Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Muca, sonček in sprevržko, klepetamo!

Muca, sonček in sprevržko, klepetamo!

Ne izivaj ga, ker ti bo pokazal kaj drugega…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sonček a ti zmerej tko hitro puško vržeš v koruzo?
Ma tko hiter pa res ne obupat no…….dej dej…glavo gor,prsi ven..pa pejmo v napad….na juriš!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ma ti zrihtam take kosmate močne roke s hitrimi prstki….
Ma kaj ti bom jest..jest palim tud sam na kosmate ritke,pa poraščen hrbet,pa močne prsi….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Nič bat mucica, sonček vse obvlada, ampak zaspana sem in zato malo v ozadju…pa na tvojo masažo čakam…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Muca!A ti mene mal v glavo je**š,al malce obrneva položaje?

Zrihtaj, ne res poznaš kaksnega dobrega maserja, pa da je še fejst iz okolice Ljubljane-Ljubljana-Kranj…???

Ej, muca meni rihta maserja ti pa tkole…ali boš ti moj maser…

resno!ni okolica LJ-KR,ampak je mega!Ženske doživijo orgazem,če ne,vrne denar!

Pa ne rabim orgazma, jaz potrebujem res ornk maserja ki zna premasirati moj hrbet… če je pa še fejst pa toliko lepše, za orgazem pa poskrbim drugje…

hja no,sem ponujal svoje poklicne usluge,če sem pa predrag,bodo pač druge pod mojimi prsti javkale……..

Ma sonce tuki ti pride zgorej in spodej..heheh

Ma ..a je to tvoja glava? Čaki…da potipam malo!1:)))

New Report

Close