Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moževo nenavadno rojstnodnevno darilo

Moževo nenavadno rojstnodnevno darilo

Letos sem za rojstni dan od moža dobila sila nenavadno darilo. Podaril mi je bon za erotično masažo. Nikoli nisem izrazila želje za čim podobnim, saj je najino spolno življenje po 12 letih zakone enako kot na začetku veze, se pravi več kot zadovoljivo. Rada si privoščiva kaj neobičajnega, kakšen zanimiv pripomoček, nikoli pa nisva bila za to, da bi se nama pridružila tretja oseba ali kaj podobnega. Samo midva na sto in en način, zato me je njegovo darilo še toliko bolj presenetilo in šokiralo. Ker mi ne gre v račun zakaj, dobim odgovor, da se mu je zdelo da pač to rabim. Ne razumem zakaj bi tako mislil, saj on zadovoljuje popolnoma vse moje seksualne potrebe in še več in to mu dam tudi vedeti. Sem pomislila, da bi bil nemara rad opazovalec pa tudi to jasno in glasno zanika. Zanika tudi, da si bom on privoščil enako. Edino kar mi še pride na pamet je, da sem zanj prezahtevna, ampak do sedaj se res ni pritoževal. Je možno, da ima kakšno čudno krizo srednjih let?

Privošči ti vse najboljše, ne zajebaj sedaj, pojdi , bodi vesela, ne sitnari, če ti ne bo všeč do konca  boš pač prej pritisnila zavoro..

vrni mu bon. in to takoj.

reci mu, da če ta bon lahko spremeni v klasično masažo, da boš zelo vesela,

da pa erotike se greš samo z njim, ker je on the best.

tako lepo potrdiš vajin odnos in kar si tu nam napisala

in razpršiš njegove morebitne dvome

in mu ponudiš možnost da “napako” popravi s klasično masažo.

podaril ti je tisto, kar bi sam rad. Najbrž sindrom polne riti.

Poglej, po 34letih dobrega zakona in tudi dobrega seksa sva se odločila da si popestriva življenje tudi z erotično masažo za par kar je bila fantastična ideja in jo bova še ponovila.

Tako da ja, sprejmi in pojdita skupaj pa se bosta naučila še kaj novega o sebi🤔😀! Predvsem pa delajte stvari samo skupaj in si vedno zaupajte najbolj skrite želje, težave in predvsem pogovor, pogovor in še enkrat pogovor brez fige v žepu👍

Iz osebne izkušnje povem, da skok čez plot odpira vrata v vse oblike spolnosti. Toleranca postane večja, izzivi izven domačih ograj pa slajši. Ti kar pojdi, ker on se erotično že masira nekje drugje.  Mož, ki je zaljubljen v svojo ženo, je ne bo porinil drugemu v roke. Tvoj je zacopan tja, kjer dobi masažo.

v pravi ljubezni NI in ne sme biti prostora za tretjo osebo.

ostanita samo vidva na sto in en način.

Kaj pa če ni vzroka. In je nhemu to tolk, kot nekomu bombon? In mogoče ti v glavi neki fantaziraš. Njemu je pa to čist mimogrede padlo na glavo. Kr tko brez razloga se je spomnil? Moj mož tega ne bi nikoli. Pa popravici, se skoz pritožujem nad sexom.

grozno

Vara te.

Ko boš šla na masažo si bo malo olajšal vest saj boš z maserjem, pa ne bo več čutil toliko krivde ko bo z ljubico ali pa se sam pri keri masiral.

Iz fantazij do k…. rije.

 

 

Podaril ti je kar si ON želi. In je to bil najbolj simpatičen način, da ugotovi kaj si ti misliš o tej stvari. Če bi tvoja reakcija bila “super dragi, najlepša hvala” bi tako dobil zeleno luč, češ, ah sej moji je to čist kul

Jaz še navadne masaže ne maram, kaj šele erotično. Resnično grozljivo darilo. Ne vem, kaj naj si mislim. Nekaj ni v redu. Ti boš najbolje vedela, kaj.

se oglašam še enkrat, ker dobivaš neprimerne komentarje, da te mož vara

in zato tako darilo…

in preden se ti razraste domišljija in dvom v to smer…

tisti ki ste ji dali tak odgovor, preberite še enkrat kaj je napisala:

sta kot na začetku…

si privoščita kaj neobičajnega…

na sto in en način…

zadovoljuje vse moje potrebe…

mu dam to vedeti…

odločno zanika, da bi me rad videl s kom drugim…

zanika, da bi on to počel s kom drugim…

se ne pritožuje…

se ne pritožuješ ti…

to je veliko dokazov, da imata srečen zakon.

ne uničuj ga s tem darilom.

vrni mu.

pa še enkrat mu povej, da ne razumeš,

da naj malo bolj pojasni kaj to pomeni da se mu je zdelo da bi ti to potrebovala

in poskusi s humorjem povedati da ne potrebuješ tega,

da ti je on najboljši in edini in pozabita na ta kiks.

 

 

 

Privošči si lezbično masažo….noro ti povem iz prve roke.

no  imaš prekleto prav,zakaj le bi moški ki te ljubi želel,da te nek drug moški boža in zadovoljuje po intimnih delih tvojega telesa. Intima je stvar dveh ki se ljubita,ko je v igri še tretja oseba,se ta vez hitro pretrga…verjemi,preverjeno.

Pazi da ne uničiš vsega,ker poti nazaj ni.

