Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mueller / DM

Mueller / DM

Kupujem pogosto v teh dveh trgovinah, samo počasi ugotavljam da je Dm boljši oz. ima boljše artikle.
Mueller je zašel iz svoje osi in z izdelki kot so kandit ipd. ne konkurira več Dm-u, ki ima resnično kvalitetno robo.

Kaj pa vaše mnenje?

Ravno nasprotno.

vsekakor dm, miler je kot si ugotovil začel s slabšo kakovostjo

Kot sem ze veckrat zapisala, bolje mi je iti v miler, vendar grem pomkozmetiko vseeno v dm. Ker tiste vsiljive prodajalke so kot ose, se ene znebis, ze druga skace okrog tebe. Pa dejte mi ir, ce bom kaj rabila, bom ze vprasala. Rada sama namerec malo,gledam, uzivam v tem. No, ko sem pa enkrat eno vprasala za en deo, je pa rekla, ja tam so innzamahnila z roko v tisto smer pa srecno kekec. Seveda deo ni bil ta drage sorte, pol se ji pa ni dalo vec ukvarjat z mano.

Popolnoma se strinjam s tabo. Raje grem v Dm . Samo tako je to,so trgovke oz.svetovalke dan eno ponižanja pod pritiskom od zgoraj, imajo nadzorne kamere in če katera takoj ne pristopi in ne ”pomaga” sledi takoj ”brušenje ” v pisarni.Tako da vodil ni so en poden od podna,al ku žej rečete.

Brez dvoma Dm, miler je že nekaj časa od tistega kar je bil. Že nekaj časa imajo robo, ki dvomim da je ista kot v austriji

Potem očitno še nisi bila v Mulerju v Novi Gorici. Tam bi jim lahko pol trgovine pokradel, pa še te ne bi nobena povohala. Z zelo redkimi izjemami. Imam pa raje izdelke iz Mulerja kot iz DMja. Tam že težko dobiš kakšno dobro znamko. O kozmetiki govorim.

Meni pa nič od tega ne odgovarja. Včasih smo hodili več po milerju, zdaj pa raje v tuš drogerijah. Se mi zdi, da se je miler podražil.

Miller že nekaj časa nima več samo izdelkov za nemški trg, ampak kar lepo za V Evropo :-(:-(

So me pa zadnjič tudi zelo negativno presenetili pri nakupu OB tamponov. V škatle je bil porinjen listek z navodili, tako da so bile vse na pol odprte in poškodovane. Hvala lepa za tak način. Bilo je zelo grdo in neestetsko za videt, da ne omenjam sanitarnega vidika. Sem šla pač v sosednji DM (v Kamniku). So bili pa v obeh trgovinah izdelki OB za V trg.

New Report

Close