Najdi forum

mozoljčki

Lep pozdrav.
Stara sem 25 let in imam težave z mozoljčki. Preizkusila sem že vse mogoče pa nič ni dolgoročno pomagalo. Zelo bi bila hvaležna za vaše izkušnje in nasvete v zvezi s tem problemom.
Lep dan še naprej!

Če ti ne pomagajo nobena čistilna sredstva niti kozmetičarka z nego..potem ti svetujem obisk pri splošnem zdravniku. Najprej ti bo dal posebno tekočino ali mazilo, če pa to ne bo učinkovito, te bo napotil do dermatologa, ki ti bo predpisal primerno hormonsko terapijo. Ta je ponavadi precej uspešna.

lp. Beti

Si kdaj uporabljala Artistryjevo sredstvo za nečiste predele kože.To je meni ščistilo obraz po dveh letih ko že zdravnik ni vedel kaj naredit.

Kje pa se to da kupit? Cena – približno? ali je v obliki kreme, gela,…?

mazolje premaži z kissom ali limoninim sokom večkrat na dan več dni.že po 2 dneh je vidn rezultat

Meni ga je zrihtala bivša soseda, ki se je ukvarjala z Amwayem.Moraš najt kašnega, ki to prodaja, ker ga v trgovini ne dobiš.Poglej na temo Kozmetika, tam je neki Aleš ponujal Artistry!Je gel v tubi, za ceno pa ne vem.Če kaj deluje ,pozabš na ceno.

Živjo

Kupi Elizabeth Arden tonik, peno za umivanje in fluid za mastno kožo. Rezultati so zelo dobri (že po 14 dneh), ker ti proizvodi zmanjšajo maščobo in zelo dobro očistijo kožo. Res so malce dražji, vendar se splača.

Zmešaj dva dela limoninega soka z enim delom oljčnega olja, !00% deluje!

Vem, da se bo čudno slišalo, samo mozoljčke namaži s Herplex – om: to je mazilo proti herpesu. Dejstvo je, da drug dan ne boš več vedela, da si prejšnji dan imela mozolje. To res pomaga, sama sem prav tako iskala neko kremo – pa so bile vse total zanič in nič ni pomagalo kaj prida. Ta krema pa očitno vsebuje take sestavine, da pomagajo takoj. Poskusi – nimaš kaj zgubit! V tem primeru boš samo pridobila…

New Report

Close