Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož,mati,narcis

Mož,mati,narcis

Pozdravljeni. Moj mož postaja odraz svoje matere. To se vse bolj kaže. V kolikor se skregava me grozno ponižuje,se dere in seveda vse besede obrne v svoj prid. V kolikor pride do nečesa ne stopi na mojo stran. Prej na stran tujke, čeprav to ni opravičeno. V kolikor se je treba pogovoriti,moj nasvet ni dobrodošel,želi tuje mnenje. Zgodi se,da je tuje mnenje mojemu več vredno moje ni veljalo. Če kaj prosim,da stori ne bo,razen, če je delo,ki ga rad opravlja. V kolikor se skregava se oddalji. Tudi drugače se ne pogovarja z mano. Pravi,da on dela,da se nima o čem pogovarjati,razen če želim,da mi pove kaj dela čez dan.. Prosim,da bi preživela kak trenutek skupi,odgovor je bil da nima casa za to. Ob šestih odide,zvečir pride,povečerja pol ure tv,tuš in spat. Noče se pogovarjat z mano. Najraje je v tišini doma,medtem,ko je v druzbi zelo zgovoren. V kolikor kaj rečem obrne v svoj prid. Veliko delam doma pri materi na kmetiji. 10ha. Ima me za lenuha. Ne hodim v službo,delam pa velik. Saj on je bil tisti,ko sem omenila,da bi po porodu šla v službo in bi moral prevzeti del obveznosti je rekel,da se raje loči. Ima pa čudno mater. Ko je moji tašči umrla mama je tašča zadnjo noč spala ob mrtvi mami,ssj niso prišli zvečer po njo. Zavestno se je ulegla k mrtvi materi. In ker moz ne živi doma non stop nabija občutek krivde,kaj je mama vredna. In ja,tašča se je ločila, sina mojega moža je dobila pri 18. Seveda sta imela težave,ker je njen mož spal sam ona pa v sredini s starši. Ni izmišljena tema,grozna resnica. Veliko razmišljam o samomoru,saj ni izhoda. Prosim za iskrene odgovore in mnenja.

kako ni izhoda?’ LOČI SE!

Zaradi dedca se res ni vredo ubit. Vse se reši, le začet je treba. So še drugi na svetu. Sicer nisi napisala koliko časa sta že skupaj in kaj otrok, verjetno si ga že prej poznala kot osebo pred poroko.

Živita kje, na kmetiji, kjer si ti odraščala?

Kaj počne mož prek dneva? Služba? In potem?

Suha veja pa le nisi. Tudi to je nekaj.

Ja, spakiraj kufre in se z otrokom preseli k materi na kmetijo, če itak že cel dan tam delaš. Potem ločitev in razdelitev premoženja, če nista v najemu. Ne pusti se! Srečno.

Ponižuje te, nevredna si, niti komunicira več ne s teboj . Kaj se nimaš prav nič rada? Zakaj imaš tako nizko samopodobo? Pomisliš celo na samomor… Ta je res huda… Zaradi prdca maminega, narcisa, ki nad tabo očitno zganja psihično nasilje.

Ne igraj žrtve več niti minute in odidi, saj te nima privezane za štedilnik! Ne more ti vendar vsak psihopat pogojevati življenja, saj nismo pri Talibanih – na srečo!

New Report

Close