Ja, ob tem bi pomislila tudi sama, da rabiš kaj več. Do masaže pridem, erotiko pa vama prepuščam.  A drugače pa komunikacije je premalo?

Super darilo. Esino ne vem za kaj ni kupil za oba.

    Tudi v najboljsem odnosu je potrebno z leti kaj nadgraditi. Preverjeno. Samo se bolj bosta povezana.

 

Hoce se prepricat, ce je res najboljsi… pejd pa skritiziraj zadevo, mogoce te nasljednic tja poslje kazensko ✌️

nisi prezahtevna, ampak si si je s tem privoščil del svojih sanj, pojdita v sun garden v soboto, ko je samo za pare in mu privošči naj si vsaj malo učke napase, morda vaju tamkajšne dogajanje spodbudi v kak bolj drzen korak

Ja očitno je bilo vse zadovoljivo in oh in sploh super samo v njeni glavi. Saj večinoma je tako, da edn v zvezi misli, da je vse v najlepšem redu, drugi pa nezadovoljen tišči vse vase, se ne zna oz ne upa pomenit in rešit zadeve ter svoje nezadovoljstvo “potešuje” drugje. Če sta že tako dolgo poročena in se nikoli ni govorilo o kakšnem svinganju ali odprti zvezi, potem je tole precej nenavadno darilo. Sploh če ti je rekel, da “ker ti to rabiš”?  Je ena ali več opcij;

a)rabi on in tudi že dobiva, zdaj pa hoče, da greš še ti, da bo izpadlo kot, da se strinjaš z odprto zvezo

b)Ti bo lahko, če boš kdaj izvedela, da ima ljubico, vrgel pod nos, da ti si tudi bila z drugim moškim, da ni samo on kriv

c) Mogoče še nima ljubice, si jo pa želi oziroma si želi korak naprej v vajinem eksperimentiranju. Zato ti je podaril bon, da vidi kako ti gledaš na to. Predvsem pa, če boš šla.

d) Imaš res “dobro vzgojenega” do te mere, da je pripravljen mirno doma sedet in čakat medtem ko mu ženo obdeluje nekdo drug.

Najbolj ga ti poznaš, ti bi pa svetoval, da pogledaš vse perspektive, ker sam dvomim, da ti je tako, za tvoje pojme čudno darilo, podaril na mimgrede iz dobre volje.

Pojdi in si privošči. Ne sprašuj in ne kompliciraj, ter sprejmi darilo. Če boš šla preko preprek v svoji glavi, bo nora in nepozabna izkušnja.

Pridi k meni bi rada masažo

Veliko daril, ki nam jih bližnji podarijo, nam potem dela napoto v stanovanjih. Nekdo vam lahko podeli sliko, ki vam prav nič ni všeč in kaj, jo morate potem res obesiti v dnevno sobo? Darila nam bližnji podarijo zato, da bi bili srečni, ne da bi bili z njimi obremenjeni. Očitno je bil v nekem trenutku tako razpoložen in se mu je zazdelo, da bi vam tako privoščil nekaj igrivega veselja in nič ni narobe, če se zahvalite in mu prijazno razložite, da vas tale masaža pač ne mika. Naslednje leto vam bo pač kupil pižamo. Velikost bo najbrž zgrešil in potem ga boste sekirali: “A misliš, da sem tako debela??!!” Pa tudi, če se mu posreči in bo številko zadel v nulo, pa bo na etiketi pisalo XL, boste slabe volje.

Sicer je pa z vsemi erotičnimi darili in igrivimi namigi v darilih tako, da je najlepše pravzaprav to, da ste ob tem bili v njegovih mislih vi. To, ali boste nek bon dejansko pokoristili, pa končno ni tako pomembno.

Podariš naprej pa je. Zagotovo imaš kakšno samsko prijateljico, v šali puncam omeniš, da si dobila pomotoma bon in če katera želi, je njen. Lahko pa ga zamenjaš za kaj drugega, morda prodajajo kakšne uporabne izdelke tam, kaj pa vem olja, kreme, … ali pa vprašaš, če ti zamenjajo za bon za navadno masažo in ga za novo leto podariš nazaj možu. Kaj komplicirate brezveze, rešitev malo morje..

Zato jaz ne maram daril. Večina ne ve, kaj si jaz želim. Kar mi je všeč si sama kupim in to dejansko uporabim, tako pa ..škoda denarja za neumnosti. Možeku se lepo zahvali, ker je bil tako pozoren a mu tudi lepo povej, da ni bilo treba si delati stroškov za take stvari, ker ti ne manjka popolnoma nič. Daj mu vedeti, da je zate dovolj in ne utapljaj se v “mislim to mislim ono” temveč se o vsem odprto pogovorita. Ker če samo misliš, potem ne veš. Ugibaš. Ne dovoli, da pride do razkoraka med tem kar misliš in dejanskim stanjem. Tu se pot navzdol začne

Mogoče misli, da si preveč zadrta in se rabiš sprostit, pa ti tega ne upa povedat. Ti že misliš, da je vajin sex v redu, kaj pa on? A je njemu tudi v redu? Pišeš samo zase, on zadovoljuje tvoje potrebe, kaj pa ti njegove? Sploh zares veš, kakšne so? Kar tako brez veze ti ni kupil tega, verjemi mi. Želi nekaj sporočiti, pa naravnost ne upa. Kar je žalostno, ker to pomeni, da vajina zveza ni tako idealna, kot se zdi tebi.

New Report

Close