mož ter njegovi klici
Moža nenehno kličejo stranke (ni noben s.p.) ampak se človek navadi. Je pa samo ena težava, kajti kliče ga tudi ena ženska, ki sicer je stranka, vendar…. Nekaj časa ogromno govoril o njej, kako in kaj, da pride skoraj vsak dan ali pa pokliče…..dokler ni slučajno enkrat rekel meni kaj piše in…..ja, res je nekaj potrebovala, vendar – zakaj pa srčki in poljubčki??????? Seveda povprašam če je res SAMO stranka? Malce zapletanja, povem da mi ravno ni všeč tak odnos, da pač poslovno se to ne dela. OK, vse lepo. Vendar – od takrat prikriva njene klice – če ga kliče domov ne pove, na hitro konča, določene sms zbriše (žal sem preverila pred nekaj dnevi, ko sem videla da je pisala, ne pa tudi kaj, kajti preden sem prišla do telefona, je že pogledal ter zbrisal). Torej selekcionira kaj pustiti kaj ne, meni pa niti ne pove več, čeprav se pogovarja z njo doma, reče da je pač neka tečna stranka.
Boli, kajti lepo pošteno sva se pogovorila, brez da bi mu ukazovala. Lepo prosila, da če ni nič tako pomembna stranka, da ji vsaj pove, da mu naj ne pošilja poljubčkov. Ali pa meni pove, da pač ne izpadem neumna, če se kaj kuha med njima. In- sedaj vidim to prikrivanje oz laganje. Kaj si misliti? Pustim pri miru in opazujem, čakam mino, ali ga soočim z zadevo, zakaj to dela? Živci mi delajo sto na uro, vendar se pred možem obnašam koliko toliko normalno. Nekaj je opazil, ker me je vprašal če je kaj narobe, vendar sem ga samo pogledala …a je res tako neumen ali ima mene za neumno, da misli, da nisem opazila kaj dogaja?
Če je mož in nosi densr od te babnce ga pusti pri mir.
Če te res daje ljubosumje pa mu ga ko pride od te babnce pofafaj in potem boš videla koliko prazna jajčka ma 😉
On bo vesel ti pa dobra v fafanju.
V poslovnem svetu si ne pošiljamo srčkov in poljubčkov!!!!!!! Torej njegov odnos s stranko ni posloven temveč oseben!!! Od moža ni lepo in tudi ne prav, da se sploh s strankami pogovarja, ko je doma. Lahko si določi ure, ko ga lahko kličejo stranke, ne pa, da je ves čas dosegljiv za stranke. Lepo se usedita skupaj. Povej mu, da te to kar počne moti in žali. Prosi ga, da ti vsa sporočila, ki mu jih dotična stranka pošilja pokaže. Če tega ni sposoben naredit, je med njima nekaj več kot samo poslovno dogovarjanje. Malo se pa tudi pozanimaj kdo je ženska. Kakšno poslovno sodelovanje ima s tvojim možem, da ga toliko klicari.
Saj je mogoče njen mož v resnici jebač na klic in se je ena malo bolj zagrela.
Vsebino jejč refno zvagat v ustih…
Aaaa, v bistvu je to njegov biznis, ja potem je pa razumljivo da je dosegljiv ob vseh urah in vseh prostorih 🙂
Nima sp ampak ga kličejo stranke. Al je diler zvodnik prostitutek.
Srčke in sončke verjetno dobi samo prostitutek.
Dost heca, pač dokler nosi denar je ok al kako.
Če ni vredu naj pač skensla ta dodaten vir dohodka pa bo.
Pošiljanje srčkov, poljubčkov je nekaj čist normalnega. Te ne rabi skrbet, sploh ne.
Kaj pa ti? Tudi pošiljaš sodelavcem srčke?
Ko sam še delal sem bil vedno vesel poljubčka na tička, seveda od punc in žena.
Divji dec :-))
Ja priznam bil sem divji ko sem bil mlad i samski.
Zakaj pa si to zadevo toliko jemlješ k srcu?
Kaj ti kaj manjka? Je doma premalo seksa? Finance?
Koliko pa je stara ta ženska in koliko si ti? Oglej si jo malo in se primerjaj z njo.
Neke izvrstne ideje ti je napisal že Mirsad. Nastavi mu jo ko pride domov in takoj boš vedela kaj se dogaja.
Druga varianta pa je, da mu sprazniš moda pred odhodom in to vedno.
Potem pa se zna zgoditi, da bo ta ženska fizično napadla in ti se pripravi na kontra udarec.
Vidiš sedaj, kaj lahko babe zakuhate! Namesto marmelade eno samo sranje.
In vse zaradi denarja, da bo žena srečna…
Forum je zaprt za komentiranje.