Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož misli, da ga zasleduje mafija!

Mož misli, da ga zasleduje mafija!

Spoštovani uporabniki portala, mož je prišel domov, avto parkiral za hišo in mi v paniki dopovedoval, da ga zasleduje mafija. Sem se smejala in hotela skuhat kavo, mož pa me je prijel za roko in zvlekel k oknu. Izza zavese je opazoval okolico in s prstom kazal proti cesti. Trenutno govori, naj bom v pripravljenosti na beg. Prej sem pomislila-ker je tako bil pozen, da je ostal pri sosedu in se vrnil domov pijan ali da igrata kakšno igro.
Tole o njegovi mafiji in črnih džipih brez registrskih tablic traja že slabi dve uri in sem skoraj prepričana, da je izgubil razsodnost-ali da me ‘pranka’, kar je bolj verjetno.

Vprašanje 1.

Morda kdo na forumu ve, če je aktualen kakšen izziv na Tiktoku, Snapchatu, Facebooku ali kje drugje, ki bi vključeval zganjanje panike in skrivanje izza zaves?

Vprašanje 2.

Kako majhne so špijonske kamere in kako dolgo delujejo?

Dragica

2h se nobenega ne pranka. Izgubi ves pomen se 2h zajebavat za eno kratko reakcijo nekoga.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

lej, če “Prankaš” s tole temo za clickbait – OK, se zabavaj.

Drugače pa – ni izključeno, da kakšnen kdaj takole zabrede. A ponoči kaj govori, kriči, maha otepa okoli sebe v spanju? Če da, je to tudi znak, da ima probleme.

Če boš ti ali on dobila vejo “ciprese za šajbnbriser” ( brisalec vozila) – pol vedi, da ga mafija preganja-to je tipični znak napovedovanja mafije, da se bo maščevala 🙂

priporočam, da si čimprej ogledaš Botra ( Godfather v originalu; vse tri dele). Da boš pripravljena, če bo res kaj akcije.

Tega pa nisem opazila. Jaz sem skoraj prepričana, da me zajebava.
Potožil je, da je v službi z nakladalne rampe prevrnil nekaj tetrapakov mleka. Nadrejeni ga je opozoril, da bo plačal iz svojega žepa, mož pa se je sklical na nerodnost, seveda, saj je nekaj tetrapakov mleka in vsakemu se kdaj zgodi. Tudi jaz bi reagirala isto in verjetno tudi vi a ne?
Prišlo je do medsebojnega nesoglasja in nadrejeni bi nanj poklical mafijo! To se pri nas ne dogaja, saj nismo v Srbiji za božjo voljo!

Dragica

Tega pa nisem opazila. Jaz sem skoraj prepričana, da me zajebava.
Potožil je, da je v službi z nakladalne rampe prevrnil nekaj tetrapakov mleka. Nadrejeni ga je opozoril, da bo plačal iz svojega žepa, mož pa se je sklical na nerodnost, seveda, saj je nekaj tetrapakov mleka in vsakemu se kdaj zgodi. Tudi jaz bi reagirala isto in verjetno tudi vi a ne?
Prišlo je do medsebojnega nesoglasja in nadrejeni bi nanj poklical mafijo! To se pri nas ne dogaja, saj nismo v Srbiji za božjo voljo!

Dragica
[/quote]

Mafija?? A je bilo v tetrapakih kaj takega, kot so našli v skladišču med bananami, da bi bila mafija vmešana?

https://regionalgoriska.si/novica/namesto-banan-droga-v-skladiscu-rastoderja-oborozeni-policisti-prisilile-zaposlene-da-so-se-morali-u

https://www.delo.si/novice/crna-kronika/rastoder-po-odkritju-kokaina-v-bananah-smo-tarca-kriminalne-zdruzbe/

Mafija?? A je bilo v tetrapakih kaj takega, kot so našli v skladišču med bananami, da bi bila mafija vmešana?

https://regionalgoriska.si/novica/namesto-banan-droga-v-skladiscu-rastoderja-oborozeni-policisti-prisilile-zaposlene-da-so-se-morali-u

https://www.delo.si/novice/crna-kronika/rastoder-po-odkritju-kokaina-v-bananah-smo-tarca-kriminalne-zdruzbe/
[/quote]

Joj, pa kje ljubi bog. Moj mož v življenju ni jemal mamil ali se bavil z ilegalno robo. Ni on tak pa ni več mlad, star je 58 let in dober človek po srcu.
Jaz mu verjamem, on tega mleka ni zanalašč prevrnil in to je nesreča. Če bi šofer v kamijonu kaj v mleko dal, to pa res nevem. V skladišču na prevzemu je zaposlen. Jaz bom našla kamere v hiši, ker me ‘pranka’, zaradi mleka nobenega ne iščejo po hišah.

