Mučilna naprava
Pa kaj si ti nor malo….še zdaj me boli….Naj še kdo reče,da so depilacijske mašine vredu…..ziher si jo je moški izmislil….počutim se kot da so mi nogo odirali.Komaj eno nogo sem si uspela zdepilirat,oz. ta mašina pipa dlake.Moja soseda pa je trdila,da sploh nič ne boli…eh,kje pa….isto ko verjetno lobotomija brez anestezije…:-))))))))))
Ne res,ženske a kdo uporablja to mučilno napravo????Potem vsaka čast,imate resnično visok prag bolečine…mislim,da bom ostala pri moji kozmetičarki enkrat na mesec in pustila da me voska,enako mučenje,a vseeno manj boli….
Joj,pol pa še drugo nogo….ouch…če se bo čulo dretje,brez skrbi,samo jaz sem….:-((((((((((((((((((
te pa se grem dalje mučit,joj……naj se gre solit…ko moram depilirat svoje pršute,si želim,da bi bila moški……:-)))))))))))))))))))))))
Cmoka in rada vas imam!!!!!!!!!!!!!
Točno,sama sebe sem tak nagnila,evo zdaj pa moram še drugo nogo zmantrat,kak mi ni……a če je treba je treba…….močki so lahko res srečneži,razen enega tipa,ki z menoj trenira plezanje,drugače pa trenira kolesarstvo in on tudi brije svoja dva zobotrebca…..vsaj eden,ki ve kako je….Ostali bi tudi lahko probali,ne???!!!!
ja si mislim,katere tri…..eh,ovi dve pa res pri svojih letih in s takšno postavo konkurirata 18-letnicam….ma res…če bom jaz takšna,jaz začnem v cerkvo hodit….
Vem….a sta mi dve (troli) zagotavljali,da depilacijski aparati sploh niso taki bav-bav….eh,sploh ne…..mislim,da ko bo me kdo razjezil,mu bom zagrozila z depilacijsko mašino….A res drži smo 14 dni??? Vrag,pa tako mučenje….bom resnično ostala pri svoji kozmetičarki in voskanju,vsaj drži 3-4 tedne….Še zdaj me tace bolijo….ouch….