Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mož službeno za tri dni odpotuje

Mož službeno za tri dni odpotuje

Najbolje vse tri, da se kaj ne zatakne. :))))))))
[/quote]

Omenjal je tudi neke welnese in bazene, sam ta hudic babji mi noce dat nobenega namiga, tako, da je ne morem vprasat niti kaksne kopalke naj vzamem s seboj.
Ne bi rada izpadla butasto pred njim :)))

Omenjal je tudi neke welnese in bazene, sam ta hudic babji mi noce dat nobenega namiga, tako, da je ne morem vprasat niti kaksne kopalke naj vzamem s seboj.
Ne bi rada izpadla butasto pred njim :)))
[/quote]

hočeš rečt fačuzije?

Ne vem, no, kaj za en super truper direktor bi to moral bit, da bi imel na poslovno pot tajnico ali osebno asistentko?! Pismo, če se že grejo jagat, bi vsaj rekel, da gredo na team bilding ali kakšno novodobno izvenslužbeno druženje. Tajnico na poslovno pot je pa tako prozorno, da bolj bit ne more, sori, no! Res je sicer, da če vara, lahko vara tudi doma. Verjetno sploh ni vprašanje, če vara, ker med direktorji je to skorajda moda, ampak gre enostavno za to, da si je ljubica zaželela dopusta s porivačem, to pa je običajno že itak faza, ko do ločitve ni prav daleč. Poznam to, je kolegica v firmi dolgo let koristila te “bonitete” službenih potovanj. Točno tako je zgledalo, kot piše avtorica, so šli štirje, kasneje že šest, en sicer iz druge firme, vsi po parih, in ja direktor, pa komercialni in finančni… dream team. Vsi smo vse vedeli, sploh se niso več skrivali. Direktor je kasneje šel na pozicijo v tujino, ljubica je pri novem, verjetno zaradi vsem poznane zgodovine padla v nemilost, tako da je sama šla drugam, novi pa na poslovno pot vzame največ enega svetovalca (m/ž) za področje obravnave, če sploh, na poti ga največkrat spremlja žena. Vem, ker delam rezervacijo za isti avijon za njo, pa je bilo na stroške firme samo enkrat, ko je vabilo izrecno glasilo, da so vabljene na poslovno-družabni dogodek tudi soproge. Prej so se pa skoz onegali po celem svetu na stroške firme. Avtorica, ne besna, pripravljena moraš bit. Bes ti kaj dosti ne bo koristil, žal.

Le zakaj si besna, če sama razmišljaš o kontra reakciji, ne sprašuj tukaj, raje se posveti izvedbi in realizaciji sprostitve s kom, ki ve kako se svari streže, diskretnost čez vse, spomini bodo lepi, lahko pa si doma vsa potrta in čakaš možeka, ki se bo gotovo vrnil utrujen od sestankov….

Kaj ti ves kaj gremo mi stirje tja pocet. Pac imamo poslovni sestank, ce bo pa le ta prenaporen, kar sigurno bo, si bomo pa privoscili malo sprostitve, a ti si jo mogoce ne bi pri vsem tem stresu?

Mogoče pa tajnica obvlada kaj, kar tvoj mož ne, recimo kak tuj jezik in bo za tolmačko?

Mogoče pa tajnica obvlada kaj, kar tvoj mož ne, recimo kak tuj jezik in bo za tolmačko?
[/quote]
v današnjih cajtih še kdo rabi tolmačko?

Kaj ti ves kaj gremo mi stirje tja pocet. Pac imamo poslovni sestank, ce bo pa le ta prenaporen, kar sigurno bo, si bomo pa privoscili malo sprostitve, a ti si jo mogoce ne bi pri vsem tem stresu?
[/quote]

A danes si mu ga že potegnila?

[/quote]

Prav sigurno, da obvlada z jezikom, drugače je ne bi vlekel s sabo.

Se spomniš poloma v ajacciu? Razmisli malo kaj v bistvu avtorico tare!