Dragica

pošten gospod pri 58 letih najbrž ne dela dve uri pranka za tik tok, fb ali instagram. Po prvi objavi bi rekla, da ima kakšno motnjo, po vseh ostalih pa se mi zdi, da imaš motnjo ti.

Od Snele agenti se vozijo v avtih in zijajo folk. Brutalni tipi, Ruski.

A je prebolel kovid in če ga je kdaj?

A misliš, da v naši državi pa to ni mogoče. Mi smo ena mala pod Alpska država kjer živijo samo hlapci in muzikanti. Malo morgen. Vsaka država ima svojo mafijo. Edino kar mu ne verjamem je to, da so ti črni džipi brez reg. tablic. Drugače je pa v naši državi vse možno. Pa pri nas se po navadi vozijo v neopaznih avtomobilih.

Pa dragica moja. Daj pojdi počivati.
Bo jutri bolje.
Pa kje si našla mleko.
Nisi mogla napisat jogurt? Bi blo bolj auč.
Pa njemu manjka akcije, tebi tudi. Bi vidva eno mafijo ja.
Si me prav nasmejala dragica.
V najboljšem primeru gleda če se una blondinka vozi okrog vajine bajte.
V najslabšem primeru ima shizofrenijo. Čeprav ne vem kateri scenarij je zate boljši.
Naredi foro. Daj modrc dol in odgrni zaveso. Reči, da mafiji kažeš joške, ker to so nevarni tipi in veš kaj bi ti delali ej…
Vpraši ga, če je za en swinger party, morda je z njimi tudi kaka mafijašica.
Mafija nima črnih jeepov. Rdeče skiroje imajo, ker se tako bolje infiltrirajo v družbo. Zdej, če ga bo mafija pobrala…. Pa v Idriji baje bolje kuhajo kot v Polju. Lej, če pride mafija, naj sam reče, da bi bil raje v idriji kot v polju.
V

🌍… Čao, Tona tu…. ciao signor Fabio qui….. 📞 Čuj, zaj je šlepar prpelo pa naš 58 letni Joža je toto merkator 1.5 mleko z viličarom fsu dol po podi…
…. Latte?? Tu fai il 1.5 latte?…. 📞… Tu tu tu…
….Zaj boš vido, sn mafijo na tebe zval, če bi 0.5 fsu nei, tak si pa 1.5, gotof si, gotof.

Lej nismo v Srbije, je pa dosti srbov tu. Jest sem tudi mislila, da se šef heca, na koncu sem ostala res brez službe. Če je pojedel, kako drogo se mu lahko blede. Lahko je pa tudi res. Pripravi se. Pozanimaj se. Najami detektiva. Naj mož vpraša in raje, kaj plača komu?

Moje oče ima že 30 let shizofrenijo in prav tako od časa do časa nori, da ga zasleduje udba, mu nastavlja kamere, mu prisluškujejo itd. Tako, da ne, ni neko prankanje, ampak bolezen.

No ce ne gre za prank, ti svetujem da ga vleces takoj, ne cez 5 ur ne jutr TAKOJ, v idrijo, ljubljana polje al pa begunje. Podobno stanje kot ga opisujes ma kolega, in ce se tako stanje ne zdravi takoj se razvije v shizofrenijo kar pa je bistveno vecji problem kot akutne epizode. Srecno pa lp.

Zakaj nebi bilo mozno? Meni je mafija v stanovanje nastavila kamero skrito v varcni zarnici.

