Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Mož se (je) dobiva(l) s prostitutko/kami

Mož se (je) dobiva(l) s prostitutko/kami

Priznam, da ne bi smela, pa sem. Ker mi deveti čut ni dal miru, zato. Vzela sem njegov telefon sredi noči in vtipkala varnostno kodo. Štefnarila sem po moževem telefonu in ker elektronske igračke za žensko obvladam nadpovprečno dobro, sem šla v gmail na telefonu in tam našla še en mail, seveda ne z njegovim imenom in priimkom ampak nekaj v stilu “trdzate7594”.

Tisto sekundo sem točno vedela, kaj bo, ko bom odprla mail. Registriran je na portalu a***ture, in odprla sem par mailov ter ugotovila, da se je dobil z eno večkrat, ker sta imela cel convo mailov, videla sem, da sta se nekoliko tudi miselno zbližala, niso bili maili samo stavki, kako bi jo in kako bi ona njega, niti ni bilo pisanja kakšnih fantazij. V bistvu navadni pogovori. Sem pa videla, da sta se dobila prvič pred približno 4 meseci in ji je napisal, da mu je bila super in bi se rad še kdaj dobil z njo, če je ona za. Nisem brala vsega, v tisti dolgi minuti sem se zelo mirno sprijaznila s tem.

Moj mož je star 46 let in imava 2 otroka, živiva skupaj seveda in seksa mu nisem odrekala. Nikoli (!!!!). Moj izgled je za 44-letnico super (ne da se hvalim, ampak ja, res je tako).
Kako sem opazila?
Moža sem parkrat klicala ko je bil (naj bi bil) v službi, pa se ni javil. Ima tako službo da se lahko kadarkoli javi na telefon in vem, da telefon jemlje s sabo še na wc. Parkrat se mi dopoldne ni javil in me kliče nazaj čez kakšni dve uri.
Ne, nisem našla sledi parfuma, niti kakšne druge znake, da bi lahko na videz rekla in ga obsodila, da me vara. Enostavno je bilo samo to dovolj, da se mi parkrat dopoldne ni javil na telefon, da se mi je zbudil deveti čut, da nekaj ni OK.
Mož je sicer ostal enak kot prej, dober mož, dober oče. Tudi intimna sva bila. Obrača se mi, ko pomislim, da je mogoče kdaj najprej se dobil z njo, potem zvečer pa jaz…

Ne zmorem in ne zmorem mu povedat, da vem. Sej ne vem niti, kaj naj rečem? Poslušaj, vem da se dobivaš s prostitutko (njen prvi mail je bil kratek opis kaj so njene specialitete in kakšna je cena), zakaj? Kaj sem naredila narobe? Sem res jaz kriva? Je bolje, da se dobiva s prostitutko, s katero sta si začela kasneje pisati še čisto običajne stvari in imela cel čvek medtem ko je bil on v službi, ali bi bilo bolje da bi si našel drugo ljubico nekje drugje?

Ne razumem, zakaj to dela. Vem, da bi morala vprašat njega, pa ne zmorem zaenkrat. Tišči me v želodcu, v trebuhu, ko pomislim na to, gre mi na bruhanje ko se pripravljam, da bi mu povedala, kaj vem o njem.

Midva se pogovarjava, seks je vsaj 2x na teden bil zagotovo, včasih tudi skoraj vsak dan, hodiva na izlete tudi brez otrok ker sta že obe dovolj veliki, iščem napake pa jih ne najdem. Kaj bi lahko šlo tako zelo narobe, da je iskal prostitutke?

Ne vem, kaj sem sploh hotela s to temo, mogoče samo ven dat iz sebe. Mogoče pa si, dragi mož, tudi ti na med.over.net in boš to prebral in se prepoznal. Glede let nisem lagala, res je tudi, da imava 2 odrasli hčeri.

Kaj bi ve naredile? Kako naj mu povem? Kako naj sploh začnem?

