mrzle in potne noge
Pozdravljene,
imam težave z mrzlimi in potnimi nogami. Že dlje časa se mi to dogaja. Najprej mi je vroče v noge, tako močno da imam mokro v čevljih, potem me pa zebe. Kr meša se mi že od tega. Ni neprijetnega vonja, samo mokre noge imam. Potem me pa seveda zebe. Kaj naj naredim? Ali obstaja kakšna krema za noge ali kakšen sprey, da se znebim tega?
Hvala za pomoč že vnaprej,
Sabina
Ker praviš, da te ta nadloga spremlja že nekaj časa, ni izključeno, da je hormonskega izvora-saj veš, da nam ženskam hormoni bolj “nagajajo”, predvsem ščitnični. Ti pa za boljšo prekrvavitev svetujem t.i. knajpanje- izmenično oblivanje nog s toplo in hladno vodo. Pospeši tudi cirkulacijo krvi. Pa ne imej nog prekrižanih, ko sediš, in če imaš možnost, čez dan naredi nekaj počepov. Lahko pa tudi malo pobrskaš za potencialnim odgovorom na forumu Zdravje je vse…
Sicer ne vem, ce nosis nogavice (najlonke), sam mogoce je tud to vzrok tezave, ker ti ne pase material. V primeru da nosis nogavice, si kupi take brez stopala, pa obujes spodaj sam navadne zokne al pa nekaj. Drugace pa pri tusiranju menjavaj mrzlo pa toplo vodo. Ce pa tud tud ne pomaga, pa se v lekarni posvetuj z farmacevtom, naj ti dajo kako kremo za noge, obstaja dosti razlicnih stavri.
Lp!
Bom poskusila. Lepa hvala za nasvete.
Sabina
Forum je zaprt za komentiranje.