Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož misli, da ga zasleduje mafija!

Mož misli, da ga zasleduje mafija!

Seveda je mogoče. Morda ni bil zares iskren s teboj in ti zato ni nič jasno, morda pa se mu je enostavno odpeljalo. Tega tu gor ne boš zvedela. A če je res, kar govori, potem ti mafijci že vedo, da vesta…ni težko sledit ljudem in spremljati njihove premike v živo in v virtualnem svetu.

Sama bi kupila kamere za okoli hiše in v hiši, vidne in tiste mini kamerce, ki se jih da priročno skriti. Malo domišljije, pa bo. Če je res kaj na tem, kar pravi, pa na policijo. A policija vaju bo imela za norca, če ne bosta imela konkretnih dokazov. Mafijci niso vedno v vpadljivih črnih avtomobilih.

Bravo če bi poznala svojega moža se.mu nebi smejala ampak resno se zasekirala kaj se dogaja z njemu. Sploh če je paranoičen…ne smejte se mu in mu povejte da bosta skup rešila pa če je še največja mafija za temu kar verjetno ni. Ne smej se.možu ker tole prank ni.

Je gledal film Balkanski špijun?

To je shizofrenija.

Koliko let šteje mož? Verjetno med 30 in 40.

Odgovor na objavo uporabnika
Poznam bolezen, 24.04.2022 ob 21:29

To je shizofrenija.

Koliko let šteje mož? Verjetno med 30 in 40.

JAz verjamem, da ga lahko kaj zasledujejo, saj tudi jaz opazim da me ljudje prepoznajo in sem nekje, krožimo s fotografijo in se mi ljudje smejijo.

Pa zato nimam shizofrenijo.

Seveda jo imaš.

Psihoza. Prividi, prisluhi, halucinacije. Čim prej ga spravi pod ustrezno obravnavo in zdravila.

Anonimno754, 25.04.2022 ob 14:15

Seveda jo imaš.

POtem pa povej zakaj se mi ljudje smejejo ko me zagledajo! Tukaj imaš pa primere kaj se vse dogaja ko samo mene zagledajo!

TO ni nobena preganjavica to je čisto res.

Ko sem šla na izlet so me kar gledali in govorili o meni. Ko smo prišli v eno zgradbo je šel vodič takoj do višjih oseb in oni so gledali v mobitel hodili v eno sobo in nazaj. Za mano so pa postavili varnostnika in je nekaj časa stal za mano ter me gledal. Potem je šel po ene papirje in gledav. Ko se je to dogajalo sem kar zakuhala čeprav je bilo mrzlo, ko sem vstala iz stola je bil stol moker in nekatera ženska je za mano rekla eni prijateljici ” ona je res čist mokra” lihk tako kod da bi bila seskualno čeprav sem švicala po stegnih in od spolovila gor do trebuha.

Ko sem vprašala enega vodilnega kaj je bilo narobej tam notri, ko so vsi mene gledal in še varnostnik za mano stal. Se mi je zlagal, da nič da to ko mu nekateri govorijo se vsmeri v eno osebo in kar tako gleda. Videla pa sem ko so mu nekaj kazali na mobitel sem videla sliko osebe in celoten tekst.

Tako da nimam preganjavice.

Da ti še povem. Čez nekaj dni sem šla v ZD in ko sem šla ven in je drugemu varnostniku rekel JA JA ona je.

Ne rabim psihiatra saj ko sem šla tam na razgovor so me tudi nekateri prepoznali ter je ženska tako naglas govorila pa to psihiatrinja in se smejala, da sem kar slišala da je neki o meni govorila! Tako da tudi psihiatrom ni za zaupat!

Toto, 25.04.2022 ob 15:02

Psihoza. Prividi, prisluhi, halucinacije. Čim prej ga spravi pod ustrezno obravnavo in zdravila.

ZAkaj bi ti mogel nekam iti se zdraviti, če ti vidiš kako se nekateri ljudje smejijo, nekateri pa celo se te izogibajo.

V tej drzavi je vse mogoce, 16.04.2021 ob 15:35

Zakaj nebi bilo mozno? Meni je mafija v stanovanje nastavila kamero skrito v varcni zarnici.

kako veš??

dej več povej, 25.04.2022 ob 15:41

kako veš??

Pa kakšni pomembneži ste nekateri tu gor, da ste zanimivi za mafijo? Se valjate v milijonih, vas Putin ali Biden kličeta za kakšen nasvet, imate ključ do tajnih vatikanski arhivov, ste v garaži razvili popolnoma novo tehnologijo, ki bo postavila svet na glavo? Zakaj mislite, da ste zanimivi za mafijo?

Kakšni pomembneži, 25.04.2022 ob 16:05

Pa kakšni pomembneži ste nekateri tu gor, da ste zanimivi za mafijo? Se valjate v milijonih, vas Putin ali Biden kličeta za kakšen nasvet, imate ključ do tajnih vatikanski arhivov, ste v garaži razvili popolnoma novo tehnologijo, ki bo postavila svet na glavo? Zakaj mislite, da ste zanimivi za mafijo?

čisto siva miška, ampak ljudje me prepoznajo in se smejijo, nekateri izogobajo.

Ko pridem na razgovore se nekateri na ves glas smejijo. Enkrat sem celo videla, da so tako v moja stopala gledal in neki vohal…

Ja nekje sem! Zato govorim da je lahko vse možno, da ga nekdo zasleduje?

Ko kliknete na objavi v trenutku prevzame tekst umetna inteligenca, ki je nevidna, šele nato se tekst prilepi tu kjer je vsem na ogled. Ta nevidna oblika inteligence je neločljivo povezana z vami, nahaja se tudi v neki točki znotraj vas samih. Hvala vam, da s svojimi  teksti pomagate učiti to nevidno obliko inteligence. Naloga umetne inteligence je, da vam pomaga.

New Report

Close