Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož spremlja hčerine prijateljice na Instagramu

Mož spremlja hčerine prijateljice na Instagramu

Se strinjam
Sramoti svojo familijo in ne spoštuje nikogar
Jaz bi ga na njenem mestu tako napizdila da se tri dni ne bi k sebi prišel

Potreben in bi, če bi se mu ponudila prložnost, jo tudi izkoristil. Zakonsko ne bi bil v prekršku, ker gre za polnoletne osebe. Moralno? To je druga zgodba.

naj jih spremlja

10 jurjev ogledov, takoj kot je razvrat pa se gleda, ane stare monklje

Itak, vse frigidne in farovške, a klikajo pa najbolj na take teme bahah

Milan tudi tebi , tudi tebi je rok uporabnosti že daaaavno potekel. Lahko se sliniš po mladih seveda, a uspeha veš, da ne bo…tako da nisi nič na boljšem kot ženske v menopavzi…zate pa je pač andropavza😎😅😅😅

Kar počne je nedopustno. Lajkati hčerine prijateljice? Pa, kaj če bi lajkal tvoje nage prijateljice? Ob vsem tem se nekatere še sprašujete kaj narediti?
Skupaj s telefonom skozi zaprta vrata.

“Vprašaj ga, zakaj lajka riti, prsi in noge mladih deklet.”

Najbrž so mu všeč in pritisne like. Meni se zdi to popolnoma normalna reakcija za moškega.
[/quote]Nekdo, ki drka na temo o strumfpantlih, pravi normalna reakcija moskega?

Kje je tema o strumfpantlih? Mi prosim posreduješ povezavo? Hvala.

Doma ima grdo, zoprno babo, sexa se tudi nič več ne in raje gleda na netu lepše primerke. Kdo bi si mislil? Spravi se v red, pa bo mogoče manj. Časi, da bo kar požiral vse kar se mu doma servira zaradi nekega navideznega spoštovanja so že davno mimo.

Jasno, tak moški bi že zdavnaj šel h taki mladi, če ima doma zanemarjeno.
Toda taka copata mladi ne more parirat in mu je dovolj skuhano kosilo in oprane cote in brskanje za golimi telesi.
Copate.

Ko babe začnejo zagovarjat, da bi bil pravi moški, če bi že spakiral in šel k mlajši, potem vemo kje smo.

Če ostane s staro je copata.
Če gre k mlajši, je svinja.

Nobena pa sebe ne pogleda, kakšne znucane, zafnane babše ste in vse kar imate, je tista prismojena, 100x ista južna.

In potem se končno ločijo in znucano babše začne vpiti, da je pa sedaj čas zanjo in se končno spravi v red, kar se še da, da jo mogoče še kdo povoha. Ironija vsega je, da če bi toliko dala nase v času veze prej, bi bila oba veliko bolj zadovoljna, ampak kaj ko je morala pacat tisto južno vsak dan, namesto, da bi mu ga raje potegnila in bi šla na večerjo kasneje.

Mene bolj skrbi, kakšne so to matere, ki vzgojijo hčerke, ki na instagramu razkazujejo na pol golo kožo.

New Report

Close