Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož mi vsak dan očita barvo kuhinje

Mož mi vsak dan očita barvo kuhinje

Fronte zamenjaš, pa tudi ni treba vseh. Bež lepo paše s fuksijo. Tudi stene lahko pobarvas v bež. Par vratc pustiš fuksijo, večino jih zamenjaš z bež.
Valda, mu gre na živce. Roza razumeš. To mu gre na živce. Se rdeča bi bila boljša za moškega. Najbolje, da si das se ns posteljo roza prevleko. Halo!! Upam, ds je dnevna soba umirjena. Clovej se pride domov umirit. Fuksija pa deluje agresivno. Nastudiraj malo psihologijo barv. Ok? Moški se kot prvo počuti zapostavljenega, kot drugo pa ima neko pede r sko kuhinjo. Alpa le z bicno. Nimam nič proti istospilnim, da ne bo pomote. Živiš z moškim, ne z žensko. Tako drage kuhinje seveda ne boš menjala. Menjaj nekaj front in bo takoj drugače. Pa strošek naše prevzemi. Sparaj, punca, Sparaj. Če je hladilnik vgradni, probaj to fronto zamenjat, da bo vsaj jedu lahko. Pa bež stene. Stekla ne boš menjavala. Je predrago. Uf šola za naprej. Razbit moraš to grozno barvo, da se bosta oba ok počutila. Ker v taki kuhinji bi vsak postal živčen. Ne samo moški. So barve, ki pomirjaji in take, ku razburjajo. Za pihistvo se na dolgi rok obnese bela, bež in lesena. Fuksija pa ubija, ja.

Kako sta kupila zdaj pa ni v redu? Je on bil taka copata, da ni upal nič reči, zdaj mu je pa udarilo ven? Ali si ti taka, da praviš, da sta “kupila”, ko si kupila sama?

Imam dokaj vpadljive travnato zelene blende visoki sijaj, in seveda sem jih moral probat kombinirat z vijola stenami…najprej ” milka” stajl, potem še za par nians temneje…na koncu se mi je ta barva tko zagravžala, da jo nočem nikjer več videt…ever…
Trenutno imam stene rdeče (začuda našel pravo nianso, ker rdeča je čista jeba od barve) in že počasi razmišljam o naslednji barvi…

Pred ali po požaru?

Postavi ultimat, če hoče novo kuhinjo, naj jo tudi v celoti plača. Oz. še bolje, kuhinja in jaz ali brez kuhinje in mene, če ti je kuhinja všeč.

Ne menjati!
Sprejel bo. Potrebuje pač več časa za sprejetje teh odtenkov za katere jaz verjamem, da niso nemogoči in predvsem izvenenja svojega ega, ki ga je izrekel po prvem videnju te barve.

Moj komentar na barve. Videl sem že mnogo kuhinj in nobene v nemogoči kombinaciji barv in tudi vsako odstopanje, je prej ko slej popestritev.

Kaj je važno,če drugim ni všeč. Ti se počutiš dobro v tej kuhinji take barve,to je pomembno,ti si glavna v kuhinji in mora biti tebi všeč.
[/quote]
ponavadi je izbira barv na prvo žogo na podlagi všečnosti in zabetonirane slike v glavi, zgrešena…tako pri elementih kot pri stenah…treba je izbirat racionalno…glede na osvetljenost prostora, kombinacije z ostalo opremo itd…z dokaj nevtralno osnovo je treba začet in popolnit z dodatki…lahko tudi vpadljivimi, živimi…velike površine z vpadljivimi, kričečimi barvami podrejo celotno sliko, ki ne more bit umirjena z namenom dobrega počutja…če človk nima filinga za te zadeve, je bolje prepustit vse skupaj stilistu…

Ne menjati!
Sprejel bo. Potrebuje pač več časa za sprejetje teh odtenkov za katere jaz verjamem, da niso nemogoči in predvsem izvenenja svojega ega, ki ga je izrekel po prvem videnju te barve.

Moj komentar na barve. Videl sem že mnogo kuhinj in nobene v nemogoči kombinaciji barv in tudi vsako odstopanje, je prej ko slej popestritev.
[/quote]
Eno je videti kuhinjo v mocnih barvah, drugo pa vsak dan ziveti v njej. Ce jo vidis obcasno, je lahko prav zanimiva, ce jo pa gledas dan za dnem, mesec za mesecem, je pa prevec.

Mnja, predvidevam, da je bila kuhinja – s katero se mož že v štartu ni strinjal – plačana s strani obeh, te ženske in njenega moža.
Ženska je povozila njegovo mnenje, zdaj jo pa moti, ker mož še vedno ni zadovoljen.
Ne vem sicer, kako drugi in drugje, ampak midva s partnerjem se pred nakupom večjih stvari/pred investicijami vedno pogovoriva.
Vsak pove svoje mnenje in potem se uskladiva.
Tukaj pa celi hujskate žensko, naj moža ne upošteva, da je itak ona glavna in da naj mož kupi novo kuhinjo za svoj denar???

Na moževem mestu bi dala zamenjati fronte – za skupen denar, jasno.

Normalnih bab s polno ritjo pač ni, to je potrebno samo gajžle in lakote. Ne prebereš več ene pamtene, da bi baba storila, sploh več ne veste kaj bi še, da bi bilo dovolj blesavo po vašem zgledu.

Ne vem no, nisi mogla kupiti neke nevtralne barve? Saj je bil že ob nakupu proti tej barvi. Pri beli, rjavi, bež, sivi ne moreš kiksnat. Ti pa z glavo čez zid…

Kaj naj rečem?

Šola, ki je te stala 10.000 eur – kar spet ni tako veliko denarja.

