Mški, kaj radi prejmete
Moški… Kaj radi dobite za darilo? 🙂 se mi vedno zdi, da ko kopujem za moške, da me rahlo skrbi, če jim bo to všeč. Vem, da je odvisno od osebe, kaj ima rada itd, ampak ne moreš vedno vedeti za vse.. . Ampak na splošno, puloverji, deodoranti, vodice za po britju, denarnice… To se mi zdi, da lahko porabi..
Kaj pa vi radi dobite, me tako malo iz radovednosti zanima 🙂
Zelo zavisi ali je ta moški partner, ljubimec, sosed, sodelavec…
Od partnerke, če že moram, rad prejmem kakšno zadevo, ki jo lahko uporabiva z njo skupaj. Ali pa nogavice, pas za hlače, sponko za kravato, manšetne gumbe, obesek za ključe,… Tudi kakšen povsem nevsakdanji kos me razveseli: nož za odpiranje pisem, gadget oziroma inovativna priprava ali orodje za lajšanje kakšnega opravila.
Puloverjev, srajc, spodnjega perila in pa tudi parfumov ne rad prejemam. To so že stvari pri katerih sem bolj zahteven in je ni osebe, ki mi bo kupila prav. Pri denarnicah sem tudi jaz imel to težavo, da sem od partnerke trikrat dobil denarnico. A imam vedno eno in isto že sigurno 10 let, ker pač kupim dobro in potem tudi pazim na stvari.
Mogoče nasvet pri nakupu:
Dobro je kupovati takšne stvari, ki so namenjene, da ustrezajo četudi ne uganete točnih mer prejemnika. Recimo nogavice so v številkah od… do…. Pas za hlače se da vsak skrajšati. Manšetni gumbi in sponka za kravato pašejo povsod, v izbiri je pa od tistih res ugodnih pa tudi do superluksuznih in dragih. Tudi kravata lahko sodi v ta nabor. Obesek za ključe več sploh ni samo obesek. Dober kvaliteten obesek iz usnja, kevlarja ali mikrovlaken znese 50, 80, 100 evrov in več.
Kakšni pripomočki tehnično podkovane ljudi razveselijo vedno. Npr. svetilka za v avto, ki ima super dolg snop, možnost opozarjanja na nevarnost v prometu, polnjenje na poti ali v stanovanju, možnost power banka za najapanje telefona v krizni siuaciji… Ni da ni.
Ena zelo dobra možnost, ki jo jaz izkoriščam za obdarovanje poslovnih partnerjev, so miselne igre za odrasle. Nemške spletne strani ponujajo tega en kup. Gre za zelo dovršene izdelke v cenovnem razredu od 10 pa tudi do 300, 500 evrov. Ene so takšne, da se vanje lahko skrije kakšen manjši kos – list papirja s kodo ali nekim nadaljnjim navodilom, lahko tudi prstan, ključ od nečesa. Prinesem na sestanek buteljko in zraven miselno igro. Nobenih rokovnikov, katalogov, svinčnikov, vžigalnikov in podobnih vsakdanjih zadev. In posel je sklenjen ali še bolj trden kakor doslej.
Forum je zaprt za komentiranje.