Vedno sem obcudovala zenske, ki so tako zaupljive.
Ker sem delala v salonu eroticnih masaz, sem postala zelo nezaupljiva.
Ko bi ve vedele, kdo vse pride. In kje so takrat njihove zene. Moj bog, res. Nikoli ne bom pozabila enega okrog 35let. Je rekel, da je njegova zena v porodnisnici, pravkar rodila in da si lahko zdaj privosci malo sprostitve. Moj bog! Najraje bi mu ga zlomila.
In ne, jaz nikakor ne bi imela moskega, ki sluzbeno potuje.
Nekako logicno je, da po parih letih mine privlacnost, metuljcki ipd. In takrat predvsem moski iscejo nekaj novega (seveda ne vsi), vznemirljivega. Tudi me, zenske, si zelimo ponovno vsaj se 1x doziveti tisti vrhunec, poln metuljckov. Pa se mi zdi, da se zenske nekako bolj drzimo nazaj (spet ne vse) in se poskusimo zadovoljiti same ali se pac sprijaznemo z sexom brez metuljckov.
Torej, po vsem tem… Nobena mi ne bo rekla, da ni nikoli sanjala o tem, da bi se predala drugemu. In ve mislite, da moski pa ne sanjajo o tem? Pazi, moski so vizualna bitja, oni gledajo, me cutimo. Velika razlika. In zaradi te razlike oni veliko prej skocijo pod “odejo” , kot zenske.
Seveda se bodo oglasile zenske, ki nikoli niso pomislile na varanje in zenske, katerih moz ne bi nikoli, ampak res nikoli. Take se mi ne smilite, pravzaprav sem vam faus. Kako mora biti zivljenje med oblaki lepo, kajne?

Napišeš tak odgovor, ob katerem pomislim: tudi ti si ženska. Le kakšno zadoščenje ti prinaša tak sestavek? Saj tudi forumske besede niso samo besede.

In če boš nekoč v porodnišnici, te bo s takim razmišljanjem utrujalo marsikaj, razen poroda, ki bo ravno za tabo. Čeprav ne boš imela moškega, ki “slubeno potuje”.

Tak, ki želi, uide tudi, če ga imaš na ketni.

Se spomniš poloma v ajacciu? Razmisli malo kaj v bistvu avtorico tare!
[/quote]

sicer sem imel malo na sumu ampak evo….., svaka čast, čitaš jo kot sportske novosti, hehe….

Ti se s službeno potjo obremenjuješ, lej kako je tu napisal nekdo:
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=124&t=4165295

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=124&t=2573865&p=12377177#p12377177

O lepo, da si se oglasila, ti bos bolj vedela, ker si njegova zena. Kaj ima tvoj moz raje, bolj crno ali rdece cipkasto spodnje perilo?

Sam tolk, da vem kaj s sabo vzet.
[/quote]

a pobrila si jo pa ne boš? o fuuuj!!!

Jaz imam sluzbo kjer res ogromno prepotujem in se nikoli ni sla moja tajnica zraven. Tudi pri ostalih znancih, ki sluzbeno potujejo niso sle nikoli njihove tajnice zraven. Pravzaprav se nikoli nisem slisal ali videl, da bi imel kdo na sluzbenem potovanju tajnico zraven. Moje mnenje je, da tvoj moz ravno ne gre na sluzbeno pot ampak na sluzbeno kurbarijo.

Jaz imam sluzbo kjer res ogromno prepotujem in se nikoli ni sla moja tajnica zraven. Tudi pri ostalih znancih, ki sluzbeno potujejo niso sle nikoli njihove tajnice zraven. Pravzaprav se nikoli nisem slisal ali videl, da bi imel kdo na sluzbenem potovanju tajnico zraven. Moje mnenje je, da tvoj moz ravno ne gre na sluzbeno pot ampak na sluzbeno kurbarijo.
[/quote]
Se popolnoma strinjam. Gumice mu spakiraj poleg zobne kreme, da ne bo kakšnih glivic.

Grejo grejo zraven, samo vi ne veste. Na računih se marsikaj vidi.

Govno se je mal sprostil a ne. Ne mores verjet ampak verjamem. Poznam zensko,ki je celo familijo preselila v pm Evropsko drzavo, da se lahk njen VIP mozek okol gon. No ja tega ne ve. Ima pac sluzbene poti. In mi ga vidimo v lj z zensko,ki ji je zlo podobna..ko je bila v mlajsih letih. Ja,jaz tud nisem za direktorje, sluzbeno potace (primer seminarjev..uh kolk zgonjenih je tam) itd. Domov pa konc. Se najvec kar si lahk prvosc je tvoja ponudba med malco hahahaha. Ampak to tud leti v velikem loku, da sam nanjusim.

kaj si tajnico in pomočnico tudi poleg vzela?

mi tudi hodimo dosti po službenih poteh, tudi v tujino, samo nihče ne rabi še tajnice poleg.
meni bi bilo sumljivo. zakaj že rabi tajnico na poti?
[/quote]

pa jebela cesta no.

