Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mucke in mucki, tičke in tički

mucke in mucki, tičke in tički

MA LAHK BI SE ZMENLI ZA PIVNICO………… NE VEM KDU JE TAM TAK, DA SE GA STELČKA BOJI VIDET…….. MED TEDNOM JE ITAK PRAZNO………. JE PA TUD ZADOST VELIKO, DA SE ZGEBIMO V PRAZNINI……..

H.

PS: DRUGI TEDEN PA NE UPAM, GREM NA MURČKA…. HIHI……… TO JE PA SVEŽA NOVICA OD DANES……… JUHUHU

A veš koga nočem gledat?? Naših “klientov”…..

Se zmenimo jutri naprej,

CMOKA

Se bomo še zmenili glede placa … …

A na murčka greš???? O ti lumpa lumpa … mi bomo pa mogli “garat” tu v službi … … Jst bi tut še šla na murčka…

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

EH…. SEJ NEČ NE SKRIVAM……. HIHI……….. RAZBOJNIČK JE PAČ MOJ….. HIHI………… CVETKO, JA………. TAKO BO V REDU POVEDANO……… VEČ PA VE SAMO ON…….. HIHI, UPS, DA SE NE IZDAM………….

ČAUČI

sem za…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A častiš ti,k si mela RD včeri?
Jaz sem plonk ku naš aerodrom…..serje se mi ga pa 1000 na uro..;-)

STE ZA: BUGICA, ZVEZDICA, SONČIKA, SPREVRŽKO? IN JST.

OK, ZDEJ PA DEJMO/DEJTE PREPRIČAT ŠE VSE TADRUGE.

JST SM DALA POBUDO, VI POVEJTE KDAJ IN KJE.

H.

PS: ČASTIM, NI BLEMA…

PS 1: RAZOČARKO, TI SE PREPRIČEJ SAM SEBE, DA NE BO TREBA NAM, KER TE JE TEKU TEŽKU PREPRIČAT.

saj se mi zrola od takih fejst bab!!!!!!!!
To bi bila pa tombola!!!!!Razo!Ostan doma!Bo več zame ostalo!
;-)))))))))

Hehe, no, no, ne bodi tak egoist….. hihi, tolkih itak ne bi mogu obdelat… hihi…….

čauči, štari mwoj…

hihi..okej..lokacija..nekje v sredini poti..da imamo vsi enako..da ne bo krega;))..pa nekje na romanticnem..lepem..mirnem..hihi..da te lazje zlesam plastelinka moja..haha..pa ejjj…cakaj mal…pa dajmo se vsi dobit no…bi bil ze cajt..bemti!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Preveč blebetanja!
Ne bo nič!
Ko smo se dogovarjal za srečanje prvič,je bilo res vse v enem dnevu dogovorjeno….tukaj pa se mi zdi kar preveč pogojev…….
Predlagam Trgovski center Breza v Domžalah……kmalu……
😉

Ha, kako ti zdej vse to misliš????

Je zgledlo zgorej kukr, da prideš naše sonce pogledat…. in našo lunco počakat….. pa dočakat, da naše sonce spet vzide?!?!?!?!?

kej zej? nebmo zdej cele primorske zarad 2 žabarjev v Lablano selili?!

Bomo zapeli: Vstaaaaaaalaaaaaa Primorskaaaaaa….

Je.entiš, Helly, prov maš. Jest tud pridem, če nau
to četrtek, ker takrat ŽAL NE MOREM !
Če bo petek al pa sibota, pa pridem. Sam ne u
Lublana, je predaleč!

Mejte se lubčki moji zlati!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

New Report

Close