mp3 in brisanje
Imam problem:
Velik imam mp3-jev in bi jih rad ene 2000 zbrisal ker niso dobri.
Vsak komad bi posebej poslušal in če neb bil dober ga bi zbrisal.
Ena možnost je ta da poslušam z winampom pa ga potem vsakega posebej grem brisat v windows commander ali pa v raziskovalca.
Da pa mi ne bi bilo treba skakat med okni ker gre s tem velik časa bi rad imel program s katerim lahko poslušaš in brišeš komade(ne samo bližnjice)
Eden takih programov je bil napster ki pa ga več nikakor ne morem inštalirat ker ga na oni strani luže nekaj lomijo.Nogoče bi mi še uspelo če bi imel password in username od prejšnje inštalacije lani. Če ima kdo napsterja mi naj prosim pove username in password.
Ve kdo mogoče še za kak podoben program ki bi se tudi dalo to nardit?
Hvala
Naštimaj si, da ti mp3 datoteke odpira Winamp.
Potem v WC (hehe ne ni sekret) ali Explorerju samo klikneš na komad pa ti ga zašpila in če ti ni všeč ga enostavno zbrišeš.
V WCju je še lažje, ker niti focusa ne izgubi tako da samo pritiskaš Enter in Del.
Hja saj to maš pa prav.
Sem pa uštimal WinMX ki je tud za downlaudanje muzike in se tud da poslušat in brisat muziko. Moti me edino to da ne morem pritisnit delete in enter ampak moram na označenmu komadu pritisnit desno tipko na miški in potem kliknit še na delete v menujčku ki se prikaže. Se da uštimat kako v nastavitvah za program da bi samo označu in pritisnu delete?
Je pa winmx boljši kot Explorer ker je za vse komade napisana bitnost (128 bit ali druga bitnost), in tiste ki so pod 128bit enostavno ne poslušam ampak direkt zbrišem.
Forum je zaprt za komentiranje.