Sem delala cca 15 let v mednarodnem podjetju. Ja, so šle tudi tajnice zraven, pa jaz kot vodja marketinga, gneralni, pa še vodja financ; ko je bilo kašno izobraževanje v head quarterju – mi smo bili pa slovenka podružnica. Smo se vozili v Nemčijo… Pa kaj ste ene babe tako sumničav za brezveze? No, saj po eni strani je za razumet, če kar naenkrat mož gre na službeno pot, ker nimate izkušnje in kilometrine.

Očitno imate pač razlog, da svojim moškim ne morete zaupat, ker so morda po naravi tako 2skitavi, sumljivi za preskok2; ali pa se je med vami ohladilo, da veste, da je to možno?

Jaz imam moža na vodilnem mestu, vsepovsod naokoli, 3x mesečno z letalom naokoli, danes tukaj, jutri tam včasih. Pa služene delavnice, izobraževanja, poročanja, sklepanja poslov v tujini imajo tudi. POnavadi sobo skupaj deli z vodjo financ – torej ne spi sam v sobi, ostali pa delijo dva ali trije eno sobo – je tak pravilnik in se strinjajo. Pa ni govora, da se bo s sodelavkami petljal na intimni ravni – ker pravi, da tega on ne potrebuje, da še doma komi pofolga :P, še plesat ne hodi ali pa vlakca, ko je kakšna službena zabava, parkrat je bilo tudi za partnerje slubena zabava, pa me je z veseljem povabil, je rekel, da ima kaj za pokazat, -da ne bi slučajno kakšna imela upanja, pravi :). Jasno, da ga obletavajo, ampak njemu to ni. Ima doma zadosti in dovolj, še vedno in vsakuič drugače, da je pestro in zanimivo 🙂

Pa ljudje no – Slovenija je tako majhna -v poslih, delovnem okolju, branžah se pa kmalu vsi poznajo med seboj…. In takoj se izve, če kdo kaj kako s kom…… Mi tudi mož pove – in tudi iz tega razloga se ceni na tem področju. – ker pravi, da tega ne rabi, niti noče. Tudi jaz imam po službeni dolžnosti enake situacije, pa mi nikoli ne pride na pamet, da bi se s kom karkoli. M je enkrat prišel na vrata trkat en sodelvec na enem seminarju -pa sem rekla, da če se je zotil, da njegova vrata so na drugem koncu hodnika – da naj ne goji kakšnega upanja… Pa je bil mir.

Če si zrela oseba, spoštljiv do tistega, ki ga imaš rad, ga še vedno ljubiš in veš, da je vajin odnos zrel in trden, potem sploh ni nobenega črva dvoma. JA , smo tudi taki- brez vašega podtikanja: ti si kar misli, da je tako. Smo tudi taki srečniki.

Sem pa zadnjič jaz peljala na Dunaj še njegovo tajnico in dve sodelovki iz računovaodstva, ko so šli na en seminar, mož je tja priletel z letalom z druge destinacije. Potem smo šli pa naslednji dan skupaj domov. Jaz sem tudi imela en službeni opravek na Dunaju. Pa smo skrojili stroške. In jasno, v sobi sva spala skupaj z možem, jaz polovico stroškov krila iz svojega ( poslovnega) žepa.

v današnjih cajtih še kdo rabi tolmačko?
[/quote]

Ne, že kar vsi znajo nemško, francosko, špansko, portugalsko, japonsko

Govno se je mal sprostil a ne. Ne mores verjet ampak verjamem. Poznam zensko,ki je celo familijo preselila v pm Evropsko drzavo, da se lahk njen VIP mozek okol gon. No ja tega ne ve. Ima pac sluzbene poti. In mi ga vidimo v lj z zensko,ki ji je zlo podobna..ko je bila v mlajsih letih. Ja,jaz tud nisem za direktorje, sluzbeno potace (primer seminarjev..uh kolk zgonjenih je tam) itd. Domov pa konc. Se najvec kar si lahk prvosc je tvoja ponudba med malco hahahaha. Ampak to tud leti v velikem loku, da sam nanjusim.
[/quote]

seminarji med različnimi kastami zaposlenih ja…. So si zelo zelo različni. Kakkšno zavarovalništvo je največja kurbarija. Pa turizem. Pa piramidalna posla ala Herbalife sekta.

