Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style mozoljčki na hrbtu

mozoljčki na hrbtu

po hrbtu mam full nekih malih mozoljčkov – podkožnih pa tud tistih belih, ki se dajo stisnt pa me zanima, če ma kdo kakšen “recept” kako “odgnati” te grozne mozoljčke.
Nikol nisem mela mozoljev po hrbtu letos pa…. groza…

prosim pomagajte!!!!

lp, zvezdica

Redno se tuširaj (ful pomaga če se greš kopat na bazen al pa v morje-saj ni važno), veliko pij, pa sonči se ob znanih urah. Uspeh zagotovljen

LP!
Tudi jaz sem jih imela, in ni sledu vec o njuh!!!Recept?Zamenjaj pralni prasek, moznost da je tudi pri tebi vzrok mozoljev prasek, je verjetna.pa pa

Pa ne jih stalno rofkat 🙂 Pusti jih na miru.

Najboljši recept: Čistilo za kožo v obliki gela z mikro-piling kristalčki za mastno kožo (več firm ima take gele), tuširanje s tem gelom in dolgo krtačo da dosežeš celoten hrbet, zračna, iz naravnih materialov oblačila in pa sonce ali solarij. Seveda tudi voda za prečiščevanje.
Ne pričakovati rezultatov po enem tednu…po enem mesecu, pa bodo zagotovo in ob redni taki negi, lahko pričakuješ trajne rezultate.

Aja, ne se po tuširanju mazati s kakšnim mlekom po hrbtu, ker moraš pustiti kožo, da zadiha in da sama vzpostavi lastno ravnovesje.

LP-Katja

dobi se ful dobra stvar, ki je sicer na recept (= zastonj), imenuje se klimicin T- roll on. s tem se namazes in ti zginejo mozolcki.
lp

New Report

Close