Mož ne komunicira
Če bi rad mlado se podvizaj. ne vem, kaj je zate mlado. Če si ti 30, si za 20-letno že star.
Mlado je do 25-28, pol so stare, se ne splača več za kaj resnega, malo na daljavo še, pa še to vprašanje, če ni ceneje… ;D Mlade so do 29ega, brez margin of error;) Ne zdej k bi mislile 30,35.. aja sem sej SKOR še mlada.. nema, takrat se preseka.. Zadnji vlak odpelje pri 29… Ni linearna kirvulja ampaj ko zatovče dol pri 29 je nula, pol gre v NEGATIVO, tam so pa samo temu primerni moški. Govorim za to kdaj jo SPOZNAŠ, začneš… Za točko vstopa se gre, za window…
Normalno, pzida sem vidu zanč eno bivšo simpatijo, kaj se ji je naredlo ukol oči, prave jarke ima že. Po moje od nočnega življenja, pa žrla je ko ji je pasalo, ob polnoči pri slovenskih državljanih, ulično prehrano. Pa cigaretki, zdej je pa taka k bog pomagi. Sam bi jo še fukal, pač tista osnovna simpatija je še, samo sedaj ima enega pofuklja, samo mene še vedno čaka, sam je po moje že prepozno, 4leta kasneje, ne vem kok je še realno, no še pol leta nazaj je hotla, sedaj pa ne vem. BOm videl, mogoče bom šel pa na rusko roleto, enkrat nafilam, pa če zanos, jo vzamem pa je.
Forum je zaprt za komentiranje.