V zvezah se sklepajo kompromisi in še jaz, ki ne maram kuhati, želim imeti izbiri stila kuhinje. Jaz sem tudi bližje mnenju tvojega moža in bi dal 500 eur samo da en odpelje kičasto kuhinjo…

Ena je dala idejo..par vratc zamenjat z bez…jz bi pa se tisto orhidejo stran dala.ce prav razumem da je med elementi, namest ploscic.
Se pa sprasujem, glede na to da zdaj vsak dan serje zaradi kuhinje…kje je bil prej. A prej je glih komi zasepetal da ne bi, zdaj , ko je prepozno se pa oglasa in to vsak ljubi dan…faker

Pravš, da je bil mož že pri nakupu proti tej barvi kuhinje. Zakva pol nista izbrala obema všečno barvo? Zdej mata pa nepotrebn kreg okol tega.
Drgač pa zameni par vratc 🙂

Verjetno ga je šele, ko je intenzivnost barve doživel v vsej njeni veličini v živo, zadelo, kako napačna je bila odločitev glede barve in verjetno zdaj, vsakič, ko jo vidi, vedno znova obžaluje, da ni odločneje nasprotoval izbiri.

par front menjaš z belimi. ne bi smelo priti tako hudo drago, saj pri kuhinjah so dragi drugi elementi, to je tečaji, blažilci in podobne stvari. če bo še prehudo, menjaš vse fronte pa požreš strošek.

Verjetno bo drzal.kar pravis polna luna.
Se pa vsen sprasujem, glede na to da je zdaj glasen in to vsak dan…predvidevam, da bi bil lahko glasen , ko sta kupovala.Ocitno je, da ima pravo glasanja drugac bi bil tud zdej tih…
Poznam en par. Kupita stvar, ona zbere on menca…ko je stvar doma
On zacne srat.Ce bi on zbiral ne bi tega ne bi take barve…ko mu da proste roke pri izbiri. Nikakor, da kupi…cinca da bog pomagi.

Zakaj si pa kuhinjo kupila samo po svojem okusu? Pojdi v salon, kjer si kuhinjo kupila in povej, kakšen problem je. Morda lahko naredijo kuhinjo pol fuksijo pol bolj umirjeno barvo, kar je zdaj itak popularno, tako samo vratca (večine) omaric zamenjaš. Vrzi ven butasto steklo z fuksijskimi orhidejami in daj umirjeno barvo, brez trapastih rož, samo enobarvno steklo, ki bo šla z novo barvo vratc in kakšno fajn led osvetlitev pod zgornjimi omaricami . Za božjo voljo pokaži vse vzorce in predloge možu in ga vprašaj, kaj si misli o njih, da bosta našla kuhinjo, v kateri ne bo od groze bruhal vsaki dan.

On v trgovini menca zato, ker ve, da se bo tudi tam zdrla nanj pa bi si prihranil tesnobo. Doma pa pove naravnost, ker ni gledalcev.
Poznam take finte… doživel. Ko sem pokazal parkrat, da mi je popolnoma vseeno kako bo nakup izpadel, se je tako “nakupovanje” končalo.

Ukini tisti kič na zidovih, saj to mora biti kot v kupleraju, in zgornje fronte zamenjaj za neko umazano belo. Stene tudi malo umiri. Daj še kak lesen element nekam, mogoče lesen servirni voziček ali kako starinsko kredenco, če imate dovolj prostora. Upam, da je vsaj svetel pult, da nisi dala kakega grafitnega kamna.

Jaz imam tribarvno kuhinjo … sem se mal igrala.

Jaz fuksije tudi niti v sanjah ne bi izbrala. Popolnoma razumem tvojega moža ;). No, okusi so različni. Problem je, ker sta vajina okusa tako različna.

Brez zamere, ampak fuksija še za wc ni -vsaj za mene. Mogoče cvetlični lonček, nadprt oz. nek mali dodatek, ne pa kuhinja…si se rada z Barbie igrala in kot otrok sanjala, da boš tudi ti imela tako kuhinjo, ko boš velika 😉 (brez zamere, prosim)

In kje je bil mož takrat, ko sta kuhinjo izbirala in plačevala?
Fuksija je čist ok, tvoj mož je en velik godrnjač in naj se skulira.
Če je bil pri izbiri tiho, naj bo še sedaj.

Morda pa si se ti zmotila in ti ni več všeč? NE vem kakšne relacije imata ampak, da ti takole teži… No comment.

stanovanje sem dala sinu, notri je bila kuhinja z oranžnimi vrati, je ni maral, je kupil samolepilne folije prelepil, sploh se ne pozna, da je bila kdaj oranžna, so pa kar enostavna in hitra rešitev, paziti moraš le pri mehurčkih, da ti ne ostanejo pod folijo. Zato je najbolje, da preden naneseš folijo, površino popršiš z milno mešanico in potem počasi potegneš čez folijo.

Morda v vašem primeru, če vam je tako všeč fuksija, naredita kompromis, ena vrata polepita recimo z nežno olivno zeleno ali krem belo, ena naj ostanejo v vaši barvi. Tako da malo razbijete intenziteto.
Soseda vem, da ima kuhinjo kombinacijo bordo rdeče in krem….super zgleda.

Sem si morala prav na netu pogledat, kako lahko izpade kuhinja v barvi fuksije – uf…, in potem imaš še vzorec med omaricami – dvojni uf…
Odkrito priznam, da sploh nisem vedela, da so kuhinjske omarice (za odrasle) lahko tudi roza…

Najbrž tvoj mož ni Ken, zato na paše v tvoj Barbie world 🙂

New Report

Close