Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moz po 6 letih prisel na dan da je gay

moz po 6 letih prisel na dan da je gay

sokirana zelo,  ne vem kako bo moja hci to sprejela ko izve

problem pri vzgoji, seveda tvoji

hcerka ima dve mamici 🤣

vids zena moja da denar ni use v zivljenju

dej ga ti zrihtej utakn mu flaso pa bo mir pr bajt

usaj z zensko te nej prevaru

Odgovor na objavo uporabnika
zena924, 22.11.2021 ob 22:29

sokirana zelo,  ne vem kako bo moja hci to sprejela ko izve

Če je to kakšno čudno moško ime mi ni jasno zakaj ga je skrival. Bi pa prej rekel, da je čisto navaden buzarant ali ljubkovalno peder in ga z enim od teh izrazov pač imenuj. Hčer pa daj nekam v rejništvo, če je nisi sposobna sama vzgajat.

pa sm mislna da mam js problem doma, tole pa je kriza ja

Ja bo sprejela ne – k to danes ni nic nenirmalnwga- je pa verjetno tezko… glavo gor in vse bo ok:)

Tipi so itak vsi mal gayi- tko da ne bo nic drugac k ce ga nebi bilo… najdi svoje aktivnosti in razlozi hceri da so ocetje lahko tudi malo drugacni – ce pri tem ne zamarjajo svijih funkcij.. vse bo ok, sam malo prilagoditve.. pa ne prevec travmirat, lahko bi sel pa z babo kar bi blo se huj!

Hči bo to v redu prenesla, saj nje ne bo nadlegoval.

A kak si ti vsa leta zdržala brez seksa?

A si šla omaro pucat?

Monkljam se sploh ne sanja, koliko njihovih mož se skrivaj dobiva za fuk s fanti oz. drugimi moškimi!

Na primer, a je tukaj katera, ki ima za moža nekoga, ki je v sabljaškem klubu oz. hodi na rekreativno sabljanje (vadbe imajo na Taboru)?

No, ta možek se fuka tudi s fanti.

Pa to je samo eden od milijona drugih primerov!

Ali pa si ti postala tako grda, da si je moral to izmisliti. Da se je odkrižal tvoje smrdljive vagine.

Anonimno 7461, 22.12.2021 ob 02:19

Tipi so itak vsi mal gayi- tko da ne bo nic drugac k ce ga nebi bilo… najdi svoje aktivnosti in razlozi hceri da so ocetje lahko tudi malo drugacni – ce pri tem ne zamarjajo svijih funkcij.. vse bo ok, sam malo prilagoditve.. pa ne prevec travmirat, lahko bi sel pa z babo kar bi blo se huj!

Čudno, da se najde tako pametna ženska, ki je to pogruntala.

Jaz si tipa naprimer vedno poiščem med “hetero” tipi, da jih speljem v to smer, da si dopustijo tudi moške za intimno opcijo. Tako, da mi bi bilo čisto vseeno, če bi bil jaz edini gej na svetu. Sploh si nikoli ne iščem gejov za družbo.

Pošlji ga na zdravljenje pederastije.

Ne se ti za hčero sekirat 🙂 Sebe raje vprašaj kako po 6 letih nisi vedela da imaš pedra?????? Pa kaj je s tabo narobe. Mogoče je pa po kratkem času s tabo postal peder, ker je mislil da sex s tako babo kot si ti nima nobenega smisla. Mogoče si kot mrtva riba, kjer samo duh spominja na nekaj tam dol 🙂 Če po 6 letih ne skužiš da je peder, potem si frigidna kot sladoled 🙂 Ubogi možek. Ko bo spoznal pravo žensko, bo mogoče prav zagnan sexualen moški.

Vaši zvesti možeki, 23.12.2021 ob 20:06

Monkljam se sploh ne sanja, koliko njihovih mož se skrivaj dobiva za fuk s fanti oz. drugimi moškimi!

Na primer, a je tukaj katera, ki ima za moža nekoga, ki je v sabljaškem klubu oz. hodi na rekreativno sabljanje (vadbe imajo na Taboru)?

No, ta možek se fuka tudi s fanti.

Pa to je samo eden od milijona drugih primerov!

To se sliši, kot da je v celem klubu samo en moški sabljač?

A to je k un vic k se dva geja sabljata pa un k zgubi prav predam se kr zabod me.

Ne razumem, zakaj si osredotočena na hčer, saj ni njen partner, temvec oče.

Kaj pa ti? Ti je vseeno? Kako se počutiš?

Drugace pa hodmo s kolegi tja na kosarko,pa sem sam bejbe videl pa se te zlo apetitlih pri sablanju.

New Report

Close