Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Muca , sprejmi opravičilo Hely

Muca , sprejmi opravičilo Hely

..ki se je lotila včeraj zvečer na naroben način vsega skupaj….
ni te mislila užaliti…..
dalje..

MENI JE SLABO OD VSEGA SKUPAJ in me izdaja potrpljenje…

od posestniških duš bolanih , emocionalo motenih
ma od vsega ej..
aja uživajmo ( haha …tole mi gre na bruhanje )

prvič sem out ej…od sprenevedanja od vsega skupaj…

zaradi tistih , ki glavo rinejo v pesek ko noj……..

Nikar se ne sekiraj, dragi zajček, nikar prosim. Bodimo to, kar smo. Doli v kletki pač nismo dorodošli, bomo vasovali tukaj. Tukaj nihče ni rekel, kdo je in kdo ni “gmajna”. In prav je tako.

Dejstvo je, da nismo “drty” in da se ne sprenevedamo. Mislim, da smo res prijatelji. Preberimo si še enkrat uni post o razkošju….

Mi ne bomo dejali, da kdor ni z nami, je proti nam, mi bomo dejali: DOBRODOŠEL VSAKDO, KI SLABO NE MISLI!

Lahko bi naredili nekaj, kar bi bilo vsem nam, ki smo pošto prejemali, zagotovo pod častjo, pa vendar bi si s tem oprali svojo čast, mar ne. Vendar se tako “nizkih” najbrž ni smiselno posluževati, kaj menite? Vsaj meni se tako zdi.

Nekaj pa tukaj vseeno povem. Imam spravljene reči in stvari, ker sem kot “stara mamka”, ki vse spravim … in kdaj pa kdaj tudi zaradi “generalnega čiščenja” in za potrebo spravim na luft. Morda nam pa kdaj kaj še prav pride.

Bodimo to, kar smo: gmajnarji. In bodimo tukaj, saj drugod nismo potrebni in zaželjeni.

Nikar VOJNE MED FORUMU, zaboga milega, saj to je prava norost. Upsa, na misel mi je prišel pregorov: PAMETNEJŠI ODNEHA!

Žalitve ???? Ah, vključimo tipko IGNORE! Morda komu od nas zna celo koristiti.

BODIMO LJUDJE, ČETUDI Z NICKI, BODIMO TUDI TUKAJ … PREPROSTO … LJUDJE!

IN … AH, BEMTIŠ, NAŠLA SEM KANGLICO IN LOPATKO …

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hvala za pomirljiv in spraven post. Žal tega trenutno nisem sama sposobna. Tko še nisem bila iritirana. Malo je manjkalo , da nisem šefu rekla , da lahko postamo maile tukaj tiste o katerem ti govoriš , pa da se vidi kdo je kdo..
Mičkeno se moram zbrat in skoncentrirat.
Ja , v vas tukaj verjamem. Vate še posebej.

Ne rabim sprejemat opravičila……
Če bi samo malo nakazala,da je ona…ma ji nimam kej zamerit res……
fejst punca je in mi je zdej hudo…..razlog zakaj je tako pisala očitno ima….in ko vem zdej kdo je ta Tička..ji res ne zamerim..ja hudo mi pa še vseeno je…….ehh ta life….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

uh , še vedno ne ninaš ? Pa veš kok je že ura :))
Mene je vmes že mau zvil , pa sem zaninala…

New Report

Close