Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moz si dopisuje z drugo

Moz si dopisuje z drugo

Pozdravljeni.

Sem nova na tem forumu…in bi prosla za mnenje.

Slucajno sem zasledila na mozevem tel.,da si dopisuje z eno zensko, ki je iz istega kraja, vendar se ne druzimo.. Zacela sem spremljati in ugotovila, da si ze 2 tedna vsakodnevno piseta, ona mu posilja neke sexi slikce, on itak cist v “rozicah”… On napeljuje na to da se vidita..ona zaenkrat izmika..ampak pri vsakem komentarju pri obeh smajliji in hahaha…kao zajebancija.. Nic mu nisem rekla in cakam, ce se bosta kaj konkretno zmenla..

Me pa zanima vase mnenje kaj bi narwdili na mojem mestu? Se posebej pa prosim moske,ki pocnete kaj podobnega..kaj razmisljate? Zakaj to pocnete?

To je isto počela tudi moja pol leta, prejšnji tedem sva se razšla.

Jah kaj… To je varanje. Zakaj se tega poslužuje, moraš ugotovit pa sama.

Zbiraj dokaze, ko jih boš imela dovolj, ga sooči iz oči v oči – mirno, skulirano, da si “ga dobila”.

pa testirat de pojdi čimprej na SPB ( spolno prenosljive bolezni)   Ker če bo kaj, imaš še en dodaten dokaz več  🙂 Tadva nista več samo pri “SMS text kurjenju. Glavo pokonci in vso srečo!

V takem primeru je edina rešitev razhod. Gre za nespoštovanje in neiskrenost, kar pomeni, da temeljev dobre zveze ni.

Pamet v roke in vso srečo želim!

Očitno je spoznal, da nisi primeren material za ženo. Najbrž ena izmed tistih, ki samo zahtevajo in ničesar ne dajejo.

Draga moja. Kar takoj mu reci, da veš, kaj se dogaja. Takoj mu povej, da pove zakaj se gre to.. kaj mu manjka pri tebi. Pa da vidis kaj bo rekel. Ce bo zacel nekaj pametovat. Reci, da ima tok pa tok casa, da spakira in odide k njej. Kar pogumno. Zakaj bi vedno trpele kot zenske. Sicer pa je treba imeti tudi svoj ponos…

Pravi da je nova na tem forumu. 😂

Moja bivša si je isto dopisovala in se smehljala, ob tem, ko sem jaz želel rešiti družinico. Sedaj sva 3 leta narazen. Sedaj rečem hvala Bogu. Če to počne te ni vreden.

Čist mogoče, da si z mano dopisuje. Te zanima kaj si piševa.

Majstr ne znaš brat. Tri leta nazaj. Ne zdej. Je pa dobila enga kljukca in je spet samska

Odgovor na objavo uporabnika
Crispy, 10.08.2024 ob 22:19

Majstr ne znaš brat. Tri leta nazaj. Ne zdej. Je pa dobila enga kljukca in je spet samska

Ponavadi je tako, da si dopisujejo s kljukci. Pameten in pošten moški ne bo rinil v poročeno/zasedeno.

Hvala za komentarje.

Najraje bi mu jaj…odtrgala… Ampak zelim dobro premislit kaj in kako ukrepat… Sta vmes se 1 mali otrok in dojencek… Pa se to,da ta zenska je tudi porocena…brez otrok..

Odvisno zakaj si dopisuje, mogoče ga je pa njen mož prosil za uslugo, da stestira njeno lojalnost, mu je rekel, ej, dej ji pošlji par svojih pomanjkljivo oblečenih slikc in ji reci nej ona pa tebi pošlje svoje, da vidim kaj bo nardila.

Drugač pa skeptičen do tele zgodbice.

anan, 10.08.2024 ob 22:28

Hvala za komentarje.

Najraje bi mu jaj…odtrgala… Ampak zelim dobro premislit kaj in kako ukrepat… Sta vmes se 1 mali otrok in dojencek… Pa se to,da ta zenska je tudi porocena…brez otrok..

Jo vzameta za varuško in se preseli k vam, ti čisti, kuha, pospravlja, skrbi za vse stresne obveznosti, ti pa na negicah, masažah in zvečer boš možu za posladek. Kaj te briga, ni žajfa da se obrabi, če ga mal z drugimi deliš. 🙂

Ma dej nehaj. Ne bluzi. Daj mu ultimat… kaj se boš grizla, od tega ne boš nič imela…. Treba jih stisnit v kot… ker on bo samo nadaljeval, če boš tiho… in kaj tud ce so otroci vmes. Že zaradi njih bi lahko bio bolj uvideven do tebe. Jaz nisem bila tiho. Na koncu ni trajalo 3 mesce, je že obzaloval in se zelel vrniti…

No že prejšni teden se je od ene mone z eno dopisoval.

