Jaz ga razumem, da ne želi, da greš na pogreb. No, ultimat je res huda stvar. Kakorkoli, od njega se pojdi poslovit po pogrebu, teden dni po, tri tedne po pogrebu, če že moreš.  Ne hodi pa na pogreb!

Kaj pa, če med malico v službi, skočiš svečko prižgat?

Enkrat ko bos šla na pokopališče pojdi še na njegov grob. V bližnji prihodnosti, na pogreb ti pa res ni treba iti.

Jaz bi te fuknil pred vrata kolikor si dolga in široka, ne šele zdej, ampak že takrat.

Ma treba te pokopat skupej z njim cipundra ena

New Report

Close