 

Trolasta tema. Najdi se sama loverja.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Ko se sprašuješ kaj delaš narobe, nič ne delaš narobe, tudi ne želi se te znebiti, zahotelo se mu mal tudi črnega ali koruznega kruha, če mu boš pametno brez očitkov to predočila, bo morda to tudi obžaloval in ti v nadalje 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zvest, je pač v tistih prelomnih letih iz otroštva v zrela leta. Če pa temu ni tako potem pa aus.

nova
Uredništvo priporoča


Tako jadne babe ste sam za varalice. Kako se lahko tako malo spostujes?!?! Pa ti si pocena v glavo. Ni ti spasa. Lahko te tudi zacne tolct pa hkrati v povprecju ostane dober moz in oce. Mislim zenska. How low can you go? Patetika cista. Kje si tega kretena sploh srecala??

Ne, ŽAL ni trolasta tema, je kar resnica. Žal, ponavljam še enkrat. Sem tudi jaz mislila, da se dogaja v poceni filmih in da sem in tja katera napiše Branetu kej podobnega in potem odgovori sam sebi… No, pri meni pa – še enkrat – žal, ni tako. Je kar res.
Mislim pa, da (lahko se trenutno samo tolažim) ni edini, ki ima recimo urejeno življenje in vse v najlepšem redu, pa da išče take vrste popestritev. Pa veste kaj? Razumela bi, da bi iskal prostitutko za izživetje kakšnega fetiša, ki ga z mano recimo ne more ali kaj podobnega. Ampak da pa išče goli seks v avtomobilu, mi je pa O G A B N O. In ja, kljub temu da se mi to zdi ogabno, mu ne morem stopit pred oči in povedat.

Nič nisi naredila narobe. Le mož je prišel v drugo puberteto. Tam ni težav in skrbi kot doma, ni otrok, le zabava. Nekaj mu je manjkalo. Ampak za to nisi kriva ti. Dobro se pripravi , preden ga soočiš z resnico. Če imaš možnost ga zapusti ali pa mu spakiraj kovčke . To bo na tvojih plečih. Verjemi da te bo prepričeval da mu je žal, prosil, moledoval… Toda če mu boš popustila bo vse to ponavljal v začaranem krogu. Nikoli ne bo konec. Tebe pa bo vedno znova bolelo. Vdari po mizi in misli le na sebe. Hčerke bodo prebolele in upam da ti bosta vsaj v začetku v oporo.
Skozi vse to sem šla tudi sama, le da nisem zmogla spakirati kovčkov. Zdaj spiva vsak na svojem robu postelje. In sva tujca ujeta v lastni hiši.
Vse dobro ti želim

Sem srecno porocen in pocnem popolnoma isto, s to razliko, da malo bolj pazim. Zeno in otroke imam rad, sex je reden 2-3 x tedensko. Zena izgleda vrhunsko, to je pa zal tudi vse. V postelji je dolgocasna, ze od vsega zacetka. Misli sicer da sexa vrhunsko! Mi je povedala da so vsi bivsi bili presrecni. Jaz pac nisem. Men je tako dolgocasna da vedno poskrbim da mi cimprej pride, da je ze konec te agonije. Dober sex imam pa pac drugje……

ma s tem je tako…, otroka sta že odrasla…, kar pomeni, da sta minimalno 15 let skup in petnajst let počneta isto…, jebi ga, rutina…, kaj češ…., paše, če s kom drugim malo za spremembo to isto narediš, druge obline, drugačno globoko dihanje, drugačni gibi, drugačen odziv… ampak nikakor ne s prostitutko, ki jo plačaš…, čeprav te ženske pri temu niso nič krive, one samo pošteno oddelajo svoj posel..
Tako ženske kot moški, ki so zvesti leta in leta v zakonu (kar je plemenito, da se razumemo) v bistvu ubijejo nagon v sebi, pa pol ne ločijo več, al se krešejo iz strasti al iz ratune.. Da je strast vrhunska po toliko letih pri določenem paru je potrebna vsakodnevna zabava, zaradi katere si dobre volje čez dan in se pol zvečer z veseljem ta par naskoči…, kje pa so takšni umetniki, ki se jim to dogaja…, paaa, na zemlji ziher ne…
Drugač pa…., povej mu, ne se šparat…, pokaž, da si dost liberalna in, da zarad tega ne bo konec sveta, se bosta mogla pa pač dogovoriti za nadaljno sodelovanje v katerem bi bila ti kolovodja, to so resen stvari s katerimi ni zajebancije….., aja, pa reč, če te bo vprašal, od kje veš…, to je zelo pomembno.., da si bila pri VEDEŽEVALKI, eheh..

