Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Muca!

Muca!

Ne jebem zadnjega maila!
Kot tudi kofija ne pijem.Gol princip.Sorry.
Cmokija čez hribe!
🙂
Sp

kakor hočeš…..pač ostaješ brez……heheheheh

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Sem že brez………..nečesa……
pa saj te imam rad ,no!
😉
Sp

hahahah kaj se pa greš zdej….mi lahko tudi po msn-ju napišeš no…sej te vidim….sam sme lih z mojim lubijem v hot debati…ampak žiher malo zmotiš no,ti dovolim…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Jaz sem uohka sam prvi bobnar,zadnji triangelist pa ne!
Ti kar hot šprehaj z lubitom,se ne bom vklopil.Počakam na eno,ki se ob tej uri vklopi na MSN.
Cmoka!
😉
Sp

:)))))))))))) oki…potem pa kar čai,upam da nauš predolgo….lep večer..jest grem hotkat naprej…papa

samo toliko , da vaju pospravim :))
ravno sem v normalni debati z Maretom :))) oh..tale moja Cuba…:)))))))))))
ni hot ampak je oki :)))
hec je , da sem zbrisala njegov telefon , on mojega :)))
pa sva spet na začetku:))))))))

nice night obema 🙂

hm..vsi na randiju :))
nekam čudna noč je danes..

grem zdej ninat :)))
sladko :))

jutri je baje nov dan …

matr.. kolk je blo vroče včeri z večer… bom moral še jest naštimat MSN pa mal podebatirat s kom od vas :)))

aha… živjo drimči :))) in dobro jutro ja.. pa cmoka tut!!!

ja.. bo kar držal ta baje ;))))

Jap , Jani…….vročina ..jaz sem oživela šele zvečer :)) je bilo čez dan prevroče .
Ah veš , jaz grem kar na navaden klepet , msn ne poznam .

hehe..jutro jani…cmoka jani ***

jest pa pozabljam na ta klepet 🙂 hja.. kaj češ :)))) Msn je bil pa včasih jako zanimiv ja :))))

vračam cmoka!!!

anede , ko sva kuhala :)) šnicle…pa sva te z muco tlačile v tangice hehe…a madona pa reci če ti ni bilo lepo…
mislim , da sem se takrat nasmejala največ…veš nikoli več tako :))))

Folk!
Meni je zvečer včasih tako obupno dolgčas,da bi vas res prosil,da si instalirate MSN,da vsaj kako noro rečemo.
Gre hitreje,pa saj to itak že veste.
Cmoka
Sp

hja tista sobota zvečer bo še dolgo živo v mojem spominu… tkole nekoga virtualno stlačiti v tangice in nardit … fešto …. :)))))

cmoka za tisto za….. drimči 😉

New Report

Close