Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MR kolena

MR kolena

Naročiti se moram na MR kolena. Če imate izkušnje – priporočate koga? Na napotnico.

Kako zgleda mr? Koliko časa traja?

Bila v Izoli,čakala manj kot mesec, bodi pripravljena v komori sem bila 25 minut! Delajo tudi med vikendom.

tukaj. na napotnico na vrssti v enem tednu https://dsd-ptuj.eu/magnetna-resonanca#magnetna-resonanca-glave

Kaj pa v Ljubljani?

V Lj. sem bila pri Medialab- na Verovškovi.

digitalna slikovna diagnostika, dr Mudnič na Ptuju
v 5 dneh na vrsti na napotnico, izvid v 4 dneh, v komori je glasno, cca 20 min traja.
lp

Jaz sem bila v Mariboru in sem prišla na vrsto v desetih dneh ali enem tednu…ne vem točno.Kar hitro!

Tukaj :https://www.cakalnedobe.si/ambulante/mdtt-d-o-o-magnetna-resonanca/

Parking je čisto blizu ob Dravi…

Kakšna pa je kvaliteta DSD Ptuj? Je zih OK? Malo mi je čudno, da se samo pri njih tako malo čaka.

Bila ns Ptuju seveds je ok…

Za čakalne dobe ti ne znam povedat.

Kako izgleda?
Prideš noter, na sebi ne smeš imeti NIČ kovinskega. Greš v sobo, kjer je MR. Se vležeš in te pripravijo, v roko dobiš nekakšen kabel z gumbom, da pozvoniš, če je karkoli narobe. Mene so dali z nogami proti naprej, skoraj celo v “tubo” – glava je ostala zunaj. Opozori, če te je strah zaprtih in utesnjenih prosorov! Dobiš še čepke/slušalke, ker ropota. Potem moraš ležat pri miru. Pri meni je MR kolena trajal 15 minut. Potem te spravijo ven, se oblečeš, obuješ in greš. Izvide načeloma dobiš domov.

Nič hudega ni. Je bilo tudi mene strah 🙂

Dobro delajo v valdoltri. Ce greš k njim, si lahko miren, da bo narejeno prav in ne bo treba ponavljat preiskave.

kvaliteta mora ustrezati standardom. tako da je ok. moj nevrokirurg je bil zadovoljen s slikami

kvaliteta mora ustrezati standardom. tako da je ok. moj nevrokirurg je bil zadovoljen s slikami
[/quote]

za MD Ptuj pišem

Hvala vsem za odgovore. Grem v soboto na Ptuj na MR.

Ve kdo kje imajo  mr aparat z večjo odprtino na napotnico?

New Report

Close