Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mučenje psa – kako more/te

mučenje psa – kako more/te

Ja sem bil v bolnišnici v Ljubljani in mi je starejši cca. 70 letni sobolnik se mi pritožil, izpovedal ali karkoli v tem smislu. Bolelo ga je to, da so romi v Novem mestu Psu z selotejpom zalepili gobec in ga nato živega odrli in vrgi na žerjavico. Povedal mi je, da je to vodel na svoje oči in ne more pozabit tega, kako je pes jokal in da ima zato trvme. Sigurno si tega ni izmislil. Sem ga vprašal zakaj, tako kruto tako ravnajo. Mi je odgovoril, da je tako zaradi trpljenja nato pasje meso mehkejše. To mi je povedal gospod, ki je bil urejen, samo potožil se mi je. 

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7602, 27.11.2024 ob 02:45

Ja sem bil v bolnišnici v Ljubljani in mi je starejši cca. 70 letni sobolnik se mi pritožil, izpovedal ali karkoli v tem smislu. Bolelo ga je to, da so romi v Novem mestu Psu z selotejpom zalepili gobec in ga nato živega odrli in vrgi na žerjavico. Povedal mi je, da je to vodel na svoje oči in ne more pozabit tega, kako je pes jokal in da ima zato trvme. Sigurno si tega ni izmislil. Sem ga vprašal zakaj, tako kruto tako ravnajo. Mi je odgovoril, da je tako zaradi trpljenja nato pasje meso mehkejše. To mi je povedal gospod, ki je bil urejen, samo potožil se mi je. 

Je to res?

Do zdaj sem videl le Rome, ki lepo delajo s domačimi živalmi in skrbijo zanje. Vem pa, da na Kitajskem delajo podobne grozote psom.

Aja, ne trdim, da se zmišljuješ. Povej kaj več podatkov. Kdaj je to gospod videl, koliko let nazaj? Ali se da kako ukrepati? Morda zadeve ni prijavil zaradi strahu?

srbkinja_, 22.12.2011 ob 12:08

V Šiški sem videla žensko, ki je pretepala psa. Na jok mi je šlo. Kolegica me je odvrnila od vmešavanja… Bilo mi je res hudo. Drugič ne bom šla mimo. Ne vem ali je tisti kuža še živ. Ljudje so lahko zelo kruti celo do ljudi, kaj šele do živali

🙁

Tole je noro, da sta bili dve in nista reagirali. Izdali sta ubogo nedolžno dušo. Noro da gledaš da se kogarkoli pretepa, posiljuje ipd pa greš mimo, stran..? Se mora zlo zgoditi vama, da bosta dojeli, da sta DOLŽNI ukrepati??

To se žal res dogaja v romskih naseljih. Naša država pa jih še ščiti. Kako vem? Smo dobili začasnico iz romskega naselja, rešeno tik pred tem, preden bi jo nabili na vrata in odrli. Pa policija? Nič. Ker so to menda njihovi stari običaji. Pa ne me jebat, no 😡

Luna262, 27.11.2024 ob 12:08

To se žal res dogaja v romskih naseljih. Naša država pa jih še ščiti. Kako vem? Smo dobili začasnico iz romskega naselja, rešeno tik pred tem, preden bi jo nabili na vrata in odrli. Pa policija? Nič. Ker so to menda njihovi stari običaji. Pa ne me jebat, no 😡

Že veliko prej se je že govorilo, da kradejo pse in jih pojedo. Seveda jih prej sigurno nimajo za hišne ljubljenčke. Še en razlog več, da ta nesnaga ne sodi v civiliziran svet.

New Report

Close