Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Možev ud je samo še za ‘scat’

Možev ud je samo še za ‘scat’

jah pa se v tem času “ljubita” jezično ročno.. kolikor je za brati ima dosti moških težavo z erekcijo, eni zaradi čustvenih težav drugi zaradi bolezni tretji zaradi preveč drkanja četrti ker jim je njihova neseksipilna pa se ne dvigne.. Res pa orala ni spolni odnos s penetracijo penisa kjer se združita v celoti in se to dvoje sploh ne da primerjat med sabo.

Draga avtorica jaz kot moški sem tvojih let tudi nič več ne sexam ,ker ona zaradi zdravstvenih razlogov ne more več.
To je pet let, preostane samo še drkanje na tuje……..
Tudi sam si želim to prav tako kot ti.
Taki z sušo v postelji bi se morali srečat in zadevo obnoviti brez kančkom slabe vesti.
Se strinjaš?

Ce se bos odlocila za skok cez plot mi pisi na mail [email protected]

Kot si lepo napisala, zaradi zdravja ne bi bilo najbolje, če bi se mož igral z viagro, je pa vseeno opcija, da obišče svojega zdravnika, saj obstajajo tudi reči, ki so morda bolj varne zanj. Vsekakor pa ne eksperimentirajta po svoje. Vprašanje v čem tiči problem, saj lahko pomanjkanje erekcije pomeni določene spremembe v telesu, težave s prostato, ali pa gre povsem za reč s psihološkim ozadjem.

V primeru slednjega bi bilo morda dobro, če bi malce zamenjala “ritual” pred seksom. Se morda odpravila kam drugam, obudila spomine na stiskanje v avtomobilu, lahko oblečeš kakšno posebno erotično perilo in ga na ta način presenetiš in dodatno vzburiš. Najslabše je, če se pred akcijo pogovarjata o njegovi erekciji. Vse skupaj naj bo čimbolj spontano, če pa vseeno ne bi šlo, pa svetujem, da mož pregrizne svoj ponos in se posvetuje s svojim zdravnikom. Nekaj minut nelagodja ta dan pri zdravniku, lahko pomeni vsak naslednji dan nepopisnega užitka. Verjamem, da si tudi on še kako želi akcije 😉

Hej, jaz sem Eva! Sem moderatorka Seksa v mestu, sem pa tudi virtualna, »vroča« skrbnica portala za odrasle [url=https://www.urgenca.com/?ven_source=medover&ven_medium=text&ven_campaign=Eva_Moderator&ven_content=podpis_profila]urgenca.com[/url], obenem pa tudi avtorica na erotičnem blogu [url=https://www.urgenca.com/evin-svet/?ven_source=medover&ven_medium=text&ven_campaign=Eva_Moderator&ven_content=podpis_profila_ES]Evin Svet[/url]. Ne glede na to, ali so ti bližje res vroče, erotične zgodbe in drugi pikantni zapisi, ali pa si morda bolj za »pravo« akcijo, ti v moji družbi nikoli ne bo dolgčas.

Jaz sem jih 50. Erekcije so še redne (sploh jutranje), kadar pa pride do akcije, je pa kar fajn, če imam kak “bonbonček”. Zakaj bi si zatiskal oči?

Prima ga je imeti noter, ampak … še bolj prima je pa imeti osebo za čisto navadno stiskanje. Še par petkov, pa tudi bonbončki več ne bodo pomagali, stiskat’ se bo še vedno fajn …

Pa je s temi ljudmi. Erekcija ni bistvo odnosa. To da si želiš spolne potešitve je edino pravilno. Je pa vprašanje če si sploh želiš potešitve s svojim možem. Če si potem imata nešteto možnosti kako se imet fajn brez erekcije. In pol ko bo mož videl da si ga želiš bo tud erekcija znala prit nazaj. Seveda pa je vse brez veze če se pri seksu najprej lotiš moževega oneta in pol se oba razočarana ustavita k’ni vse kot ko je bil star 25 let. Pejta se BDSM igrice karkoli kar bi vaju intimno (mentalno) zbližalo. Predvem pa ne govori da je erekcija za to kriva. Kriva sta vidva, še bolj ti ker veš da ima dec težave pa nič ne narediš glede tega, ampak raje razmišlja o prevari.

Piši mi na mail pa ti povem kaj mu boš dala…..je pa naravno zdravilo.
[email protected]

Kako si tole napisal, pove vse. Ce bi jo res imel rad in jo spostoval pretekla desetletja, bi bilo drugace.
Saj si verjetno sploh ne zeli, da ima se kaj s tabo …
[/quote]

A ona pa njega spoštuje?

Umij si jo kdaj!
[/quote]

Mi se umivamo, o tem ni debate, močno pa dvomim o tebi…Kajti nam je to samo umevno, tebi pa očitno ne…

Pri 45 si stara baba, pa reč kj čš.
[/quote]

https://www.youtube.com/watch?v=mgv90Spxq34

možev penis pa tudi ve, da seksat z eno 20+ ni isto kot seksat z eno 50++.
Pri teh letih boš morala malo stopiti na realna tla. Če hočeš, da se možev prijatelj iz vojske pri teh letih dvigne na naraven način, mu boš morala eno lepo dvajsetletnico pripeljati v posteljo.
Svoje zaostalo najstništvo skušaš izživeti vsaj 35 let prepozno.
[/quote]

Daj povej v čem je razlika, res me zanima

Tudi jaz si želim sexa, saj se še vedno počutim odlično. Avtorica, lahko kako stopiva v kontakt?

