Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style mozoljčki+tablete

mozoljčki+tablete

imam eno vprašanje. ali kontracepcijske tablete res pomagajo, da se znebiš mozoljev po obrazu? stara sem 19 let in mozolje po obrazu imam že od 11 leta. poskusila sem vse mogoče, da bi jih odpravila od krem, tonikov, solarija, kozmetičark,…pa sem vrgla samo dosti denarja vstran pomagalo pa mi itak ni nič. pred kratkim mi je ginekolog svetoval, da, če želim mi predpiše kontracepcijske tablete, ki češ pomagajo.
a je to resnica? mora biti katera posebna znamka le teh?se dobijo samo na receprt ali pa tudi v prosti prodaji?
lep pozdrav

te tabletke so Diane 35, in res pomagajo. dobijo pa se samo na recept.

pozdravljena Andreja!
najlepša hvala za tvoj odgovor. imam še vprašanje…. po kolikem času pa se počasi znebiš mozoljev…koliko mesecev traja?
lpAndreja je pisal/pisala:
>
> te tabletke so Diane 35, in res pomagajo. dobijo pa se samo
> na recept.

meni se je koža izboljšala po približno 1-2 mesecev. pa še prsi se ti bodo povečale,….no, kaj ti to pravim, sam meni je blo to full cool. :))))

:))))) partner (predvidevam) je bil tudi zadovoljen,…..;) glede prsi seveda
hvala ti za odgovor.
lep pozdrav

seveda je bil!!! :))) ti pa si jih čim prej priskrbi, saj imajo veliko dobrih učinkov (zaščita, mozolji, manj močne in majn boleče M). Glede tega da bi se zaradi njih zredila, pa ne skrbi, saj tudi če se, je to kakšna kilca ali dve…jaz se nisem niti malo!

LP, andreja

Anja, najprej pojdi k dermatologu. Ce imas take tezave, je dobro ,da ti pri tem pomaga strokovnjak, da pozdravi tako lokalno kot tud tisto, kar ne stima s hormoni. Jaz sem imela iste tezave. Nisem sla h kozmeticarki, ker tam ti vse dela samo na kozi – povrsinsko, ne spusti pa se bolj “globoko”, do tja, iz kjer naj bi prihajalo do nepravilnosti (ponavadi hormoni, ce se ne motim). Dermatolog ti potem predpsie zdravila in tudi KT, samo pred tem moras it na pregled h ginekologu. Jaz sem imela diane 35, jih jemala eno leto, stanje se mi je izboljsalo, mozoljckov ni vec, edino se sem in tja. So samo se brazgotince, za te pa bom tudi pocasi poskrbela, da bodo zginile, kolikor bo mogoce.

Pozdrav!

Se popolnoma strinjam s tem,da pojdi raje prej na pregled k dermatologu.Ker sem imela tudi sama dolgo časa probleme z mozolji,šla sem tudi h kozmetičarki-problem je bil rešen le začasno,kot si najbrž že sama ugotovila.Dermatolog pa mi je predpisal najprej eno kremo,ker ne moreš začet kar z enimi močnimi tabletami.Ko je ugotovil,da krema ne pomaga sm dobila tablete,ki pa so mi pomagale,tako da sem se mozolčkov skoraj znebila.(po približno pol leta)
Tko da je bolj da ti dermatolog postav diagnozo kolk močne rabis,pa greš potem ginekologu.

glede na to, da tako reklamirate tabletke diane 35….en majhen namig….kot stranski učinek se ne tako redko pojavi izguba pigmenta po celem telesu….tako da ti predlagam najprej poizkusiti z obiskom pri dermatologu….

JA DIANE 35 RES POMAGAJO PA ŠE PRSI ZRASTEJO.MENI SE JE POZNAL REZULTAT PO 2 MESECIH SICER PA SEM IMELA TAKE PROBLEME TUDI OD 11 LETA.POSKUSI PRI DERMATOLOGU ALI PRI GINEKOLOGU,MENI JIH JE NAMREČ KAR DERMATOLOG PREDPISAL

CIAO CIAO

Tudi jaz sem jemala Diane 35, in so mi po pol leta očistile kožo.
Strah pa me je kaj bo ko jih bom prenehala jemati. Ali se mozoljčki vrnejo. Kakšne izkušnje imate s tem?
Zarja

Jaz sem jih jemala 2 leti in ko sem jih nehala sem dobila drobne mazoljčke in ne vem kako se naj jih znebim. Tudi sedaj, ko jih zopet jemljem ni nič boljše.

Bo treba it k dermatologu, pa me zanima če pozna katera kakšnega dobrega, ker baje da drugače dolgo čakaš.

Jaz imam privat dermatologinjo, pac placam, samo mi ni skoda denarja.
Tabletke sem jedla eno leto, v tem casu se mi je stanje v telesu toliko zrihtalo, da imam zdaj le se sem in tja kak hujsi primerek 🙂 Ponavadi v pms-obdobju. Se vedno pa velja, mozoljev se ne stiska (cesar se rpej nisme drzala).

New Report

Close