Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mucin pozdrav

Mucin pozdrav

Vsem gmajnarjem……vključeni cmoki….
kje muca je, bo pa sama povedala…

pa še cmoka zate muca in sineka****

Muci,

dobro opravita z malim in

*************§§§§§§§§§§§§§§§§************ za oba.

Svet je poln malih sreč. Imeti moramo le oči zanje.

Hvala vama…***********…………*§*§*§**§*§*§ za oba…

Jep Muca je bila s svojim sinekom danes v bolnici.KOnčno smo uredili in izpeljali tisto mučno testirane.Skoraj cel dan sva se mučila v tisti sobi 2×2..uhh Ni za povedat.Ampak Muca je zelo zelooooo vesela in seveda…Srečna!!Rezultat testov na rokici so bili negativni.To pomeni….Da očitno moj miškec ni več alergičen na hrano..Jajce in mleko.Očitno je zadevico prerasel…NO malo bo še potrebno počakati,na krvno preiskavo in če bo še ta negativna..potem muca pade v nezavest od veselja.Potem bomo lahko papali brez problemov,sirčka,pa jajčka..pa pili mlekca..pa jedli taprave lapačinke njamsi..namazane z evrokremom..lahko bomo poiskusili čokoladico..uuu pa sladoled…pa jogurt..skutko..uh in oh. razna pecivčka…ogromno stvari je,kterih d sedaj nismo smeli niti poskusiti.Res sem vesela,nisem še čisto prišla k sebi….Držim pesti,še za krvno sliko,potem pa počasi,počasi uvajanje v te dva nova okusa….
Malce sem zopet postala žalostna,ob dohtarčnih napotkih,da bo potrebna hospitalizirana počasna vpeljava teh živil..in sicer 4 dni za jajčka..in 7 za mleko..uha to je vsega skupaj 10 dni bolnice za praktično zdravega otroka…Ampak muca ne bi bla muca,če ne bi milo pogledala,se po levje malce “zabunila”…in zvito prelisičila vse skupaj,da bomo to počasno uvajanje izvedli kar doma—-YESSSSSS!!Kakorkoli že HVALABOGU! TAKO**
En velik pomemben dan je za mano,sicer imam glavo polno ko:::::::::::amapk izredno ponosna sem na svojega sončka******….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ufaaaaa, muca!!! Naporen dan si imela včeraj. No, izgleda, da se bo vse odlično izteklo.

Lili se priporoča za kakšne lapačinke :)) z evrokremom :))

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

Ni govora. Sem imela zadnjič preveč problemov s teboj, ko si se nabasala lapačink, pa te nisem mogla dostaviti domov. Ni govora ! Nobenih lapačink več!

New Report

Close