Najdi forum

mož

Vem, da bo nekdo spet zavihal nos, češ, spet ena, ki si dela probleme z nadzorom moža. Takšen se naj raje takoj ustavi, kajti ni to. Sploh ne.
Naj pojasnim – pred nekaj leti sva zabredla v krizo, mož jo je reševal s sodelavko. Me ni zanimalo kako, na srečo je menjala službo. Po dveh letih se je zadeva ponovno zagnala. Takrat sem pa naredila frko. In ne, ni mi povedal, neki šesti čut mi je dal vedeti, da nekaj ni v redu. In prav sem imela. Sicer naj ne bi bilo nič razen kavice, pogovori. Zame je bilo dovolj, sploh ko se je izkazalo, da sta bila na telefonu več ur dnevno, tudi skoraj celo uro skupaj.

S svetovanjem sva potem nekako zaživela nazaj, čeprav sem želela oditi prvotno. Ok, sva se pobrala (jaz sem se), pozabiš ne, naučiš pa se živeti s tem, sploh, ker je res postal kot na začetku. Od tega je sedaj preteklo precej vode. In ko že misliš, da je vse super – spet naletim na črvička. Pa zakaj jaz, a ne morem biti kot marsikatera ženska, da ne opazi nič?
Občasno mi je omenil neko žensko, da prihaja do njega – poslovna partnerka. Ok, logično. Potem pa so se zadeve pričele malce brisati – je šel z kolegom na pijačo. Pa ga je kolega klical domov, a se ni oglasil. Pa se je oglasil in rekel – sem doma, pošlji mi po mailu – na službenega. UPS, a zdaj pa naenkrat službeni, če je prej bil domač tudi za službo? In zadnjič kliče številka – mu povem da ga je nekdo klical (ja, sem samo preverila med zvonenjem kdo je – telefon mu ne kontroliram!!!) Pogleda na telefon in reče, da je bil sodelavec, ga bo že poklical, ko bo imel čas. In…Jaz vem, da ni bil sodelavec, ker sem videla njeno ime izpisano, ampak sem bila tiho. Torej smo ponovno pričeli lagati, skrivati? Zakaj, če ni nič? Nikoli mu ne rečem nič, če pove da gre s kom ven, tudi jaz grem. Se pa mi vklopi alarm, ko vidim da so vmes laži. Zakaj se je zlagal da je sodelavec, če je prej vsaj omenil da prihaja k njemu (a službeno se omeni, privat pa se mora lagati?) Res me je pričelo razjedati, a se spet ponavlja zgodovina? Vem da sedaj če se ponovi, ni varijante, da še enkrat nasedem in ostanem. Tudi obnašanje je spremenil – enkrat fuul vesel, spet drugič je kot osa. Po svetovanju sva se lepo dogovorila – sva odrasli osebi, če ponovno pride kaj vmes pri katerem – se pogovoriva, brez laži. Saj sva odrasla razumna človeka. Če pa bo ponovno kaj skrival, lagal, potem pa ve, da ne bo prijetno.
In zdaj sva kje…laganje, skrivanje. A mu to da dodaten čar? Kaj mislite? Možu ne bom nič rekla, pretvarjala se bom, delala neumno, da vidim kako daleč je pripravljen pripeljati stvar. Najlažje se je narediti neumnega, očitno me za takšno tudi ima. Vsi so govorili da volk dlako menja, narave pa ne. Očitno je mož isti. No, in sedaj se greva igrico mačka z miško, samo on misli da se igra z mano, v resnici pa se jaz z njim.
Kaj mislite? Delam paniko brez veze ali pa…… So res laži lahko samo za ljubi mir, ali pa imajo pomen? Pa zakaj spet laže, če ni nič???

Preveč filozofiraš!
Sprejmi ali pa pojdi.

Saj ga bude minilo. Ne delaj neumnosti pa špiuniraj.

To si si izbrala. Tvoj mož je kroničen lažnivec in ženskar hkrati pa egoističen hedonist. Njemu je malo mar kako se ti počutiš, ti si v njegovem življenju zgolj del opreme, da v družbi deluje normalen. Lahko hodita na svetovanja, vendar on ne more iz svoje kože. Takoj, ko bo zavohal naslednjo priložnost jo bo izkoristil. Ker to je njegov hobi in smisel življenja. Žalostno pa je, da takšni ponavadi dobijo ene izmed boljših žensk in jih tudi uničijo, tko fizično kot psihično.

Kake eni ne pišete, ak se buš mešala bude samo slabije.
Pusti ga ak budeš kopala bude sam slabije.

Po mojem mnenju pa tako, ne vem zakaj bi čakala, opazovala in se na dolgi rok sekirala, to je idealna pot za kak stres in bolezen… Bila sta na svetovanju in se nekaj dogovorila. Vem da te je strah odgovora in odlašaš, ampak na tvojem mestu bi bil direkten in bi rekel kaj te skrbi in kaj si misliš oz kaj te grize. Nisi 16 let stara za igranje skrivalnic.

Če pa tu gre za dolgotrajno vezo in ne samo brezvezen skok v posteljo z nekom ki ga sploh ne pozna, potem je pa to absolutno pot brez povratka, samo zaradi nekega razloga ne upa priznat…

Srečno na tvoji poti, naj bo lepa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close