moževo smrčanje-naj gre na operacijo-izkušnje
Moj mož grozno smrči- se mi zdi, da čedalje bolj, pa je šel na pregled in so mu svetovali samoplačniško operacijo,..
vse so mu lepo razložili in povedali, midva pa kar še ne veva ali bi šel ali ne, kakšni so rezultati, ali ful boli,…
Če ima kdorkoli kakeršne koli izkušnje, naj mi prosim pove, da se bova lažje odločila, ker operacija stane 500€ in se mi ne zdi malo, če ne bo boljše, mož pa ni debel, baje je to dobro..
hvala že vnaprej
Enkrat je bila na TV en oddaja o tem. V glavnem – govorili so tako moški kot ženske. Takrat je bilo za plačati malo več kot 50.ooo SIT in v spominu imam to, da so vsi pozitivno “hvalili” zadevo. Menda je bolj rutinska operacija – neko malenkost prišijejo ali tako nekako. Upam, da sem malo pomagala.Lp, Maja
drugi strel, tko je blo, ..
moj mož že dolgo časa smrči, še ko je bil pri vojakih je smrčal..zdaj pa smrči še bolj, najprej je šel k svojemu osebnemu zdravniku in mu je on dal napotnico za k dr.Roku-le ta ima ordinacijo na viču- nasproti Špara. ko mu je dr.rok opravil pregled, ga je napotil na polikliniko, spet k enem doktorju Igorju Fajdiga, ki mu je razložil, da sam postopek ni boleč, naredijo mu ga z lokalno anastezijo in čez eno uro že greš domov, potem pa en teden ješ samo tekočo redko hrano po petih dneh, pa da začne bolet in boli 2-3 dni, zraven dobiš antibijotike za vsak slučaj, in nekaj proti bolečinam..
če te še karkoli zanima me vprašaj..