Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Mož na kocki

Mož na kocki

Je kdo bral? Kaj menite?

Super knjiga.
Potem se ti kar za hip zazdi, da bi ga posnemal.

In precej si premislim, preden naslednjic vrzem kovanec v trenutkih neodlocnosti.

Res, ze toliko let je, odkar sem brala, pa jo imam se vedno tako mocno v spominu.

odlična knjiga.

jaz sem jo brala v najstniških letih in potem tudi sama poskusila za zabavo par dni živeti tako…
rezultat je bil tak, da mi je oče hotel priskrbeti napotnico za psihiatra in sem morala nehati…
ja, so pač padale samo najbolj “hude” variante… ha ha ha…

preberi vsekakor.

Kdo pa je napisal to knjigo.Verjetno jo imajo tudi v knjižnici?

avtor je: luke rhienehart
seveda jo imajo v vsaki knjižnjici

no, kaja,
smo te vzpodbudili dovolj, da si knjigo prebrala ali ne?

Knjigo sem že zdavnaj prebrala. Več kot 10 let nazaj. Zanimalo me je vaše mnenje, zares. Bila mi je všeč. Odbita. Tudi sama sem nekaj časa živela na tak način, vendar moraš biti precej brez moralnih predsodkov, da se držiš tudi ta slabih stvari. Enostavno, moraš verjet kocki. Še enkrat jo bom prebrala, ker me zanima, kako jo bom videla kot starejša. LP

le preberi še enkrat in potem bova ponovile avanturo…

ti boš pisala meni izbire jaz pa tebi…

:-)))

je še kje kdo, ki je prebral knjigo in bi rad poskusil…

Že res, da je sledil kocki… Toda, a ni možne varjante še vedno sam izbiral…?

seveda je, ampak je pisal tri pozitivne, tri negativne…

midva bi se šla pa tako, da bi jih jaz pisala tebi, ti pa meni, da bi bilo bolj pestro…

si za?

prebral sem jo pred kratkim;fantastično
me pa zanima Katarina ali jo res igraš;jz tud

Pred dolgimi leti prebrala, z užitkom… a se ne pridružim poskusu. Niti takrat me ni mikalo.

Ja, Mož na kocki je literatura, ki mal spremeni pogled na svet. Če bi človek šel v to, kar narekuje avtor… enim bi se to zdelo kot morje odprtih možnosti, drugim pa kot kamen okoli vratu, ki teži samo navzdol v propad.
Ok, avtor je kocko “fural” dosledno in striktno. Drugače je itak nesmiselno. Nekak ne razumem, kdo bi še to hotel. Kaj vas (katarina, kanja…), vleče pri tem? Kje bi normalen, mentalno zdrav človek videl smisel in čar dejstva, da prepustiš odločitve naključju?
Tako ali tako živimo v svetu, ki deluje dokaj neodvisno od osebnih hotenj posameznika, zakaj bi torej še tisto, na kar lahko vplivaš, prepustil nekakšnemu naključju v obliki kocke?
Jaz osebno sem v knjigi našla samo način, kako uspešno zafuraš življenje (svoje in bližnjih).

Prebral pri 18-ih in mi je bila super, sistema nisem probal, ker vem da se ga ne bi držal, je preveč radikalen. Me pa zanima kako bi sedaj gledal na vse to, če bi jo prebral še enkrat??

Zanimiva knjiga, vendar me je na sredini začela malo dolgočasiti. kocka je bila središče njegovega življenja, uredu, ampak nekako ni bilo pravega vrha…oz. je predolgo trajal. Zanimiva tema, ni kaj.

New Report

Close