Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MSM – prah

MSM – prah

Ima s tem kdo slabe izkušnje? Jaz sem kupila in poizkusila s pol žličke in veliiko vode in… groza. Slabo mi je bilo, najslabse od vsega so pa suha usta. Pila vode, vode z limono kolikor češ, vendar se mi je od suhosti ust vseeno naredila afta. Morda še nekak razumem, da se je potrebno malo navadit, ampak suha usta kot stranski učinek nisem zasledila in se mi ne zdi najbolj zdravo…

Še kdo? Izkušnje?

Napiši proizvajalca, torej deklaracijo in prodajalca.
Lahko tudi g in ceno.

Ker MSM takih učinkov nima, če je pravi…

Zgleda v redu – medex – msm prah z dodatkom c vitamina.. mislim, da s prahom ni nič narobe. Me pa res zanima, če sem edina s takimi stranskimi učinki.

Tudi jaz imam doma točno tega od medexa, oba ga redno pijeva in opažava samo pozitivne učinke, negativnih nobenih. Sicer je res grenak, ampak suhih ust ali slabosti ne opažava. Kaj šele aft.

A to res pomaga pri boljših laseh in nohtih?

Moramo se naučiti, da mineralom ne smejo biti dodani nikakršni aditivi, niti vitamini, ki so umetni in za naše telo alergeni, poleg še vsega ostalo dodanega.

Minerali morajo biti čisti 99.9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
MSM- žveplo, mora biti pridobljeno iz neoporečnih snovi in na neoporečen način.
To niso ne koruza ipd., iz katerih jih pridobivajo Kitajci.

Čim imamo pri jemanju težave, je to to, oporečnost in sintetični aditivi, lahko tudi težke kovine.

Poiščite tistega, ki je pridoblnen iz skandinavskih borovcev in čistega. Vitamin c pa si pridelajte iz vrtne kreše.

Mene so po njem bolele ledvice. Sem nehala.
Tudi ti poslušaj svoje telo, vsaka stvar ni za vsako telo.

Kateri, po količini prisotnosti v našem telesu, je mineral žveplo?
Si pričela s premočno začetno količino?
Mu je bilo kaj dodano?

Tudi magnezij oralno naj bi bil za ledvične bolnike nevaren. Če ga vnašajo transdermalno, pa ledvice zdravi.

New Report

Close