Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mozaik- najcenejša varianta

Mozaik- najcenejša varianta

Na delu stene v kuhinji bi rada imela mozaik. Kakšna bi bila najbolj ugodna varianta, bi se mozaik, ki ga prodajajo v hobby trgovinah obnesel ?

hvala

Sama si ga naredi 🙂 .

Stekla ali ploščic ne bi rada sama rezala. Uporabila bi stekleni mozaik, male ploščice, ki so že narezane, pa ne vem če bi se obnesel.

Sigurno bi se obnesel. Če imaš veselje do takega dela bo to zagotovo super mozaik. Meni je zelo všeč če kaj sama naredim. Zdi pa se mi, da to ne bo ravno poceni. Jaz sem pred kratkim kupovala ploščice za kopalnico in sem gledala tudi mozaik iz steklenih ploščic. Lahko ga naročiš v barvah po tvoji želji, meni se ni zdelo blazno drago. Samo to ni mozaik, v katerem bi bil upodobljen kak motiv. Ne vem, kakega bi ti pravzaprav rada.

Cenovno je v primerjavi s tistimi v trgovinah s ploščicami tam nekje, oz. cenejši. Problem je, ker je površina mala in v takih količinah ne naročajo. Tega, hobby varianta, pa imajo pakirane v količini , ki bi mi ustrezala, pa še več barv lahko kombiniram. Če je dovolj trden za okvir ogledala, bo tudi za okras na steni, upam.

New Report

Close