Muca je trenirala…
Nove prijeme…ujej prvi vtisi so bili enkratni! He samo popeljalo me bo vse to skupaj v nove stroške…ampak če mora bit potem mora bit orenk…
Ampak prijemi,da vam rečem…….So tisti pravi,ki ti zmešajo glavo,orentacijo…gibe…
Tisto prslanjanje prstka ob….Pa prstka na…..pa objem celih blazinic ob tiste mmmmmmmm hladne,ampak na čase ostre……ojej ja včasih so tako ostre, da kar zaboli….uffffffff muca je čist preč…..Jo prisloniš na noge,ki morajo bit nekoliko razprte,potem je ena noga rahlo privzdignjena,..nadalje pa roke delajo svoje..prstki pridejo do izraza..ojej ne morem več..sej veste o čem govorim a ne?
Heheh ma ni harfa zlata severnica…ma je pa tud en inštrument k mi je zelo zelo všeč.Velikokrat sem se prašala uhhh kolk morš bit močen,da harfo držiš pokonc..ampak poslušat jo,je pa ena najlepših sanjskih melodij…
Uhh muca ma tud rada tako in drugačno muziko..edino ne mara težkega jazza,pa tistega zateženega tehna..drgač pa vse kar gre v uha..Ja klasika mi je zelo pri srcu…pa sami inštrumentali tud…
Idealna je muzika za sproščanje…mmmm
Ja opera je moja..kak naj rečem ma moja je no! Pa še bi čahko pisala pa še in še…….severnica bova midve enkrat vse to skupi a ne?