In njegov nick si tu napisala, ziher ne bo nikoli izvedel, da si mu po mobiču šarila …

Čimprej mu povej da vse veš in da želiš ločitev! Boš ti videla hajko, prošnje,jok,obljube…..Jaz sem to dala pred dvemi leti skozi in verjemi ,da imam še danes vsak dan to pred očmi, tesnobo v prsih,nočne more, histerične izpade…..tudi če obljubijo nebesa ni več ZAUPANJA ki pa je več vredno kot vsa ljubezen! Čimprej to razčisti , če ne te bo to požrlo!

Kaj mislte da bo moški skoz z eno al kaj?? Jst tud ne morm bit sam z enim je preveč dolgčas…strast mine

A ta tema je tekomvanje s temo “moj moški”?

Avtor/ica od tam se uči, namreč ne smeš že v uvodnem prostu napisat preveč podatkov na enkrat. Ampak moraš s časovnim zamikom sodelovati v debati. Ker to je kr neki, večini se ne da brat dolga čreva.

Moraš postopoma in počasi dražiti z novimi informacijami.

Tudi če je trol tema se take stvari v resnici dogajajo in to pogostejše kot si mislimo. Avtorica očitno je, da tvoj mož nima dovolj težav v življenju, ni problema… zato smo tukaj žene :)) in od tebe kot zveste in vestne žene se pričakuje, da narediš nekaj na tem področju in mu jih povzročiš- probleme imam v mislih.
To je njegova skrita želja, izpolni mu jo, ker če bi imel dovolj težav v življenju jih ne bi iskal v nezvestobi in prostitutkah.
Daj mu točno tisto kar si želi, tisto po čemer hrepeni, jaz zase vem- če bi bila na tvojem mestu bi možu z veseljem ustregla. 🙂
Zato se kar lepo nehi smilit sama sebi in veselo na delo – začni mu povzročati težave, tako hude da bo jokal, saj si ženska in žena, če smo žene v čem dobre smo pa dobre v povzročanju težav svojemu možu.
Imaš vso mojo podporo. :))

Začni pri seksu izvajati iste specialitete, kot mu jih je kot svoje opisala prostitutka?

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Grda resnica/MaryScary isti hudič si. Sprememba imena ti ne pomaga čarovnica frdamana.👿🧙

Ni res, napisala je v kakšnem stilu nick zgleda.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Imaš prav, naj ga skupaj s kurbo zvežeta in pretepeta.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Imaš prav, naj ga skupaj s kurbo zvežeta in pretepeta.
[/quote]

Kaj pa če mu bo še posebej pasalo!!!???!!! 😀

Avtorica, je tvoj mož na delovnem mestu taka oseba, ko odloča o marsičem, ima pod seboj podrejene sebe, ki jih lahko kontrolira, oziroma ima dostop do marsičesa tudi na delovnem mestu, denar ni problem, dobro zasluži ?Ga je odneslo na več področjih, bliža se njegova druga puberteta. Nekaterim moškim se tako odpelje, jih zasvoji. Sicer ni nujno, da s teboj v seksu ne bi užival, problem je, ko se taki začnejo zavedati, da bi trosili seme še malo naokoli, da so v letih, ko jim “svet leži pred nogami”, time not to be wasted…… ( pa ne seksanje v smislu delanja otrok, izživljanje domiljije, perverzij, ipd). Moški ego in tisto: upam si , privoščlim si pa tudi lahko.Prositutke nudijo tudi perverzen in drug fantazijski seks, ki ga doma morda niti nimata – seks, ki je daleč od klasike in nepreverznosti.

Tudi,če gre za izmišljeno zgodbo ,se žal tudi to dogaja. Bolj nesmiselni so mi pa tisti,ki branite nezvestobo,češ ,da je žena ali partnerka kriva,da skače čez plot,ker ni dovolj pozorna. bolano!
Očitno tako zagovarjajo take nezveste bedake njim podobni.
Če je žena pametna ga načevlja in adijo. Naj se jebe z svojimi prostitutkami!!

