Najdi forum

POzdravljeni. Sem čisto nova pri snemanju glasbe.
Torej. Z mp3 pretvornikom sem si naložila na računalnik veliko glasbe iz youtuba. sedaj bi jo rada v tem istem formatu zapekla na cd. Glasba je v programu windovs media player. Ko kliknem “burn” me vpraša kakšen CD želi. In ker opcije data CD ne najdem, sem snemala v audio CD in je posnelo le 20 pesmi. Ali jih moram imeti v kakšbem drugem programu? mpram še kaj sneti?
drugo vprašanje pa je, kako naj vrstni red pesmi spremenim, saj mi jih računalnik meče po abecedi.
Hvalaaaa!

Na CD jih moraš zapeči kot mp3 ne avdio, zato je le 20komadov. Ker cdjev ne uporabljam že leta, bi svetoval sledeči postopek. V mapi kjer so mp3 označi vse, ki jih želiš zapeči na cd, nato klikni z desno miškino tipko na izbor, ter izberi (nekaj kar je povezano z cd) pošlji na cd.

Kdo danes še peče cdje? Naložiš si mp3je na USB, smart phone, mp3 player in gotova maša. Media player je predvajalnik in za peko glasbe totalno neuporaben. Pa še nekaj: če cdja z glasbo v avdio formatu (.cda) ne zaključiš, ti ne bo predvajal glasbe npr. v avtoradiu, na stolpu…in še potem se lahko zgodi da s časoma neha špilat. Kot si že sama ugotovila gre zeloooo malo glasbe na tak cd. Včasih, po tamalem 10 let nazaj in še malo drobiža, smo pekli cdje s programi tipa NERO ali pa Roxio (vsaj jaz).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close