Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style mozolji na hrbtu

mozolji na hrbtu

živjo!
imam velik problem z mozolji na hrbtu, ki se jih nikakor ne morem znebiti. trenitno uporabljam cream wash od clear&clean pa ni kakšnih učinkov. prosim vas za kakršenkoli nasvet, saj si zelo želim imeti lepo, čisto kožo! hvala!

živjo!

meni pomaga olje – meta in rožmarin (zmešano skupaj). To sem ugotovila čisto po naklučju zaradi neke poškodbe, zaradi katere sem se mazala z oljem po hrbtu. Rezultat je bil opazen že prvi dan! Najbolje je, da se na začetku (prvi teden) namažeš 2x na dan, potem pa je verjetno dovoj, da tako čez noč pustiš da naredi svoje. Olje se lepo upije v kožo…
Na flaški piše takole: Korperpflege mit Krauterolextrakten… Erfischendes Massageol fur die Korperpflege
Sestavine: Mentha Piperita, Rosmarinus Officinalis itd. To sem kupila v Celju, ko je firma TARA imela stojnico. Kje bi lahko to dobila zdaj, ne vem… mogoče po pošti, če pokličeš na 02/320-30-77 –> Tara Maribor.
V flaški je 100 ml olja, stane pa 3000 tolarjev, ampak se splača. Ker se ga niti ne porabi veliko.

evelina, najlepša hvala za nasvet! vsekakor se bom podala na lov za telim oljem! bom sporočila, če je tudi pri meni tako učinkovalo. lep pozdrav!

Ponavadi pomaga ce pustis na miru pa ne nosis majic iz umetnih materialov.

Ce olje ne bo pomagalo poskusi z Neutrogeno cistilnim gelom proti mozoljem. Jaz ga imam za obraz in se mi zdi zelo v redu.

pomaga sonce in morje!!

ker še ni poletja, bo tudi solarij ok.

A je kej pomagalo?

New Report

Close