Pa včasih je bilo na t.i. bančnih igrah veliko kurbarije – danes tega ni več. Pa na srečanjih in sindikalnih izletih JU….. Tam še mogoče.

seminarji med različnimi kastami zaposlenih ja…. So si zelo zelo različni. Kakkšno zavarovalništvo je največja kurbarija. Pa turizem. Pa piramidalna posla ala Herbalife sekta.

Pa včasih je bilo na t.i. bančnih igrah veliko kurbarije – danes tega ni več. Pa na srečanjih in sindikalnih izletih JU….. Tam še mogoče.
[/quote]

Ah..dohtarji, informatika..vse isti smorn. Brez sleplenja.

pa jebela cesta no.

Sem delala cca 15 let v mednarodnem podjetju. Ja, so šle tudi tajnice zraven, pa jaz kot vodja marketinga, gneralni, pa še vodja financ; ko je bilo kašno izobraževanje v head quarterju – mi smo bili pa slovenka podružnica. Smo se vozili v Nemčijo… Pa kaj ste ene babe tako sumničav za brezveze? No, saj po eni strani je za razumet, če kar naenkrat mož gre na službeno pot, ker nimate izkušnje in kilometrine.

Očitno imate pač razlog, da svojim moškim ne morete zaupat, ker so morda po naravi tako 2skitavi, sumljivi za preskok2; ali pa se je med vami ohladilo, da veste, da je to možno?

Jaz imam moža na vodilnem mestu, vsepovsod naokoli, 3x mesečno z letalom naokoli, danes tukaj, jutri tam včasih. Pa služene delavnice, izobraževanja, poročanja, sklepanja poslov v tujini imajo tudi. POnavadi sobo skupaj deli z vodjo financ – torej ne spi sam v sobi, ostali pa delijo dva ali trije eno sobo – je tak pravilnik in se strinjajo. Pa ni govora, da se bo s sodelavkami petljal na intimni ravni – ker pravi, da tega on ne potrebuje, da še doma komi pofolga :P, še plesat ne hodi ali pa vlakca, ko je kakšna službena zabava, parkrat je bilo tudi za partnerje slubena zabava, pa me je z veseljem povabil, je rekel, da ima kaj za pokazat, -da ne bi slučajno kakšna imela upanja, pravi :). Jasno, da ga obletavajo, ampak njemu to ni. Ima doma zadosti in dovolj, še vedno in vsakuič drugače, da je pestro in zanimivo 🙂

Pa ljudje no – Slovenija je tako majhna -v poslih, delovnem okolju, branžah se pa kmalu vsi poznajo med seboj…. In takoj se izve, če kdo kaj kako s kom…… Mi tudi mož pove – in tudi iz tega razloga se ceni na tem področju. – ker pravi, da tega ne rabi, niti noče. Tudi jaz imam po službeni dolžnosti enake situacije, pa mi nikoli ne pride na pamet, da bi se s kom karkoli. M je enkrat prišel na vrata trkat en sodelvec na enem seminarju -pa sem rekla, da če se je zotil, da njegova vrata so na drugem koncu hodnika – da naj ne goji kakšnega upanja… Pa je bil mir.

Če si zrela oseba, spoštljiv do tistega, ki ga imaš rad, ga še vedno ljubiš in veš, da je vajin odnos zrel in trden, potem sploh ni nobenega črva dvoma. JA , smo tudi taki- brez vašega podtikanja: ti si kar misli, da je tako. Smo tudi taki srečniki.

Sem pa zadnjič jaz peljala na Dunaj še njegovo tajnico in dve sodelovki iz računovaodstva, ko so šli na en seminar, mož je tja priletel z letalom z druge destinacije. Potem smo šli pa naslednji dan skupaj domov. Jaz sem tudi imela en službeni opravek na Dunaju. Pa smo skrojili stroške. In jasno, v sobi sva spala skupaj z možem, jaz polovico stroškov krila iz svojega ( poslovnega) žepa.
[/quote]

da se oba okol gonta, ti pa se skrbis, da je njemu zanimivo? Ker se cenis seveda hahahahaha.

Barca, ženske smo drugačne, moški raje izkoristijo priložnost. Lahko pa je, da gredo z njim poštene ženske, ki jih tvoj mož ni prav nič všeč.
Pred časom je bil naš vodja na izobraževanju z 20 ženskami s svojega kolektiva. Videla sem, da so se krešale iskrice z eno izmed predavateljic (poročena), on postaven, šarmanten možakar, vendar sem več kot pre pričana, da je spal sam. So takšni in drugačni moški

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close