Možev ud je samo še za ‘scat’
Oba sva že krepko čez Abrahama (55 let). Sinova sta se ‘spokala’ iz hiše in odšla na svoje. Idealno za popestritev najinega spolnega življenja. Ni ti treba več skrbeti, da te bo kdo slišal. Seks brez neugodja. Neprecenljivo. A žal so to le besede, ker dejanj ne moreva izvesti. Oba bi rada seksala, ampak on si ne upa vzeti viagre, saj je lani doživel blag srčni infarkt. In tudi jaz mu ne pustim, da jo vzame. Si ne bi odpustila, da ga v postelji zagrabi. Poleg tega pa se takoj razjezi, ko omenim njegove težave z erekcijo. Moški pač. 🙂
Od infarkta se samo še sem ter tja malce poljubljava in stiskava, ampak to ni isto. Jaz se počutim kot pubertetnica. Kot da bi mi hormoni podivjali. Pohotnost na višku. Najverjetneje zato, ker že daljše obdobje nisva seksala tako, kot je treba. Razmišljam celo o prevari?! Pri 40-ih si v sanjah nisem predstavljala, da bom takšna čez 15 let.
Zdaj pa k stvari. Ali sploh še obstaja kakšna možnost, da se ponovno prepustiva strastem tako kot včasih? Ali obstaja kakšna ‘modra tabletka’, ki je bolj prijazna srcu?
Ali ima morda kakšna tu gor podobne izkušnje, ko penis boljše polovice ni več seks mašina? Kako ste se soočili s tem?
Brez zamere. Ampak pri teh letih pa dobro vem, da vibrator ni enak penisu.
[/quote]
možev penis pa tudi ve, da seksat z eno 20+ ni isto kot seksat z eno 50++.
Pri teh letih boš morala malo stopiti na realna tla. Če hočeš, da se možev prijatelj iz vojske pri teh letih dvigne na naraven način, mu boš morala eno lepo dvajsetletnico pripeljati v posteljo.
Svoje zaostalo najstništvo skušaš izživeti vsaj 35 let prepozno.
Tudi sam sem že čez petdeset, pa bi jo še vedno, oziroma sedaj je že dva meseca nisem.
Zakaj gre, na morju sem se slinil okoli nje, enkrat je dala v desetih dneh, ko sem se še slinil mi je pa nekajkrat povedala naj se obnašam kot petdesetletnik, češ saj jih nimaš dvajset, sedaj se obnašam kot je rekla , ne taknem je ni štapom, zadnjič je enemu kolegu že nekaj namigovala da že dolgo ni.
Meni pa je končno vse eno, tista potreba je minula , ker ne tiščim vanjo niti ne čutim potrebe, še prosila bo, ali pa naj se gre drugam kurbat.
Kako si tole napisal, pove vse. Ce bi jo res imel rad in jo spostoval pretekla desetletja, bi bilo drugace.
Saj si verjetno sploh ne zeli, da ima se kaj s tabo …
[/quote]
Kura si ti , v glavi in razmišljanju. A še nisi slišala, da je f.. k nam Kranjcem v kratek čas. Pa brez moralizranja prosim. Ko se pojavi prilika vsi enako reagiramo. UPSAAASAAA, razen tebe in nekaj ” skritih ” pod plaščem MON-a. Uf , komaj čakam , da se malo “skrito” razgalijo, niso pa pogledale v svojo ” zgodovino dejanj ” . Ja poštenost ima tudi svojo kao “ceno “.
Staro babo na rampin, mlado nevesto na kušin 😀
Kaj pa vem, jaz sem vesela, da sva kar zdrava, za sproti preskrbljena, se prenašava brez večjih problemov. Seks pa letom primeren, ravno toliko, da ne pozabiva, kako to gre.
Saj bo verjetno tudi tebe kmalu minilo. Do takrat pa si pomagaj sama. S kakšnim varanjem pa si na stara leta ne kompliciraj življenja.