MSM messenger
Priporočam vam, da si download-ate MSM messenger za pogovor z ljudmi, ki jih imate najraje.
Če nimate kabla, full žre impulze.
V kakšnem smislu jih žre Pomagačka?
Baje se podatki stalno prenašajo in megabajti kar letijo.
Pa kaj če letijo megabajti / megabiti? Impulzi nimajo s tem nobene zveze. Razen morda na kablih, kjer so taki packi, da obračunajo / limitirajo tudi promet.
Ja, za kabel sem mislila. Ali ga nima večina tukaj? Svinjarija!
Vidim, da si že vstala, zato ti želim dobro jutro in…
…Če si res pomagačka in ker vidim da se malo spoznaš na messenger, mi prosim napiši kaj naj naredim, da si poleg enega e-mail naslova, naredim še enega. Iz prvega je razvidno kdo sem, saj imam uporabljeno svoje ime in priimek, jaz pa bi želela imeti takšen e-mail naslov, da se ne bo vedelo kdo sem. Imam povezavo preko messengerja, očitno tako kot ti, zato te prosim za pomoč, seveda če imaš čas.
Hvala! Prosim napiši mi vse korake na takšen način, da bom razumela tudi jaz, ker sem “anti računalniški trotl”.
Če pa tebi ne uspe, bom morala navsezadnje res prebuditi prijateljico, ki se kar dobro spozna na te reči, a želim ji, da naj še malo spi.
Hvala, če boš uspela.
Ola, Kim…,
pojdi na http://www.email.si in si odpri nov brezplačen poštni račun.
Sama lahko izbereš prvi del naslova, če ga ima slučajno že kdo drug, izbereš drugega. Zadeva je v slovenščini, simpl ko pimpl.
Pošto lahko prebiraš z vsakega računalnika na njihovem spletnem naslovu. Lahko pa podatke o računu vneseš tudi v kakšen drug program za pošto, npr. OutlookExpress (serverja, uporabniško ime in geslo), in z njim urejaš, pošiljaš in sprejemaš maile.
Lep dan ti želim Kim.
Hvala Tajfun, upoštevala sem tvoj nasvet, sedaj pa te še prosim, če mi lahko pišeš na moj “novi e-mail naslov”, da preverim ali sem naredila vse okej.
[email protected] (ne pozabi za besedo sonce je pika)
Upam, da ti ne kradem preveč časa.
Ne ni uspelo pri email.si, to pa baje zato, ker preko kabelske povezave ne gre. pa nič zato, saj mi je uspelo narediti nov naslov preko messengerja.
Tako, da ta e-naslov, ki je napisan ne velja oziroma ni uporaben.
Očitno si že uredila!
ja ,hvala!
Nisem še videl naslova s piko 🙂
Kabelska povezava ni nobena ovira za mail račun pri email.si, saj ga imam že vrsto let.
Predlagam ti novo ime: [email protected]
Hvala Tajfun, vendar sem se že naučila kako si v messengerju dodajam nove e-mail naslove. Sosed mi je dejal, da je on tudi poskušal preko email.si in da naš kabelski sistem tega ne odobrava. Ne vem, na email.si je izgledalo kot da je vse okej, ko pa sem želela poslati pošto tega naslova računalnik sploh ni registriral.
No sedaj ni več važno imam tisto kar sem želela in vseeno hvala in lahko noč!
Šele zdaj sm opazila, da sm narobe napisla MSN hehe ne pa MSM messnger.
Če želite klepetati z mano me dodajte med stike, moj mail je [email protected]
Forum je zaprt za komentiranje.