Če gre za neke vrste paranoidno psihotično epizodo, si upam napovedati, da bo tej prestrašeni fazi sledila agresivna.
Če ni joke, se pripravi, ne bo lahko. Sploh, če bo zavračal zdravljenje.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Shizofrenija.
Snemaj take dogodke za psihiatre, nikoli ne veš kdaj ti bo prišlo prav.
Da boš lahko pokazala kako se je obnašal.
Poguglaj kaki so znaki, če se mu poslabša, pokliči rešilca da ga odpeljejo.

Mislim, da ga je situacija porinila čez rob. Stanje je za zdravniško oskrbo. Verjetno živčni zlom

Meni se to zdi kar resna stvar. Moj bivsi partner je imel podobne prebliske. In po treh dneh je ze bilo tako hudo, da ponoci ni vec spal, samo sedel je v temi na postelji, luci nisma smela prizgati, ces da skozi okno opazujejo. Takoj sem vedla da gre za neko psihozo, res je bilo ocitno. Sem bila zelo vesela da je takrat sprejel mojo pomoc in se ni upiral…seveda sem ga narocila pri psihiatru. Sedaj je od tega ze 11 let, in nazadnje ko sma se srecala je povedal da ima 2x letno kontrolo, ampak da od takrat naprej ni imel vec taksnih epizod.

Vzemite njegovo obnasanje resno in ukrepajte pravi cas.

Aja, sedaj vidim da je to bilo objavleno leto dni nazaj ;). Upam, da sta oba z mozem v redu.

Potrebuje strokovno psiholosko pomoc. Lahko, da je nesoglasje v sluzbi bil samo sprozilec za speco bolezen.

Tudi meni se to dogaja. Ko grem v kakšne ustanove me takoj prepoznajo in me potem gledajo zgroženo, prepoznajo me nekateri tudi ko hodim peš po ulicah in se mi smejejo, nekateri bruhnejo v smeh. Vidim da ko se vozim z avtom me prepoznajo.

In govorim svojim prijateljem, mi ne verjamejo čeprav vidijo, da ko smo skupaj, da nekateri mene gledajo, nekateri pa celo bežijo ko me vidijo.

In ne lahko ima tvoj mož prav da ga zasledujejo, jaz mu verjamem. Ker jaz morem tudi po Sloveniji neki krožit s fotografijo in besedilom.

Glede na opisano stanje bi predlagal obisk pri psihiatru v kolikor se bo pa stanje napetosti ter preganjavic stopnjevalo pa pokličite v dežurno službo. Lp

Odgovor na objavo uporabnika
Dr G, 23.04.2022 ob 09:44

Glede na opisano stanje bi predlagal obisk pri psihiatru v kolikor se bo pa stanje napetosti ter preganjavic stopnjevalo pa pokličite v dežurno službo. Lp

TO ni nobena preganjavica to je čisto res.

Ko sem šla na izlet so me kar gledali in govorili o meni. Ko smo prišli v eno zgradbo je šel vodič takoj do višjih oseb in oni so gledali v mobitel hodili v eno sobo in nazaj. Za mano so pa postavili varnostnika in je nekaj časa stal za mano ter me gledal. Potem je šel po ene papirje in gledav. Ko se je to dogajalo sem kar zakuhala čeprav je bilo mrzlo, ko sem vstala iz stola je bil stol moker in nekatera ženska je za mano rekla eni prijateljici ” ona je res čist mokra” lihk tako kod da bi bila seskualno čeprav sem švicala po stegnih in od spolovila gor do trebuha.

Ko sem vprašala enega vodilnega kaj je bilo narobej tam notri, ko so vsi mene gledal in še varnostnik za mano stal. Se mi je zlagal, da nič da to ko mu nekateri govorijo se vsmeri v eno osebo in kar tako gleda. Videla pa sem ko so mu nekaj kazali na mobitel sem videla sliko osebe in celoten tekst.

Tako da nimam preganjavice.

Da ti še povem. Čez nekaj dni sem šla v ZD in ko sem šla ven in je drugemu varnostniku rekel JA JA ona je.

Ne rabim psihiatra saj ko sem šla tam na razgovor so me tudi nekateri prepoznali ter je ženska tako naglas govorila pa to psihiatrinja in se smejala, da sem kar slišala da je neki o meni govorila! Tako da tudi psihiatrom ni za zaupat!

New Report

Close