Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style mozolji na nadlahti

mozolji na nadlahti

Pozdravljene! Ali katera pozna kakšen učinkovit način za odstranit mozolje na nadlahti. Poskusila sem s pilingom a ni nič boljše.

s pilingom bos mozolje samo se razdrazila in bodo se vecji ali pa bodo trajali dalj casa.Najbolje bo,da uporabis kaksen antisepticen izdelek,ki ti bo v istem casu prekril in izsusil mozolje.Kaksen korektor ali pa zelo izsusajoc puder bi bila prava izbira.
Vtri samo v mozoljcke in ne po celi povrsini.Mozolji ne bodo izginili takoj,bos pa naredila ze kos poti k izboljsanju 🙂

Zivjo!
Mislim, da imas enak problem kot jaz. Tole na nadlahti niso ravno mozolji, ampak gre za porozenele porice. Odstranis jih z rednim pilingom in vlazilno kremo. Ne izginejo takoj, ampak po kaksnih 3 tednih, ce z nego prenehas, se ponovno pojavijo, lp
Anja

Kaj pa ostanki od mozoljev, se pravi ce stiskas in ostane manjsa brazgotinca? Sem mislila, da bo s soncenjem posatla celotna koza nadlakti enakomernejsa ali pa da se bo vse skupaj “oluscilo s pilingom, pa se se zdalec ni. A kdo mogoce pozna, kaj ti glede tega lahko naredijo z laserjem? baje da se lahko odstranjuje brazgotine…
LP,
Tanja

New Report

Close