Ampak kako ti rata slučajno brskat?

Spremljaj, kako se bo odvijalo. Nekateri samo fantazirajo.

Slucajno sem videla nek klepet, ko je sedel na twrasi in sem pogledala skozi okno….

Zal mi je, da se ti to dogaja. Ce se boš z njim pogovorila o tem, se bo navadil samo boljše skrivati, ker ko enkrat namerava prevaro in napeljuje druge zenske na to …lahko kar verjameš, da bo tudi nasel cas za to – ali gre prej iz sluzbe ali si vzame vec casa za trgovino. Ni vprasanje pogovora o tem, zaupanje je tisto, ki je odslo iz vajine zveze in se vec ne bo vrnilo. Deljeno skrbništvo ni tako slabo zate, če drugega ne – ne bo imel casa razmisljat o drugi zenski vsak drugi teden, ko bosta pri njem in takrat bos ti imela cas zase, da se sestavis. Upam, da ti financno znese.

Morda pa je mozek zrtev nigerijskega scammerja. Pusti ga…

Epsy85, 11.08.2024 ob 02:38

Zal mi je, da se ti to dogaja. Ce se boš z njim pogovorila o tem, se bo navadil samo boljše skrivati, ker ko enkrat namerava prevaro in napeljuje druge zenske na to …lahko kar verjameš, da bo tudi nasel cas za to – ali gre prej iz sluzbe ali si vzame vec casa za trgovino. Ni vprasanje pogovora o tem, zaupanje je tisto, ki je odslo iz vajine zveze in se vec ne bo vrnilo. Deljeno skrbništvo ni tako slabo zate, če drugega ne – ne bo imel casa razmisljat o drugi zenski vsak drugi teden, ko bosta pri njem in takrat bos ti imela cas zase, da se sestavis. Upam, da ti financno znese.

To je res, enkrat ko ve da veš, je samo bolj previden. Raje se naredi neumna in nič ne govori, boš vsaj vedela kaj se dogaja. Moj ima zdaj drugi telefon, a zaklenjen z geslom. Dobila sem tudi kondome v avtu pd sedežem.

vsaka kurbarija se začne z klepetom. Vemo kaj sledi.

Zakaj sprašuješ kaj naj, če pa vemo da nič ne boš naredila. Vara te seveda te, trenutno miselno – kar je po mojem mnenju še huje, ampak vseeno ga boš imela in bo tvoj. Torej kje imaš problem? 99 % žensk oprosti in v bistvu samo čaka, da se mož kao odljubi od ljubice in pride nazaj kjer ga čakate s toplim obrokom in novim perilom. To je realnost. Je dobra prijateljica tudi dobila svojega moža da z drugo okoli hodi in kaj je naredila? NIČ. Samo da je njen, če lahko ona s tem živi da je fizično z njo, v glavi ima pa drugo potem pa tudi prav.  In tako bo tudi pri tebi, samo poglej par tipkanj nazaj, ko ena piše “moj ima pa zdaj drug telefon zaklenjen in našla sem kondome v avtu”…ampak je NJEN, e to je poanta. Jah nič, pridna bodi kot si bila do zdaj.

Če mu kaj rečeš bo samo še bolj skrivat začel.

anan, 10.08.2024 ob 21:35

Pozdravljeni.

Sem nova na tem forumu…in bi prosla za mnenje.

Slucajno sem zasledila na mozevem tel.,da si dopisuje z eno zensko, ki je iz istega kraja, vendar se ne druzimo.. Zacela sem spremljati in ugotovila, da si ze 2 tedna vsakodnevno piseta, ona mu posilja neke sexi slikce, on itak cist v “rozicah”… On napeljuje na to da se vidita..ona zaenkrat izmika..ampak pri vsakem komentarju pri obeh smajliji in hahaha…kao zajebancija.. Nic mu nisem rekla in cakam, ce se bosta kaj konkretno zmenla..

Me pa zanima vase mnenje kaj bi narwdili na mojem mestu? Se posebej pa prosim moske,ki pocnete kaj podobnega..kaj razmisljate? Zakaj to pocnete?

Kolegica je nekaj casa zbirala material (slikala sms-e, klepet moza z zensko), dobila stevilko njenega moza in mu povedala. Seveda je tudi on sumil, da se nekaj dogaja. Ne vem, kako se je resilo, mislim pa, da sta oba para locena.

New Report

Close