možje mance košir…
Ah, saj vse v žlahti ostane. :))
Če je to lepa družina…
To je tipična fucked up družina. Po zaslugi mame.
Manca je kao neko kariero delala, ampak vsi vemo kakšna kariera je to v resnici bila. Že od filma Breza dalje. Pa od Titove spalnice itd.
Tudi njeno delo na faksu ni vredno omembe, samo da si je penzijo zaslužila, kot profesorica je bila pa totalno neuporabna in vse delo prevešala na asistente. Nikoli mi ni bilo jasno kako lahko tako nesposoben osebek vodi katedro za novinarstvo. Posledično je tudi novinarstvo kot profesija takrat padlo na najnižjo možno raven. Znane so tudi aferice, ko je v svojih knjigah uporabila določene zadeve, ki so ji jih zaupale študentke, seveda ne z namenom objave. Pa vse to njeno posiljevanje s knjigami, kot da je edina na svetu, ki bere.
Meni je to katastrofalna ženska in hčerki sta še dobri glede na mamo… Tina mi je bila ok v tisti oddaji Knjiga mene briga, res škoda da je šel njen zakon po gobe. Pri takšnih mamah človek avtomatično sočustvuje s hčerkami.
Kako zanimivo…pišeš o Manci Košir grde besede…a hrati se te pa lahko spozna, da si zelo nesramna oseba. Nihče, ki ima dobro srce, ne govori o nekom takšnih besed, kakor ti o Manci, katera je vsega Spoštovanja vredna gospa. Želim tebi, sebi in vsem drugim, da postaneš boljša oseba, le tako bo svet lepši…
Titova spalnica je bila za Manco rezervirana kot za hčerko. Je ena izmed številnih njegovih skritih otrok, seveda s hudimi privilegiji. Kot vemo, je pilsestra milančka in zorančka in tako naprej, do številke ojoj.
Privilegirani pankrtki, brezmadežno spočeti, kot je bil že očka.
Javna skrivnost, ki razkriva, zakaj se tako časti krvavo in enonogega trinoga.
Jaz je pa popolnoma nič ne obrajtam. Več kot vem o njej in njeni družini, slabše je. In vem veliko. Preveč. Ni prav nobenega dela njenega življenja, ki bi bil vreden občudovanja.
Dobro se zna prodajat, pa o vsem misli, da ve največ. Je pa plehka, brez vsake morale in zmešana ko kura. Res pa je, da vse to odlično skriva za celofanom.