mreža za spanje
Pozdravljene!
Imam mansardno stanovanje in bi si v njem želela namestiti visečo mrežo za spanje (pri tem mislim na viseče “ležišče” kot jih poznajo v Južni Ameriki narejeno iz tkanine). Pomagajte mi in mi svetujte,kje je možen nakup istih… Hvala za odgovor….
Kje bi jih kupila pri nas se mi ne sanja, imaš pa ne netu na kupe strani, kjer jih lahko kupiš.
Jaz bi se ponje odpravila kar v Južno ameriko, ampak kaj, ko trenutno finance to ne dopuščajo….
Poleti so jih prodajali v Merkurju, Baumaxu, Bauhausu… s stojalom. Jaz bi ga tudi imela, pa nimam prostora.
Zahvaljujem se za odgovore. Mreža je že naročena,preko naslova katerega ste mi ga posredovale (Tixi). Še enkrat,hvala…
radovednica, pa sporoči, v kolikem času so ti dostavili in kakšni so bili stroški pošiljanja!
LP, Tixi
hmmmmmm…….
Radovednica a to bos mela ti za spat al za obcasno polezavanje al kako? K me zanima kako je s hrbtenico pr spanju v tem.
zivjo!
jaz imam tako mrezo z brazilije, stvar je super ampak res. vsi, ki so poskusili bi jo tudi imeli 🙂 Imajo jih v iglu sportu, vec vrst, najdrazja je 15000 sit. Imajo tudi spletno stran pa poglej.
veliko uzitko v guganju,
gabi
Forum je zaprt za komentiranje.