muce
tudi navadni nepasemski tigerčki so takšni. težko je rečt da je mačka v reklami pasemska ali ne. ker pa morda izbirajo po razstavah, kjer pa ja razstavljao pasemske z papirji, bi lahko bile tudi pasemske.
priporočam ti da si izposodiš knjigo, Naša mačka, ali katero drugo o muckih, pa poiščeš tisto ki ti je všeč, si zapomniš pasmo in se obrneš na društvo za male živali, kjer imajo morda podatek o rejcih ali pa ti bodo znali svetovat kam vprašat.
ne škodi pa če greš v kak azil in pogledaš tam za mačico ki si jo želiš, ker kot sem že napisala tudi nepasemski tigrčki niso nič manj lepi.
Imeli smo že dosti muck in tazadnji ni več prišel domov. Imeli smo jih vseh vrst mešane, z dolgo dlako, siamske mešanice in smo imeli vse radi. Zdaj pa bi rada eno tigrasto. In še nekaj sem se pri muckih naučila da si karakterja mačke ne moreš izbrati pri dveh mesecih starosti ko gre navadno od mame. Mucke se tudi razvijajo in rastejo “v karakterju” v glavnem pa so vse fajn. Vidim pa da ste me vzele kot presranko ki bi mucko kupila v trgovini in še v življenju nisem imela živali.ne, zanimalo me je samo če je tista pasemska.Toliko v pojasnilo. A pa smo imeli tudi muco iz azila.
Pa lep dan…
to o presranki si sama napisala, ne midve s srečo. napisana so opozorila, ja – ker sprašuješ res samo ti, bereš pa ne, ampak tudi ogromno drugih. in ogromno jih hoče prav tako muco (ampak rodovnika pa ne rabi (ker se jim žal ne sanja, kaj pasemska muca pomeni)) in gre, ko tole sliši, direkt k šteparjem ponjo. ki pa seveda že kar vsako malo močneje tigrasto “prodajajo” za “britanko”, dolgodlako za “perzijko” in rjavo obarvano za “siamko”. zato je pač napisano, kot je.