Avtorica, si še tukaj? Še bereš te objave? Kako lahko stopiva v kontakt?

Sem iz Ljubljane, urejen, vitek, diskreten, 50 let. Pisi na mail pa receva kaj vec.

[email protected]

vsedi se mu na obraz in mu prdni v usta. bo takoj erekcija

Naj gre k urologu in mu da injekcije,po eni injekciji 4 ure stoji

Ali pa strap on za moške poglej na internetu

Tvoja 45 so pa ja fajn leta…

Odgovor na objavo uporabnika
Eva Evica, 25.09.2020 ob 11:56

Kot si lepo napisala, zaradi zdravja ne bi bilo najbolje, če bi se mož igral z viagro, je pa vseeno opcija, da obišče svojega zdravnika, saj obstajajo tudi reči, ki so morda bolj varne zanj. Vsekakor pa ne eksperimentirajta po svoje. Vprašanje v čem tiči problem, saj lahko pomanjkanje erekcije pomeni določene spremembe v telesu, težave s prostato, ali pa gre povsem za reč s psihološkim ozadjem.

V primeru slednjega bi bilo morda dobro, če bi malce zamenjala “ritual” pred seksom. Se morda odpravila kam drugam, obudila spomine na stiskanje v avtomobilu, lahko oblečeš kakšno posebno erotično perilo in ga na ta način presenetiš in dodatno vzburiš. Najslabše je, če se pred akcijo pogovarjata o njegovi erekciji. Vse skupaj naj bo čimbolj spontano, če pa vseeno ne bi šlo, pa svetujem, da mož pregrizne svoj ponos in se posvetuje s svojim zdravnikom. Nekaj minut nelagodja ta dan pri zdravniku, lahko pomeni vsak naslednji dan nepopisnega užitka. Verjamem, da si tudi on še kako želi akcije 😉

Bolj bos pritiskala nanj, da te mora naskocit, slabse bo in to si zapomnite vse ženske , ker stres je najvecji ubijalec erekcije. Pa tudi na ukaz moski nemoremo seksat 😃

Upostevaj to kar ti je evica napisala

Drgac pa mu kupi dodatek testosterona in zeleza to du pomaga in veliko gibanja v naravi 😃

Odgovor na objavo uporabnika
Jaz pa si želim seksa, 23.09.2020 ob 09:46

Oba sva že krepko čez Abrahama (55 let). Sinova sta se ‘spokala’ iz hiše in odšla na svoje. Idealno za popestritev najinega spolnega življenja. Ni ti treba več skrbeti, da te bo kdo slišal. Seks brez neugodja. Neprecenljivo. A žal so to le besede, ker dejanj ne moreva izvesti. Oba bi rada seksala, ampak on si ne upa vzeti viagre, saj je lani doživel blag srčni infarkt. In tudi jaz mu ne pustim, da jo vzame. Si ne bi odpustila, da ga v postelji zagrabi. Poleg tega pa se takoj razjezi, ko omenim njegove težave z erekcijo. Moški pač. 🙂

Od infarkta se samo še sem ter tja malce poljubljava in stiskava, ampak to ni isto. Jaz se počutim kot pubertetnica. Kot da bi mi hormoni podivjali. Pohotnost na višku. Najverjetneje zato, ker že daljše obdobje nisva seksala tako, kot je treba. Razmišljam celo o prevari?! Pri 40-ih si v sanjah nisem predstavljala, da bom takšna čez 15 let.

Zdaj pa k stvari. Ali sploh še obstaja kakšna možnost, da se ponovno prepustiva strastem tako kot včasih? Ali obstaja kakšna ‘modra tabletka’, ki je bolj prijazna srcu?

Ali ima morda kakšna tu gor podobne izkušnje, ko penis boljše polovice ni več seks mašina? Kako ste se soočili s tem?

javi se meni boš lahko vekrat na teden resnično fajn fukala na trdem kurcu in zelo uzdržljivim

Meni so od 45 gor slajše od mlajših, pa jih sam nimam še 45 😉.

Takrat že odpadajo kocine…

JAz pa si zelim seksa

Heii..pisi mi v zasebca

https://sua.me/kiss

nisem čez 50 ampak bom čez nekaj let. tko da ne vem če bi delovalo pri vama…. ampak bolj ko športam, bolj sem potreben… ni treba razmišljat o viagri, včasih zjutraj scat ne morem nekaj časa… Tko da ni problema, če je ženska kolkr tolk dobra (ne debela ali pa zanemarjena).

Lahko je tudi mentalno… Če si tečna vsak dan pa mu skačeš po glavi, pol pač ubijaš situacijo…

Branje pisanj me je usmerilo v razmišljanje ali bi to sploh bila prevara, če me doma že 15 let zavrača in bi poiskal kakšno drugo za obojestransko zadovoljstvo, saj me lastno malce razdražljivo vedenje že moti?

New Report

Close