Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož od Alenke Košir

Mož od Alenke Košir

Kako je pa ta tip antipatičen! Meni zelo. Mogoče je v redu, ampak takole na pogled mi je smotan. Jure je bil na pogled meni bolj všeč. Ampak ne bomo sodili. Malo pa lahko opravljamo 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Malo opravljanja, 13.11.2023 ob 22:00

Kako je pa ta tip antipatičen! Meni zelo. Mogoče je v redu, ampak takole na pogled mi je smotan. Jure je bil na pogled meni bolj všeč. Ampak ne bomo sodili. Malo pa lahko opravljamo 🙂

POjma nimam kdo je njen drugi mož..na Juretu pa sem celo mladost “pasla oĉi” 🤣..tako da kar se vizualnih efektiv tiče ugibam da je težki šla na bolje. Otalo pa sama ve.

Ona je zelo lepa ženska,

Jure Košir mi pa nikoli ni bil nič posebnega.Če je bil kdo od smučarjev zelo lep- je bil to svoje čase Jure Franko.

Narcisek, sam vase zagledan…sicer pa blebetac. Skoz govorijo bivsi nogometas. Nikol slisal zanj. Sicer pa je zivel v BS3. Prej se je prislepal v stanovanje bivse zene, zivel z njo in otroci se celo uradno porocil in pol pa 2 leti po poroki skocil med rjuhe s Kosirko. Menda ju je njegova zena zasacla v lastni spalnici.  Sodelavka ga dobro pozna k so bili otroc skup v vrtcu. Pravi brez kake karizme. Podpovprecen. Zdaj se pa se on slepa na priimek Kosir.😂😂

ti si pa butalsko teslo.

Za Alenko je važna le dolžina in obseg…

Niti do gležnjev ne seže Juretu Koširju.

Z eno besedo je papak!  Nosi se kot pav.

Ex nogometaš za katerega nihče slišal. Alenka ga sprehaja kot cucka, on pa ves ponižen. Totalno brez hrbtenice. Za njo pa itak znano, da rada komandira in je pametna, da glava boli. Ker je preveč pametna jo je tudi Košir imel poln kufer in jo je varal vse povprek.

Tako, da lahko se je hvalit in pametovat o vsem, ker se Ružićka pač na vse spozna. Pa preseravat se v lepem velik stanovanju, ki ga je kupila itak po ločitvi-tj. od Juretovega denarja🫣.

Drugače pa Alenka no, kako pa kaj brat Matjaž, kriminalec na Floridi..droga pa to..K se skriva..

No, tolk o Alenki in Marku🙃..A ja pa to, kao ona vse je, samo telovadi, pa je v formi..potem pa v gostilni je kosilo cela druzina, ona pa prazen krožnik👍..za vse tiste, ki ste obsedene z njenim Viit-ni torej vse v telovadbi, malo je tudi v stradanju.

Zdaj pa hitro na njen profil, ker danes bom sigurno izvedela nekaj pametnega, najmanj o rožah..

Se mi zdi da si najbolj smetana ob vsem.

Ona lepa🤔..morda vizualno, karakterno pa podn..

Ampak, kaj reči o nekomu, ki mu je bil Jire Franko fejst🤣🤣

Čefur, tako kot ona. Gliha skup striha, tudi po mentaliteti.  Jure pa tudi ni bil najbolj brihten, da je neslavno končal v stečaju.

Ružićka iz Fužina, 14.11.2023 ob 06:04

Z eno besedo je papak!  Nosi se kot pav.

Ex nogometaš za katerega nihče slišal. Alenka ga sprehaja kot cucka, on pa ves ponižen. Totalno brez hrbtenice. Za njo pa itak znano, da rada komandira in je pametna, da glava boli. Ker je preveč pametna jo je tudi Košir imel poln kufer in jo je varal vse povprek.

Tako, da lahko se je hvalit in pametovat o vsem, ker se Ružićka pač na vse spozna. Pa preseravat se v lepem velik stanovanju, ki ga je kupila itak po ločitvi-tj. od Juretovega denarja🫣.

Drugače pa Alenka no, kako pa kaj brat Matjaž, kriminalec na Floridi..droga pa to..K se skriva..

No, tolk o Alenki in Marku🙃..A ja pa to, kao ona vse je, samo telovadi, pa je v formi..potem pa v gostilni je kosilo cela druzina, ona pa prazen krožnik👍..za vse tiste, ki ste obsedene z njenim Viit-ni torej vse v telovadbi, malo je tudi v stradanju.

Zdaj pa hitro na njen profil, ker danes bom sigurno izvedela nekaj pametnega, najmanj o rožah..

Meni pa ne deluje ravno da bi stradala. Mogoče pa je bil njen krožnik prazen ravno zato, ker je prva vse pojedla;))

Alenka je ena tistih žensk, pri katerih se ne morem odločit, ali mi je malo zoprna ali se mi zdijo njeni nasveti iskreni. A se ni ločila od Jureta, ker je že takrat popolnoma finančno zabluzil in porabil celo en njen denar? No, po vsem napisanem mi mogoče ni simpatična, ta njen Jovović mi je pa že od začetka smotan na pogled.

Ni mi simpaticna, nikoli bila, jo pa spostujem, je delovna.
Njen novi mi na pogled ne potegne, meglen.

A niso tega  Jovovica nekoč povezovali z Petro Kerčmar?

Iva67Pri osebi , ki jo ne maraš , te vse moti, 14.11.2023 ob 18:46

A niso tega  Jovovica nekoč povezovali z Petro Kerčmar?

A ja? Zanimivo. Katera pa je njegova bivša žena?

Ena974, 14.11.2023 ob 13:13

Alenka je ena tistih žensk, pri katerih se ne morem odločit, ali mi je malo zoprna ali se mi zdijo njeni nasveti iskreni. A se ni ločila od Jureta, ker je že takrat popolnoma finančno zabluzil in porabil celo en njen denar? No, po vsem napisanem mi mogoče ni simpatična, ta njen Jovović mi je pa že od začetka smotan na pogled.

Zanima me zakaj sploh sta šla narazen Jure in Alenka , idilično sta živela ob blejskemu jezeru .

Jo je varal.

Alenka mi ni nikoli bila ne vem kaj.. Na videz, drugace ne poznam. Govorijo o ne vem kaksni lepotici, no meni dalec od tega.

New Report

Close