Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož mi vsak dan očita barvo kuhinje

Mož mi vsak dan očita barvo kuhinje

Se sprašujem, kako to, da ni opazil tako žive barve kuhinje že ob nakupu in ga ni motila, zdaj pa tebi očita, res je en bednik

Zato, ker sta verjetno gledala vzorce, kakšen mali košček te hude barve, pa malo slabe predstave, kako to v prostoru zgleda, pa si tam.

Sigurno so ti zrisali kuhinjo v 3D v taki barvi in že na risbi je bilo videt kako kričeče barve bo to vse skupaj. Me pa zanima, zakaj nisi že takrat prisluhnila možu in dobila vmesno rešitev? Zakaj je tvoja obveljala njegovo​ mnenje pa povozila?

…kaj pa če bi se ti malo naštimala v kakšno ful seksi opravo, zelo minimalno in kakšen dan tako kuhala večerjo, pol barve kuhinje še opazil ne bi…malo na hec vse obrni, noooo…

Ko sem mojemu kot zanimivost prebrala tvojo situacijo, je izstrelil: “Jaz bi kar tako žensko zamenjal!” 🙂

Zdaj pa resno – prebarvaj, zamenjaj ali s folijo prelepi VSE fuksijaste fronte v neko zelo nevtralno barvo, ki pa se ujema s steklom nad pultom. Mogoče bo to dovolj za nevtralizacijo in lahko potem obdržiš tiste rože na steklu. Če so vendarle preveč kičaste, pa še steklo zamenjaj za enobarvno.

Midva imava vso opremo res nevtralnih barv: les, belo, kovina, za poživitev pa zraven kombiniram dodatke, ki se jih zlahka menja in niso dragi. Tako stanovanje deluje pomirjujoče…

Ojoj, kuhinja v barvi fuksije. No go, no go. Slike bi kazalo odstraniti.

Lahko pa še stene pobarvate v barvi fuksije, pa pohištvo sploh ne bo izstopalo. 😉

Kolegica ima tudi barvo fuksije…meni je noro dobra kombinacija s crnim steklom, kot ima ona….

Sama imam vijola kuhno z jabolcno zelenimi stenami:)

Sva pa oba s partnerjem dosti flegma in uzivava v barvah 🙂

Jaz bi spodnji del pustila, zgornji del bi zamenjala vratca v nežno veš, vmes bi dala enobarvno veš in bi bilo precej boljše. Ena taka je na netu, ko vtipkas kuhinja v barvi fuksije.

Em, kakšna barva je “veš”?
A misliš slučajno “bež” (beige)?

U jebenti, tale je tud močna – ok, sej jo mate vi, sam res no – kuko si lohka oči in duha spočijete, ko recimo v vijolčno zeleni kuhni pijete kofe??

U jebenti, tale je tud močna – ok, sej jo mate vi, sam res no – kuko si lohka oči in duha spočijete, ko recimo v vijolčno zeleni kuhni pijete kofe??
[/quote]

smo si različni…mene te barve sproščajo in uživam v takem ambientu. Mene bolj utrudi sterilna bela barva (jo imam v službi dovolj ) ali pa barva lesa….

ko pijemo kofe? zaenkrat nismo opazili nekih težav s počutjem :)))

mava pa nekaj v tem stilu [img]http://fotogallery.donnaclick.it/images/2014/05/Green-and-blue-Kitchen-with-Accent-Wall-Painting-color-Ideas-890×597.jpg[/img]

[/quote]

smo si različni…mene te barve sproščajo in uživam v takem ambientu. Mene bolj utrudi sterilna bela barva (jo imam v službi dovolj ) ali pa barva lesa….

mava pa nekaj v tem stilu [img]http://fotogallery.donnaclick.it/images/2014/05/Green-and-blue-Kitchen-with-Accent-Wall-Painting-color-Ideas-890×597.jpg[/img]
[/quote]
še en popravek: pri nama je vijola barve kuhinja, stene pa jabolčno zelene 🙂

O ljubi jezus.
Ena s temno sivo kuhno.

[/quote]
še en popravek: pri nama je vijola barve kuhinja, stene pa jabolčno zelene 🙂
[/quote]

Mene k vam na obisk ne bi bilo.
Ena z živo tribarvno kuhinjo in dovolj domišljije, da ne rabi kričečih zidov.

Prepirala bi se lahko tudi zastonj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hehehe…na kuhni za 10 jurjev samolepilne folije na frontah :))))

Sem mid age precej sodobna ženska, svoja gospodinjstva in kuhinje imam že 25 let. Ma jebella, ga ni denarja, da si kupim kuhinjo u fuksija ali pa katerikoli noro živi barvi pa če je znižana iz 30.000 eur za 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} naprimer – videna ena taka pred kratkim v salonu kuhinj, mislim da je bila DanKuchen – konfekcija 🙂 Trenutno imam kombinacijo srebrne furnir panele in inoxa in pravega oljka lesa. Umirjene barve, ampak prefinjeno; vsak reče vau, to pa je estetika 🙂

Veš, meni je to isto, kot ko vidim na cesti žensko, ki je pobarvana v glavo s tremi različnimi odtenki napirmer rdeče ali pa sedaj tako moderno frjolčne….. Neko izstopanje, biti nekaj uber nad uber – pa če je to kuhinja, ali pa barva las :))))

Razumem moža, sočustvujem. :). Pa brez zamere!

[/quote]

[/quote]

No ja, tole je kuhinja ravno za čajno kuhinjo v porodnišnici ali kakšnem marketinškem oddelku kreatur ali pa za na čezocenatcki jumbo jet v prvem razredu, kjer kuhar gor kuha v živo in ko jo gledaš 11 ur pol maš pa dost za nekaj cajta :))))). Sočustvujem z možem. Kič na kič……

Mene glava boli že, ko samo sliko zgoraj pogledam.
Zame so to čisto premočne barve.

[/quote]

[/quote]

Jezus Kristus in vsi svetniki! Iz take kuhinje bi jaz pobegnila v 5 minutah.

[/quote]

[/quote]

jaz pa iz monotone kuhinje 🙂 takle mamo…sicer sem dosti bolj uvidevna in se v ocenjevanje ne spuščam 🙂 če grem kam na kavo, grem zaradi ljudi ne zaradi opreme..pa sem videla že dosti bolj vpadljive stvari/elemente kakor je moja ali na sliki, kuhinja 🙂 itak v tistem ne živim jaz, ampak drugi..in če njim paše, meni tudi 🙂

[/quote]

jaz pa iz monotone kuhinje 🙂 takle mamo…sicer sem dosti bolj uvidevna in se v ocenjevanje ne spuščam 🙂 če grem kam na kavo, grem zaradi ljudi ne zaradi opreme..pa sem videla že dosti bolj vpadljive stvari/elemente kakor je moja ali na sliki, kuhinja 🙂 itak v tistem ne živim jaz, ampak drugi..in če njim paše, meni tudi 🙂
[/quote]

Joj, tudi če nočeš ocenjevati, v takih barvah enostavno človek ne zdrži … pa če imaš frendo še tako rad, bi jaz rekla, greva kam drugam.
Imam brezhiben vid in tole je za moje oče tu mač. Mogoče če imaš očala in jih daš dol, je potem za preživet. To so čisto osnovne naravne zakonitosti, zato takih zaplat živih barv naravi ni, ker bi živali pobralo.

New Report

Close