Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mož ne more več

mož ne more več

Z možem sva stara malo čez 60 in on več ne more (saj veste kaj mislim). Jaz mu vedno govorim da ni panike, ker meni itak ni več do tega . Ampak to seveda ni res samo ga nebi rada prizadela. Kaj mi svetujete ?

Ja tisto kar mu manjka si pojdi v trgovino kupit. Zbereš barvo, hitrost, itd. Pa mož lahko prav lepo sodeluje pri tem, ga ni treba nič izključiti.

Mogoče? Jih iz zdravstvenih razlogov ne sme?

Faf, mama! Ni boljšega pri 60-tih, ker si že brez zob in roke se ti tresejo…

Pa kšne tangice si navleči, obvezno obdrži modrc in………………………ugasni luč!

osebni zdravnik, potožt o težavi in dohtar ga bo potem že znal naprej usmert

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Jaoo, ko bi vsaj reku dohtarca. Ali pa ena tolsta medicinska sestrca 🙂

Jaoo, ko bi vsaj reku dohtarca. Ali pa ena tolsta medicinska sestrca :-)[/quote]

slednje lahko dobi na XXX straneh…. temu bi se potem reklo iz domače lekarne

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Jaoo, ko bi vsaj reku dohtarca. Ali pa ena tolsta medicinska sestrca :-)[/quote]

slednje lahko dobi na XXX straneh…. temu bi se potem reklo iz domače lekarne[/quote]

He he, ti že veš 🙂

Čist res. Sex shop vabi. Grem stavit ker ste starejša generacija,boste ugotovila kako lahko noro uživate kot prej niste. Grem zdajle stavit. In ko boste raziskovala,boste ugotovila kaj vse imajo. In verjemte niti malo ne boste več rabila moža. V teh letih nevem če bi ga jaz pa kar pošiljala na Viagro in k zdrvanikov,itak premalo vemo iz posta tako da mogoče ga pa čez čas mine pa bo spet u formi. Mogoče celo če vas gleda,če sta si domača? nikoli ne veš.. skratka prvi korak pa sama si pejte tole zrihatt sex shop je rešitev..Čist zares. Pa kar pogumno,če vas je sram,lahko po pošti naročite in nihče ne bo vedel kaj vam je poštar prinesel. Lp in srečno

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

Naj stopi do zdravnika. On bo ugotovil, kaj je narobe. Včasih ni dosti, se da pomagat. Moški so malo sramežljivi glede tega. Pogovori se z njim . Škoda, da ima težave pri teh letih , če se da ali vsaj poskuša rešit.

60-letniki se pa kavsarijo po 3 x na teden? Ne živite v iluzijah….!

Da se dol ne dajejo je normalno tudi avtorici. Pa naj si sama s krtačo očehara fračo….

Po moje mož laže…

Iste ptice vedno skupaj letajo…

Čist res. Sex shop vabi. Grem stavit ker ste starejša generacija,boste ugotovila kako lahko noro uživate kot prej niste. Grem zdajle stavit. In ko boste raziskovala,boste ugotovila kaj vse imajo. In verjemte niti malo ne boste več rabila moža. V teh letih nevem če bi ga jaz pa kar pošiljala na Viagro in k zdrvanikov,itak premalo vemo iz posta tako da mogoče ga pa čez čas mine pa bo spet u formi. Mogoče celo če vas gleda,če sta si domača? nikoli ne veš.. skratka prvi korak pa sama si pejte tole zrihatt sex shop je rešitev..Čist zares. Pa kar pogumno,če v as je sram,lahko po pošti naročite in nihče ne bo vedel kaj vam je poštar prinesel. Lp in srečno[/quote]

Kdo vam je pa tole natvezu, da poštarji ne vedo, kaj je v paketu … Si kar mislite, da ne vedo … pa še kako dobro prepoznajo te paketke ..

Čist res. Sex shop vabi. Grem stavit ker ste starejša generacija,boste ugotovila kako lahko noro uživate kot prej niste. Grem zdajle stavit. In ko boste raziskovala,boste ugotovila kaj vse imajo. In verjemte niti malo ne boste več rabila moža. V teh letih nevem če bi ga jaz pa kar pošiljala na Viagro in k zdrvanikov,itak premalo vemo iz posta tako da mogoče ga pa čez čas mine pa bo spet u formi. Mogoče celo če vas gleda,če sta si domača? nikoli ne veš.. skratka prvi korak pa sama si pejte tole zrihatt sex shop je rešitev..Čist zares. Pa kar pogumno,če v as je sram,lahko po pošti naročite in nihče ne bo vedel kaj vam je poštar prinesel. Lp in srečno[/quote]

Kdo vam je pa tole natvezu, da poštarji ne vedo, kaj je v paketu … Si kar mislite, da ne vedo … pa še kako dobro prepoznajo te paketke ..[/quote]

ja pa dobr,če je samo poštar,sej je isto al pa zdrvanik tud oni vse poznajo kar mu pokažeš in poveš. Valda ne nosi pošte NLP a? Pač če on ve kaj pol? Važno da sosedje ne veejo. Briga te. Sicer pa tud če bi. Pa kaj pol. zasebni lajf se tega nikomur ne tiče. Če bi pa jst vedla da en poštar okrog rzanaša kaj jst dobivam prsežm degen bi zgubu službo nemudoma. tolk o tem

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

Pa saj nista še stara tako, da imata še veliko možnosti za uživat.
Jaz bi tudi probala s kakim vibratorjem pa seveda ne na skrivaj,a mpak v dvoje. Pa seveda čim več pogovora.

ne bi raje ona stopila h kozmetičarki in frizerju?
pa shujšala za kakih trideset kil!

Bodi srečna, da ti da mir! Kaj bi rada takega, da bi non stop skakal okrog tebe! Saj si vendar babica stara 60 let. Ukvarjaj se raje s kvačkanjem in pletenjem, s posteljnimi radostmi pa naj se ukvarjajo mlajši.Saj je narava sama tako uredila, da so ženske plodne samo do 50. leta, potem pa so hočeš, nočeš, starke. Nobena kozmetika ne more tega spremeniti. Vse ob svojem času!

KevinC,

Kak butast komentar!!!! a so moški potem tudi starci pri 60?

New Report

Close