MonikaKamila,če je kaj resnice na tej temi, lahko samo napišem,da te je tvoj mož verjetno že vedno varal in ne samo s prostitutkami. Povej mu ,da veš,ali še boljše: povabi eno od njegovih cip na dom ,skupaj z otrokoma in se veselo pogovorite. Naredi štalo za vraga!!!


Sem srecno porocen in pocnem popolnoma isto, s to razliko, da malo bolj pazim. Zeno in otroke imam rad, sex je reden 2-3 x tedensko. Zena izgleda vrhunsko, to je pa zal tudi vse. V postelji je dolgocasna, ze od vsega zacetka. Misli sicer da sexa vrhunsko! Mi je povedala da so vsi bivsi bili presrecni. Jaz pac nisem. Men je tako dolgocasna da vedno poskrbim da mi cimprej pride, da je ze konec te agonije. Dober sex imam pa pac drugje……

Ti si en navadni kurbir, nič več in nič manj. Upam,da žena čimprej ugotovi in zapusti. Jo je škoda za takega tepca,ki pravi,da jo ljubi!!! Neverjetno,kakšni prasci ste eni!!

Kupi si bič in ga nareži,da bo čisto plavi.
Pa ne bodi več ponižna pri takem loleku,ki ga imaš za moža. Povej mu svoje in daj vso jezo in razočaranje iz sebe.

Tak halo zaradi varanja ali zaradi tega, ko si lastniniš drugega človeka je vprašanje sedaj?
Živimo v kapitalizmu, kjer se ljudje prodajajo za službe. Nekateri roke, drugi možgane tretji Sex in podobno. Vse je v glavi, nič drugega. Verjamem, da ti ni luštno, ko si zvedela, po drugi strani pa si brskala po njegovem telefonu. To je ljubosumje človeka, ki si lastnini drugega človeka.
Kot sem napisal, poišči se sama razvedrilo drugje, verjetno se ti bo odprl nov svet.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Nisi kriva, ničesar! To je prvo. Znebi se občutkov krivde glede na to, da vidim, da se celo opravičuješ v smislu saj sva spala skupaj, odnos je bil dober ipd. Če enemu od partnerjev ni nekaj ok v odnosu, ima jezik zato, da govori. Kolikor berem ni bilo problemov niti čutiti na vidiku. Gre za to, da želi več od sexa. Mogoče mora biti ravno prostitutka, ker ga že to samo po sebi vzburja. Meni bi se kar obračalo v želodcu in glavi, da bi moški spal s prostitutko, ki je v sebi imela že na tisoče moških. Res, že sam občutek mi je ogaben. Jaz vem, da ne bi več mogla spati z njim. Ti pa deluješ zelo trezno. Super, v tvoj plus. Kaj narediti? Če mene vprašaš, je konec vajine zveze. Sexualni nagon je močan in večina prekine z ljubicami samo za določen čas. Potem samo še bolj skrivajo, nehajo pa ne. Vrednot, ki se razvijajo nima, mogoče je celo odvisen od pornografije. Bi moral biti res močan moški, ki bi mu družina pomenila ogromno, da bi se obrnil za 90 stopinj in začel hoditi v drugo smer.
Hudo, ko takšne stvari uničujejo družine in povzročajo ogromno trpljenja. Zadnjič sem brala, da je večina mladostnikov, ki imajo resnejše ali manj resne duševne težave, doživela ločitev staršev. Je kot rezilo za nežno otroško dušo. Ko bi se ljudje bolj zavedali kaj s takšnimi dejanji lahko povzročijo. Vedno mi je hudo in zelo žalostno, ko slišim takšne zgodbice, sploh ker sem dala eno takšno skozi in me je skoraj uničila (bilo je stalno varanje).
Veš kako pravi star pregovor. Pijanec se obrne, ko se v grob zvrne. Ali. Volk menja dlako, nrav nikoli.
Kaj bi svetovala najboljši prijateljici ali hčerki, če bi to ugotovila? To imej v mislih, ko se boš odločala kako naprej.
Jaz osebno bi mu spakirala takoj ali pa bi jaz odšla.

New Report

Close